שירים כד כאן

חמששרה

New member
חמניות מול השמש/לאה שבת

-?? חיפוש הביא לי כמה תוצאות, אך מכיוון שאני לא מכירה את השיר, אני לא יודעת מה בדיוק מה.. לשיפוטך/ם: בואו ונדלק כל הלילה כי זה הזמן שלנו לאהוב חמניות מול השמש עוד יום הופך לאמש זה הזמן להיות. בוא נלך לרקוד לא נשים גבולות בוא נפסיק לחשוב ברע ובטוב. להדליק חמניות בשמש, ולהתענג על ריחן המלטף חושים, בעניים לוחשות. להביט לך בעניים המשתקפות באש וכמו מוסיפות שמן, למדורת ההבלים המתרקמת סביבנו. ולהזיז את ההרים ממקומם, כדי לדבוק באהבה שבך, הנוזלת כמו לבה מטפטפת, מהגבעות הזוהרות שבמרחק.

california love

New member
מחפש אקורדים של....

שלמה ארצי-להציל אותך עברי לידר-כל שיר שאתם יודעים...!!! פליז!!! טוב תודה אחים/אחיות שלי....

חמששרה

New member
עברי לידר

בלי אחריות. אף פעם לא ניסיתי את השירים האלה. תמיד אהבה, לפי Rouie´s page. יש את המורכבים יותר, אבל אני מקווה שזה יספיק.
Am*4, F*2, G*2 }*4 Am F, G, C, Am, F, G, Am*2 }*2​
מרי לנצח: B (עד שמסתיים השיר
)

דדיחתם

New member
רק בישראל

שלום לכולם, אני מחפש את המילים המקוריות של השיר "רק בישראל" - יש לי חבר שרוצה להגיש עבודה על השינוי בחברה הישראלית או משהו כזה - לפי הבדלי המילים בין השיר המקורי לבין גרסת התוכנית (סלולרי לתינוק). תודה, דדי

ST

New member
בבקשה... ../images/Emo29.gif

רק בישראל - להקת חיל הים כל העם במילואים - רק בישראל מתנדבים עושים חיים - רק בישראל הכרמל יורד לים דיסקוטק נסגר מוקדם - רק בישראל פפפפפפ... הקיבוץ והמושב - רק בישראל ירושלים של זהב - רק בישראל ילדים בגן חובה כל אחד רוצה טובה - רק בישראל פפפפפפ... התפוז הכי מתוק - רק בישראל הירקון תמיד ירוק - רק בישראל יום הולדת לאילן וכנרת מול גולן - רק בישראל פפפפפפ... כל אדם הוא בן אדם - רק בישראל תקבל עצות חינם - רק בישראל איזה יופי של מורל - הודלהיהי, הודלהיהוהידי כל אחד הוא ז´נרל - רק בישראל פפפפפפ... צנחנים הם צנחנים - רק בישראל טייסים הם טייסים - רק בישראל לא ינום ולא יישן התנדב לחיל הים - רק בישראל פפפפפפ... --- מקווה שזה נכון...

חורשת האקליפטוס

למישהו יש את המילים לשיר "ורשת האקליפטוס"? לקחתי מאיזה אתר אבל נראה שחסר בית. תודה

ST

New member
בכל מקום חסר בית... ../images/Emo29.gif

גם בספר לא ראיתי אותו, אבל אני בטוחה ששמעתי פעם. "מעבר לירדן רעמו התותחים והשלום חזר בסוף הקיץ. וכל התינוקות היו לאנשים ושוב על הגבעה הקימו בית." זה הבית האמצעי...

אסתי, את טועה. זה הבית האחרון|

שמופיע גם בקישור שנתתי. הבית האמצעי הוא: בשביל הנה יורדת עדת התינוקות הם בירדן ישכשכו רגליים גדלו הילדים וכבר למדו לספור ובני הנעורים חותרים בשניים אבל על חוף ירדן...

ST

New member
אופס... ../images/Emo9.gif צודקת... ../images/Emo29.gif

התבלבלתי בבית...

תודה

גם מאתר אחר נתנו את הבית "מעבר לירדן רעמו התותחים" כבית שני, כשהוא האחרון, ולא נתנו את האחרון. אם אני לא טועה, האתר ברשימת הקישורים של הפורום

ST

New member
בבקשה... ../images/Emo29.gif

פנקס הקטן מילים: דן אלמגור לחן: מתי כספי פנקס הקטן היה רק נער מעלית כחוש כמו כעך פנקס הקטן אהב את הוד מעלתה אהב אותה כל כך הוד מעלתה הייתה בעצם רקדנית יפה מאין כמותה הוד מעלתה גם לא ידעה שבעולם יש פנקס הקטן היא לא העיפה בו מבט אך לו זה לא היה אכפת עליה הוא חלם תמיד בין הקומות במעלית כי היא כל כך יפה הייתה הוד מעלתה. יום אחד הופיע ג´ק ספסר ההימורים ברנש די מסוכן וחבט בכל כֹחו בהוד מעלתה ישר בלקקן הוד מעלתה התגלגלה במדרגות למטה עד סופן מיהו הראשון אשר ניגש לעזרתה זה פנקס הקטן היא לא העיפה בו מבט אך לו זה לא היה אכפת הוא לא ידע על מה הוכתה אך הוא מיהר לעזרתה כי בעיניו תמיד הייתה הוד מעלתה. הרופא הביט בה וקבע זה אבוד אין מה לעשות כי עם חוט שדרה כזה היא לא תוכל לזוז גם לא לעמוד כל האזרחים אותה השאירו לבד טוב למי יש זמן מיהו היחיד אשר נשאר שם על ידה זה פנקס הקטן היא לא העיפה בו מבט אך לו זה לא היה אכפת ולחדרו חדרו הצר ובזהירות אותה גרר כי בשבילו היא עוד הייתה הוד מעלתה. פנקס הקטן שרת שנים במסירות את הוד מעלתה כל חסכונותיו אזלו נזלו במהירות לא נותרה פרוטה כל מה שצוותה עליו צמיד או עליגים הוא מיד נתן וברחוב דחף הוא את כסא הגלגלים זה פנקס הקטן היא לא העיפה בו מבט גם לא מילה טובה אחת כבר בראשה זרקה שיבה וכבר כולה ממש חרבה אך בשבילו היא עוד הייתה הוד מעלתה. יום אחד הודיע, "קר לי, פנקס, בוא ניסע לדרום החם" "ארוכה הדרך ואין כסף למסע" "דחוף אותי לשם" הוא דחף ברגל את כיסא הגלגלים אפילו לא רטן הוא דחף ברגל אלף שלוש מאות מילין זה פנקס הקטן היא לא העיפה בו מבט והוא ימים רבים צעד ועם כסא הגלגלים מכפר לכפר ללא מילים כי בשבילו היא עוד הייתה הוד מעלתה. וכשהגיעו ועצרו ממש לחוף הים היא אמרה פתאום "רד על שתי ברכיך, רד נא פנקס הקטן כי הגיע יום מהיום אביר תהיה להוד מעלתה כי כבר בא הזמן אהבתיך, בוא נשקני נא בוא, פנקס הקטן" הוא נשק רכות רכות לשתי שפתיה הסדוקות והוא מחה את הדמעות מלחייה הצמוקות וכך נפחה את נשמתה הוד מעלתה. למחרת היום כתבו פתאום בסמרטיטון משהו מוזר פנקס הקטן נכנס לפתע למלון והכה תייר את גבו שבר ובמכות במוט ברזל כמוכה שטן וכולם אמרו מה זה קרה לעזאזל לפנקס הקטן אבל הוא לא השפיל מבט גם כשהגיע למשפט ולא גילה כי התייר היה פשוט אותו ספסר אשר הפיל בחבטה את הוד מעלתה. וכשעלה בצעד קל על הכיסא המחושמל עלה שקט ומחייך ולא הסביר על מה ואיך כי הוא נזכר בנשיקה של הוד מעלתה.

יערולי

New member
שלום לאנשים הטובים שבאמצע הדרך...../images/Emo8.gif

אני מחפשת את מילות השיר "בלדה לחובש" התוכלו לעזור (שוב...) אלף נשיקה ונשיקה מראש!

boaz10

New member
חווה אלברשטיין

פורחות בעמק שלל חבצלות הבר אך למרות הכל למרות הכל הכל נגמר ... מישהו יודע את שם השיר ? תודה

למעלה