שירים ברדיו

AVIV80

New member
שירים ברדיו

לאחרונה יוצא לי לשמוע ברדיו בשעות מאוחרות מוסיקה ללילה ברדיו תל אביב. שמתי לב שכל הזמן השירים חוזרים על עצמם וזה קצת הופך לפלייליסט כל לילה אותו שיר, רציתי לשאול האם לא הגיע הזמן קצת להוסיף עוד שירים ולא לחזור על כל שירים שוב.

nadavdl

New member
זה מחשב

הם עושים פלייליסט של נגיד 30 שירים והם חוזרים על עצמם מבלי שיהיה מישהו ליד הדיסקים ובכך חוסכים כח אדם ללילה,זה בכל התחנות ככה, הטכנאי באולפן(שהרבה פעמים כנראה נרדם כי לפעמים יש תקלות ועד שמסדרים עובר הרבה זמן) הוא היחידי שנשאר באולפן.

זה פשוט ביזיון מזלזלים בשידורי לילה.

תחנות הרדיו,הם חושבים שאין מאזינים בכלל לכן הם עושים זאת,אם לפחות אין שדרן אז המינימום זה לגוון בשירים,מה הבעיה להכין כל לילה פלייליסט שונה של 200 שירים שלא יחזרו על עצמם,יש אופציה כזו בווינאמפ ששירים מתנגנים אחד אחרי השני בלי לחזור על עצמם, כל הכבוד ל 103 אף אם ולרדיוס שיש להן שדרן כל לילה עד 2 בלילה לא סתם הן התחנות הגדולות במדינה האיזוריות.

olli3

New member
מנהל
ומה עושות תחנות הTV

גם זה בזיון, שמות שידורים חוזרים שהסרט אומר כבר רבאק כל לילה אותו דבר תנו לי לישון פעם אחת כמו שצריך.

סתם כדי לסבר את האוזן

רדיו תל אביב מאויישים עד 2 כל לילה בימות החול, בסופ"ש יותר.

אמרתי פעם ואומר שוב

לדעתי חשוב שהרדיו יהיה חי 24 שעות ביממה. ציינתי את דעתי הזו בפורום מנהלי התכניות בכנס הרדיו האחרון בחיפה, ואני מקווה שיהיה מי שירים את הכפפה. לדעתי זה גם יכול להיות כלכלי.

למעלה