שירים אישים

אה... אז הוא היה אצלך כל הזמן

התפלאתי באמת לאן הוא נעלם

אממממ, אוקיי.....

למרות שדווקא אצלי סקס הוא לא תחביב (בכל זאת אני בת 16.....) הנה כמה שירים: Foxy Lady Are You Experiended? Fire עוד שיר שהוא בכלל לא קשור לאגדות רוק: Touch Me לא של הדורז, של סמנת´ה פוקס! המילים, הגניחות.... Whole Lotta Love כמובן.... Stairway To Heaven כן כן- זה שיר סקס!!! אממממ.... Love Me Two Times ??? ו...זהו בינתיים....אני אחשוב על עוד כמה

extazy bomb

New member
מההההההה???

stairway to heaven זה שיר סקס?! _________________________________________ freedom to rock,freedom to talk,but nothin´s free

8 דקות בגן עדן

יש בשיר הזה התפתחות שמאוד מתאימה לסקס: זה מתחיל לאט, בצליל הגיטרה הקסומים והעדינים של פייג´, לאט לאט, מצתרף ג´ון פול ג´ונס עם הקלידים שלו, שנשמעים כמו חליל רועים מרוחק, ובדיוק כשמתרגלים למלודיה מגיע קולו המלאכי של פלאנט, והמילים (בשלב הזה עדיין מקשיבים קצת למילים) המפתחות לליידי מפתח לגן עדן, הקול של פלאנט משתלב בצורה מדהימה עם הקלידים שפתאום נשעמים כאילו הם עולים הקלידים, הכל יותר אווירה רומנטית איטית מתוקה, של נשיקות קטנות ומגעים מהוססים של ליטוף וחושניות. ואז בסוף הבית הראשון חוזרת הגיטרה, והשיר עולה שלב. הבית השני הוא דיאלוג מדהים בין גיטרה לקול כשהקלידים האיטיים והשקטים נעלמים לגמרי, כאן כמובן המילים כבר לא חשובות לגמרי ונעלמות לגמרי, הדיאלוג בין הגיטרה לקול של פלאנט הופך לגוף אחד שנעה יחד ונכנס לקצב, ואז בדיוק בשניה הנכונה, נכנסים התופים, ככה לאט בשקט רק בשביל לתת קצב, וללוות את שני הגופים שהפכו לאחד באותו הקצב. ואז הקצב הופך מהיר, הכל זז מהר התשוקה של הגיטרה הקצב של התופים הופכים יחד למערבולת של רגשות, סולו גיטרה משתלב בקול מלא עוצמה של פלאנט, התופים ממשיכים לקבוע הטון ולהתקדם השיר הופך למהיר יותר, ואז שניה לפני הסוף, קצת אחרי השיא, יש שוב רגיעה מתוקה והקול של פלנאט מתוק כשהיה בהתחלה מחזיר את הנשימה והופך את הכל ממלא תשוקה למתוק ואהוב. אז מה הבעיה?, כל זה בשמונה דקות, מי שעובר את התהליך הזה במקביל לשיר, אולי יקבל נקודות מהחברה שלו על הליווי המוסקאלי (גם זה לא בטוח כי זה הפך לבנאלי כבר לפני 20 שנה), אבל מה, ישלחו אותו להתאמן לבד בבית על שירים ארוכים יותר

xenocide

New member
תחשוב לבד

הדיסק היה KILLIN IN THE NAME תחשב לבד כמה זמן זה 3 פעמים הדיסק.. ואני אמנם בת 18 (עוד מעט) אבל זה היה לפני שנתיים וחצי

ganooov

New member
אממ.... ../images/Emo13.gif

אני כאן היחיד ששירים (ואלבומים) מתקשרים אצלו לאירועים ולמקומות? האלבום סופרנטוראל של סנטנה מתקשר לי לתחילת שנה שעברה, לריח של האוטובוסים שעמוסים בחיילים שנוסעים לבסיס שליד בית-אל. סופראננואן של סאונדגארדן מזכיר לי את הריח של החדר שלי בפנימיה בתחילת שנה שעברה, ויש עוד המון דברים.... אגב, יש גם את שיר מספר 4 של דארק סייד אוף דה מון
.

קליפורניקשיון

מזכיר לי את הטיול שעשיתי לקנדה (עם המשפחה
).. כל פעם שאני שומע אותו, אני חוזר לנופים, ולדובים שהיו על הכביש...

ganooov

New member
השיר הזה מזכיר לי הרבה מאוד ../images/Emo13.gif

דברים, אירועים ומקומות. אממ... ואני עוד הסברתי לעשרות אנשים על מה הוא מדבר

xenocide

New member
אני חושבת..

ץץץשמבחינת קשר למקום אז AMAROK-MIKE OLDFIELD מזכיר דווקא טיול שעשיתי בארץ. הייתי עם ידיד שלי במדבר למשך כמעט שבוע (בפעם הראשונה-אח"כ התחלנו לנסוע כל כמה חודשים ועד היום אנחנו נוסעים) וכל מה שעשינו שם היה לשכב לנוח ולדבר לעיתים. שמענו המון המון המון מוזיקה ורק כשהיינו צריכים נסענו לקנות מים ואוכל (פעמיים גג במשך השבוע). שמענו המון דברים בשבוע הזה אבל אני חושבת שמה שהכי נתפס לי בראש היה הדיסק הזה שהוא גם רק שיר/קטע אחד.

ganooov

New member
אותו דבר... ../images/Emo13.gif

כמעט כל שיר שם מתקשר אצלי לאיזה מקום או אירוע.

De-Panther

New member
האוספים של פינק פלויד מזכירים לי את

כל החיים שלי אומנם יש חלקים שונים אבל רוב הדברים אני ממש מזדהה איתם ובעיקר הסרט

Count0Bathory

New member
rage לXenocide

סוף סוף יש בפורום הזה משהו שאני אשכרה מבין בו! לrage against the machine יש 3 דיסקים ואוסף ולאף אחד לא קוראים killing in the name אי לכך השם של הדיסק הוא RAGE AGAINST THE MACHINE השיר שבו יש את KILLING אני מצטער על הקטנוניות ואני יודע שRATM לא אגדת רוק אבל נא לא למחוק כי זה חשוב D= ואם לקשר לנושא ההודעה.... דווקא המוזיקה שהכי מתקשרת אצלי לסקס היא של RADIOHEAD משום מה זה הדבר האחרון שאני זוכר אקט משמעותי אחרון שהיה לי... (אוי בירה מתוקה שלי)

xenocide

New member
אז..

1) אני שמחה לדעת 2) זה לא באמת מעניין אותי מאחר ואני לא ממש אוהבת אותם, הם טובים אבל לא מספיק בשביל שאני אדע עליהם יותר ממה שרואים שאני יודעת... אני מקווה שלא נפגעת מזה שזה לא מעניין אותי...

Count0Bathory

New member
../images/Emo32.gif

זה בסדר אני לא נעלב ובהמשך לאוף טופיק מישהו מוכן להמליץ לי על השירים הפחות ידועים של led zeppelin? כדאי לקנות את ה- Complete Studio Recordings? ב700 ש"ח?

ganooov

New member
עדיף שתפתח שירשור חדש ../images/Emo13.gif

שיעסוק בהמלצות לשירים הפחות ידועים של לד זפ.

matanbu

New member
אתם כותבים על שירי סקס בלי להזכיר

את לגעת באושר?!?!?!?
אני רוצה לגעת שוב באושר...
~השמדה עצמית תוך 10... 9...~

למעלה