שירים בכיכר היום ב- 21:00

שלמונזה

New member
שירים בכיכר היום ב- 21:00

ערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל (הערב) כיכר רבין 22.4.07 יום א' 21:00 עד 22:30 במעמד ראש עיריית תל-אביב-יפו, רון חולדאי, מנחה:יאיר לפיד ניהול מוסיקלי:יוני בלוך שידור חי ברשת גימל שרים ומבצעים: אייל גולן ומקהלה – "אם יש גן עדן" הראל סקעת – "מה אברך" שרית חדד – "כשהלב בוכה" נינט + מוש בן ארי – "עץ השדה" מוש בן ארי – "יורם" דין דין אביב וערן צור – "שקט" דין דין אביב – "חור בלבנה" ערן צור ורונה קינן – "צער לך" אילנית – "נחמה" שלומי סרנגה – "את תלכי בשדה" הראל סקעת ומירי מסיקה – "מקום לדאגה" מירי מסיקה – "אמצע התמוז" נינט טייב – "הנסיך הקטן" רונה קינן – "שחמט" יוני רכטר - התקווה - מקהלת בת קול

שלמונזה

New member
אז לא עשו את צער לך

וחבל כי חיכיתי לזה, אבל ביצוע מקסים למישהו. שמגביר אצלי את העניין של הם חייבים לשוב לשתף פעולה!!!

1Reebok

New member
דווקא לא כל כך אהבתי..

רונה קינן שרה מדהים, אבל ערן היה קצת חלוד בשירה האיטית שלו.. הוא מפצה על זה עם הרגש של השירה, אבל זה עדיין הרגיש לי קצת לא נוח.

שלמונזה

New member
לא יודעת לא שמתי לב ../images/Emo168.gif

ואהבתי אותם ביחד על הבמה, והקול של רונה באמת מדהים אני ממש אוהבת [ובדיוק היום במקרה התמכרתי מחדש לאלבום הראשון שלה] דוקא את הביצוע של "שקט" פחות אהבתי בגלל דין דין אביב, נראתה משהו לא ניחוחה נרגשת לא יודעת, וזה הוריד מהשירה שלה.

NY STEEL

New member
זה היה הביצוע הכי מפחיד ל"מישהו" ששמעתי

מישהווווווו...
אחח אין כמו ערן

ודיןדין אביב הרסה לגמרי את חור בלבנה

New Volume

New member
הקלטתי, בקרוב יועלה לישראבוט

כולל הביצועים שלערן ורונה. 'את תלכי בשדה' בביצוע סרנגה- קאלט חדש.

NY STEEL

New member
תאמין לי אתה עושה מצווה עם הישראבוט הזה

רק בזכות ישראבוט זכיתי לשמוע את "שיר היער" של טאטו **ועכשיו פניה נרגשת: בתור מומחה לבוטלגים, האם יש סיכוי כלשהו שתוכל איכשהו להשיג את ההקלטה של ההופעה האקוסטית של שלום גד בירושלים שנה שעברה? (ההופעה שודרה ברשת ג') אני כבר על סף ייאוש מחיפושים אחרי זה. ירון.

New Volume

New member
ידידי, זו אי הבנה

אינני איש ישראבוט וגם אינני מומחה לבוטלגים. אני בסך הכל הקלטתי את ההופעה ומתכוון לשלוח להם, שישתפו את כולם. הם בהחלט עושים מצווה.

למעלה