שירים בפורום

FunkyGiraffe

New member
שירים בפורום

בקרוב הולכת לנחות עליכם מכה של שירים בפורום מה זה אומר? אני אחשוף עכשיו את הפרוייקטים הצפויים - הקלטת הירולשמית בהשמעה בלעדית לפורום + בונוס טראק אוסף קטן של מספר לא מבוטל יחסית של שירי יום הזכרון לחללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה כולל סקירה מלאה שלהם והסיפור שעומד מאחורי כתיבתם וביצועם של הדג נחש ובחלק יש אפילו קליפ
[למי שצריך דוגמאות: בלה בליסימה, זה לא אני, לשחק מת (אני מפחד), Maybe we can all b ben ועוד] שני שירים בלעדיים של מאיר שליבו, חצוצרן הדג נחש לשעבר שהקליט 3 אלבומי סולו מאז שעזב את הלהקה ב99' סינגל בלעדי של ההרכב "הר אפרים" של צמד הראפרים בזוקה וסטס מה אתם אומריםםםםםםם?

טיפקסית

New member
גם אני לא

אגב בלה בליסימה אתמול מישהו הזכיר את המקרה שלה בטלוויזיה בערוץ 1 נדמה לי אפילו לא זוכרת באיזו תוכנית אני רק זוכרת שהיה שם איזה אחד שאמר אני זוכר שבשנת 1992 הייתה איזה אחת שנשכבה על פלשתיני בירושלים כי רצו לעשות עליו לינץ' והיא נשכבה והגנה עליו ישר אמרתי שזו בלה הידועה לנו ובול רגע לפני שראיתי את זה חשבתי על השיר. לשחק מת-שיר חזק מאוד טקסטואלית ואני אספק לכם מידע על מי שכתב אותו [שגם הוא כבר לא בין החיים] בקיצור גם אני לא יכולה לחכות

Shani276

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!

וסאחתיין עידו,תודהרבה!!
[וגם....ערן ?]

parnar

New member
דיייייי....... שוב זה קורה

לא מעריכים אותי מספיק

chen2408

New member
תפסיק לדבר שטויות

כולנו מעריכים אותך! כולם לחזור אחריי: אנחנו אוהבים אותך ערן! (למה אני לא שומעת אף אחד...? סתםםםם )

FunkyGiraffe

New member
יאללה סתום

כל הרעיונות האלה לא רק שהיו שלי אלא גם הביצוע שלי אז שש
"אני מעלה להם את הקלטת הירושלמית" -"תעשה מה שבא לך, לא מתערב" יאללה יא פחדן :\

parnar

New member
שקרן בן אלף

אומנם רעיונות שלך אבל מי יכתוב בסוף על מה כל שיר ושיר, אני!

parnar

New member
ומי ינעץ באדמין, אני ../images/Emo6.gif

חחחחח זה סתם בצחוק

parnar

New member
המתווך MC שירי ../images/Emo3.gif

קשר רחוק אבל מביאים לך סינגל בלעדי להורדה חוקית לא אומרים תודה ושותקים ?

° w a v e °

New member
מה אתם אומרייים, מה אתם אומרייים?

אתם נראים לי טוב, אני נראה - עשר!!
סתם בא לי ;[ אה ,ותודה!!!

למעלה