שירים חדשים

dor307

New member
dont cah wish your girlfriend was alicia keys

שני שירים חדשים מההוצאה המחודשת של I AM (של אלישה לא של ביונסה\מונרו) דלפו להורדה

dor307

New member
It's Rihanna,Bitch!

דמו חדש דלף למיס סאנשיין,בשם bitch im special אגב ריאנה,ממש לפני יומים היא התמוטטה מעומס יתר...מישהו מופתע?

figg

New member
זו היתה או היא, או אנחנו

ריאנה טובה והכל, אבל נמאס

dor307

New member
Now Queen of pop(??)

Kill The lights מתוך הקרקס של בריטני דלף. הפקה של דנג'ה שאומר כל מיני דברים מיותרים בתחילת השיר (כל דבר שהוא לא its britney bitch ה דבר מיותר) השיר הוא מתוך הפרומו דיסק,אני מקווה ששאר 3 השירים (מתוך ה5) גם ידלפו היום שאני עוד בבית (בעיקר קירקס)

dor307

New member
עוד שיר של קנייה באינטרנט

והוא שוב לא מאכזב Anyway...

ofirshai

New member
יותר טוב מה2 האחרים שדלפו?

כי ממש אהבתי את לאב לוקדאון ואת הארטלס, אם כל האלבום בכיוון הזה אני בהחלט אעביר עליו שמיעה...

royb12

New member
מצוין../images/Emo47.gif

הולך להיות אלבום טוב...ממה שדלף עד כה, זה הדירוג שלי: Robocop Love Lockdown Anyway Heartless Coldest Winter

dor307

New member
כריסטינה היא מה שהיא

2 השירים החדשים הנוספים מהאוסף דלפו,אני לא מוצא את הגרסא החדש של ג'יני..אם מישהו יכול להוסיף. dynamite you are what you are בראיון חדש כריסטינה סיפרה שהיא עובדת עם:סיה,גולדראפפ ולידיטורן-יהיה מעניין מאד!

ofirshai

New member
../images/Emo99.gif

סיה גולדפראפ וליידיטרון?! או מיי גאד מאיפה היא השיגה את כל אלו?! אם אכן הציפיות יתממשו זה יהיה אחד מאלבומי השנה... אבל מוזר שאליסון הסכימה לעבוד איתה בד"כ היא שומרת את וויל וההפקות שלו לעצמה... והנה ג'יני 2.0, אני חושב שהעיבוד היותר טוב מבין ה2.... http://sharebee.com/9cecd36d

dor307

New member
ביונסה פוחדת להיות לבד

זה רק בגרסה של אני....פירס שלי לא מופיע? Beyonce - Scared Of Lonely

ofirshai

New member
זה מתוך גרסא הדלוקס

בגרסאת הדלוקס יש עוד משהו כמו 4-5 שירים בכל דיסק, תראה כתבתי כמה שרשורים למטה את כל הפרטים על האלבום שלה זה רשום שם....

ofirshai

New member
דלפו המיקסים של Miles Away

בין סיבוב הופעות מצליח ומוצלח לבין גירושים מתוקשרים מדונה נזכרת לשחרר סינגל 3 מתוך Hard Candy, וכנראה האחרון (Beat Goes On
). לא סגור כרגע אם בכלל יצולם קליפ לשיר הזה (כנראה ישתמשו בוידאו של הופעה חיה). בכל מקרה הוא כן ישוחרר באופן רשמי ב24 לנובמבר, ועם כל סינגל של מדונה באים רמיקסים שווים! אז דלפו ביינתים 4 רמיקסים מתוך 5 רשמיים שאמורים לצאת: Disco Mix Demo Rebirth – 7:27 Johnny Vicious Club – 7:23 Thin White Duke Remix – 6:10 אני מאוד ממליץ על הרמיקס של סטיוארט ועל הדיסקו מיקס, עכשיו אני מוריד גם את הרמיקס של ג'וני וישס נשמע איך הוא... קצת חבל שHC מתפספס מבחינת הקידום שלו, היא הייתה יכולה להצליח איתו הרבה יותר עם הקידום הנכון...

royb12

New member
Lisa Lopes-Lets Just Do It Feat TLC & Missy

Lisa Lopes-Lets Just Do It Feat TLC & Missy Elliott מסתמן להיות הסינגל הראשון מהאלבום שהתכוונה לפט איי חברת להקת TLC לשחרר לפני מותה. שיר מעולה! מומלץ. (שיר נוסף מהאלבום שדלף:Wild Out), האלבום נדחה לאיפשהו בינואר 2009. ואם כבר הנה עוד כמה שירים: הסינגל הראשון של נינה סקיי הועלה למייספייס שלהם, האלבום "המיוזיקל" ישוחרר בקרוב גם קיד סיסטר העלתה שיר נוסף למייספייס שלה שלקוח מהאלבום שלה שנדחה שוב (!!) ל-2009.נחמד. http://www.myspace.com/kidsister וגם..איך אפשר בלי.....ברנדי! 1st&Love-היה אמור להיות הסינגל השני אבל בסוף הוחלט על לונג דיסטנס (צילומים מהקליפ
) יכול להיות שהוא יתפקד כסינגל שלישי. http://sharebee.com/574b4c80

royb12

New member
9 בדצמבר

יש לה תחרות עם 50 סנט,קומון ודה דרים. סיארה דחתה את האלבום לינואר וקרי הילסון שוב דחתה את האלבום למועד לא ידוע ב-2009
היא פשוט היתה צריכה להוציא את RTF עוד בזמן שTYA היה להיט.. RTF שיר טוב גם TMO היא פשוט לא מעניינת אף אחד..

ofirshai

New member
קרי תוציא את האלבום

ביום שבו האלבום של ניקול ייצא....

royb12

New member
Beyonce-Ego

עוד דליפה מהגרסאת דלוקס. וכנראה שביונסה החליטה להשתלט על כל מקום במצעד כי היא הולכת לשחרר 3 סינגלים. Halo וEgo יהיו הסינגלים הבאים מהאלבום (כנראה שהיא תשחרר בצמדים את כל הסינגלים) וסינגל שלישי יהיה חלק מפס-קול באיזה סרט שהיא משתתפת. http://sharebee.com/fc9d7366 שיר נחמד אבל מאכזב...החלק של סשה צריך להיות שירים קיצבים ועד כה אהבתי רק 2 מהחלק של סשה.

ofirshai

New member
אהבתי הרבה יותר את החלק של סשה

דיווה, רדיו וסוויט דרימס... החלק של IA אהבתי רק את האלו....

למעלה