שירים המבוצעים ע"י אליוט

שירים המבוצעים ע"י אליוט

איפה אפשר להשיג את כל השירים שאליוט שר העונה? כמובן שאני לא מתכוונת לשירים המקורים אלא בביצועו בתוכנית... אני מקווה שזה לא יהיה "סיכום" לדרכו באיידול, אבל אני מכינה את הקרקע לכך..

Lady in red2

New member
מתוך ויקיפדיה

If You Really Love Me (Stevie Wonder) Moody's Mood for Love (James Moody) Heaven (Bryan Adams) Knocks Me Off My Feet (Stevie Wonder) Teach Me Tonight (The DeCastro Sisters) I Don't Want to Be (Gavin DeGraw) If Tomorrow Never Comes (Garth Brooks) - Bottom 2 04/05/06 Somebody to Love (Queen) - Bottom 3 04/12/06 It Had to Be You (Frank Sinatra) A Song for You (Leon Russell) On Broadway (George Benson) - Bottom 2 05/03/06 Home (Michael Bublé) - Bottom 2 05/03/06 If I Can Dream (Elvis Presley) - Top 2 05/10/06 Trouble (Elvis Presley) - Top 2 05/10/06 Open Arms (Journey) What You Won't Do For Love (Bobby Caldwell) I Believe to Your Soul (Ray Charles)​

תודה על ההשקעה, אבל התכוונתי

לשירים אבל בביצוע של אליוט עצמו,ולא של האמנים המקוריים.. ואיפה אפשר למצוא אותם.. תודה !

תודה על ההשקעה, אבל התכוונתי

לשירים אבל בביצוע של אליוט עצמו,ולא של האמנים המקוריים.. ואיפה אפשר למצוא אותם.. תודה !

אני מניחה.. אני אמצא משהו שם בכלל?

ואם לא בהורדות.. אז איפה אני יכולה למצוא? תודה !

Lady in red2

New member
תנסי לחפש את שמות השירים שרשמתי

בביצוע אליוט, למשל Elliott Yamin - Somebody To Love.

MeetLofe

New member
בדיוק בפורום הזה:

יש פה הורדות של כולם [כרגע זה נמצא על העמוד שאני מוריד בו-ההופעות של הTOP 3] אבל דפדפי בין כל הדפים ותמצאי את כולם:) [יש לך הופעות עם תגובות השופטים וגם בלי] תהני:)

למעלה