the roots - you got me
K King_E New member 19/4/03 #10 אולי לא הסברתי את עצמי טוב הנה הבקשה הכי ברורה. אני מחפש שירי ראפ, שיש בהם אך ורק גיטרה!! תודה.
S sceptic New member 19/4/03 #13 כל דבר של Al DiMeola ../images/Emo3.gif LA Symphony - Composition No. 1 Emanon - Blind Love
H HaWk34 New member 19/4/03 #19 המממ משהו בסגנון MBS - Li Yaaraf Issir בערבית אם לא מפריע לך גיטרה פלוס תופים\מכונת תופים פלוס זמרת מדהימה באנגלית מומלץ בקיצר
המממ משהו בסגנון MBS - Li Yaaraf Issir בערבית אם לא מפריע לך גיטרה פלוס תופים\מכונת תופים פלוס זמרת מדהימה באנגלית מומלץ בקיצר
T the xecutioner New member 20/4/03 #27 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שיר מעולללללה (תן קרדיט למי שהביא לך אותו ואגב, זה לא שיר אקוסטי... זה שיש בו גיטרה לא עושה אותו אקוסטי אני חושב שההגדרה לאקוסטי זה בלי תופים, כמו (רוב) "מדברים על שלום" נגיד..
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שיר מעולללללה (תן קרדיט למי שהביא לך אותו ואגב, זה לא שיר אקוסטי... זה שיש בו גיטרה לא עושה אותו אקוסטי אני חושב שההגדרה לאקוסטי זה בלי תופים, כמו (רוב) "מדברים על שלום" נגיד..
T the xecutioner New member 20/4/03 #28 שבק ס' - מביא אותה הפוך (אקוסטי) ביצוע ענק... שבק ס' - ילד ירוק (הופעה חייה מהקריות) גם ביצוע מעולה + בית חדש שאין בשיר המקורי
שבק ס' - מביא אותה הפוך (אקוסטי) ביצוע ענק... שבק ס' - ילד ירוק (הופעה חייה מהקריות) גם ביצוע מעולה + בית חדש שאין בשיר המקורי