שירים כאלו עסיסיים :] יש לאפרת גוש... הם מלאי עוצמה, נכון?
ש שלייישלךךך New member 23/10/06 #4 לא לא, זאת לא טעות !! פשוט שומעת בלייב שירים שלה היה בא לי לציין :]
ש שלייישלךךך New member 23/10/06 #5 חח אני רואה שגם.. מירי מסיקה שולטת אצלך ? :] " הוא לא יודע איך שאני חושבת עליו, הוא לא יודע איך כל מבט משפיע עליי, דיי במילה אחת דיי במשפט אחד.. תן לי סימן שגם אתה רוצה.. תן לי סיכוי נצעד עד הקצה ..."
חח אני רואה שגם.. מירי מסיקה שולטת אצלך ? :] " הוא לא יודע איך שאני חושבת עליו, הוא לא יודע איך כל מבט משפיע עליי, דיי במילה אחת דיי במשפט אחד.. תן לי סימן שגם אתה רוצה.. תן לי סיכוי נצעד עד הקצה ..."
P pusher New member 23/10/06 #7 חחח מיריי../images/Emo99.gifאיך ידעת?../images/Emo12.gif../images/Emo215.gif
P pusher New member 23/10/06 #9 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif חחח../images/Emo215.gif
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif חחח../images/Emo215.gif
P pusher New member 23/10/06 #11 אוו חח זה שיר שווה../images/Emo45.gifאבל...../images/Emo215.gif אני אוהבת את "בנות" ו-"הקרקס הזה" בעיקר חח
אוו חח זה שיר שווה../images/Emo45.gifאבל...../images/Emo215.gif אני אוהבת את "בנות" ו-"הקרקס הזה" בעיקר חח