שירים אישים

שירים אישים

הועלה פה רעיון ליצור שירשור של שירים שמתקשרים לנושא מסויים, ובתגובה להודעה שלי בנושא אחר, the fly הציע הצעה גאונית לעשות שירשור של מערכת יחסים=שיר, כלומר איזה שיר אצלכם קשור לאיזו מערכת יחסים ולמה?. ...התחלתי לכתוב פה סיפור ארוך, על משהוא שקרה לי פעם, כשהייתי צעיר ויפה, אבל כשקראתי את מה שכתבתי מחקתי הכל, משום שזה מתאים יותר לפורומים, שהכניסה אליהם היא מגיל 18 ומעלה..., אני רק אגיד שמעורבים בסיפור, צעיר בן 18 שיום לפני זה עשה את הבגרות האחרונה שלו (אני) דיסקוטק בעיר נופש קפריסאית, שולחן ביליארד, בחורה פינית בת 25, שאני לא מצליח לזכור את שמה, ושירו של ג´ימי הנדרקיס: foxy lady. נדמה לי שזה כל מה שאני יכול לכתוב בהקשר הזה כאן. אז מה איתכם?, איזה שיר מתקשר אצלכם לגברים/נשים שאהבתם?, למה?

matanbu

New member
גם לי יש משו לגילאי 18 ומעלה

(למרות שלא מוכנים לתת לי לכתוב אותו בפורום סקס בגלל שאני בעצמי עוד לא הגעתי לגיל הזה). בכל מקרה, האשה שאהבתי הייתה רחוקה ממני (7 שעות נסיעה) ודיברנו בטלפון... ו... ו... נכון שזה לא בדיוק אגדת רוק אבל Sinead O´Connor - Nothing Compares To You עלה בשיחה...

פינק יקירי, אם אומרים הכל מה נשאר

לדמיון??? אני חושש שאם אכתוב הכל, ונראה לי שגם אם מתן תכתוב (יכתוב?, לא הצלחתי להבין) הכל השירשור ימחק...וחבל, חוץ מזה את הסיפור שלי אפשר להבין אני חושב

Grimble Grumble

New member
ובשביל אלה שבכל זאת רוצים הכל

אם באמת קשה להם לדמיין את שאר הסיפור אז למה שפשוט לא תכתוב שניצחת איזו פינית בסנוקר? או שפשוט תענה "42"

חגיגה בסנוקר

האמת היא שתיאור של משחקי סנוקר זה דבר כל כך משעמם שפחדתי שגנוב ימחוק את השרשור מרוב שיעמום

ganooov

New member
אווווו... ../images/Emo13.gif

עוד כמה מטורפים על דאגלס אדאמס ואני אפתח פורום מעריצים שלו
.

בעצם די מוזר שאין פורום כזה

אני, דרך אגב לא מטורף על דגלאס אדמס, הוא פשוט מאוד מצחיק, ומאוד קל להוציא ממנו ציטוטים מצחיקים לחתימה, הנה בשביל החתימה שלי לא הייתי צריך לחפש הרבה (זה בפרק הראשון של הספר הראשון). בסך הכל אני חושב שהוא, כמו כדור הארץ, לא מזיק ברובו...

matanbu

New member
כל מה שיש לי לומר זה...

I´m tired of being in love and being all alone When you´re so far away from me I´m tired of making out on the telephone And you´re so far away from me

ganooov

New member
וזה שיר שאם היתה לי אפשרות, ../images/Emo13.gif

הייתי מוחק אותו מהרקורד של מארק קנופפלר, אבל זה כבר קשור לשרשור אחר ("איזה שירים הייתם משמידים אם היתה לכם האפשרות לעשות כן"
).

TheFly

New member
סגירת מעגל

השירים והלהקה שציינתי בנושא החורף שבו זרקתי את הרעיון של שירים / אלבומים / אמנים = מערכת יחסים קשורים לנושא הזה. לכל אחד כמעט יש את האקסית המיתולוגית זאת שאסור להזכיר את שמה ליד החוקית, זאת שגם לאחר 10 שנות נישואין כשעולים מהרמקולים הצלילים של Ashes Are Burning ומהדהד קולה של Annie Haslam שמזדעקת Ashes Are Burning Away החוקית עוברת למתקפה בייחוד אם זה מתרחש בתקופת החורף כשהברקים הרעמים והגשם מכים בעוצמה. קשה לומר למזלנו מועטים הימים הללו במדינה השחונה הזאת , אבל ללא ספק אשתי בעד הקיץ

xenocide

New member
אוקיי

אני אמנם חדשה פה (עודד תראה-באתי!) אבל אני אשתדל להשתלב בעדינות. אין ליש שיר שמתחבר למערכות יחסים אלא אלבום. זה ישמע קצת מוזר אבל זה של RAGE. יש לכם מושג איזה מטורף זה ..............(מצונזר-למבוגרים בלבד) במשך הזמן של כל הדיסק שלוש פעמים. (מי שלא הבין-שלוש פעמים הדיסק רץ בלי הפסקה ולנו לא היה מצב לקום ולהחליף דיסק)

הי xenocide ברוכה הבאה

זה הופך להיות שירשור של שירי סקס, אני בעד!!!, בסך הכל גם שירים וסקס הם שני התחביבים שני (כנראה של כולנו) דא"ג מה אורך ה... הדיסק (הי מצאנו מקרה שהאורך כן קובע
)

extazy bomb

New member
חחחחחחחחחחח

שירשור ענק!!!! קדימה...למישהו יש הצעה? ________________________________ freedom to rock,freedom to talk,but nothin´s free

ההצעות שלי

קודם כל, ליצרת אווירה מתאימה, אין כמו אחד האלבומים הישנים של לאונרד כהן, הגיטרות השקטות, הקול העמוק, העצוב מתוק, יחד עם קצת יין אדום, פשוט עושה את זה כל פעם. לדבר עצמו, עדיף ג´אז, היתרון המרכזי של ג´אז הוא באורך, אפשר לשים אלבום שלם, ולא צריך לקום באמצע להחליף תקליט, או להישאר בלי מוסיקה, יש לזה מקצב קבוע שאפשר לזוז לפיו, זה גם איטי גם מהיר, והכי חשוב, משאיר מקום לאילתורים. (הייתי מציע בהקשר הזה את מיילס דיוויס, יש לו נטיה לחצוצרות עדינות וסקסופון שמנסר את הלילה, יחד עם תופים שקטים ופסנתר ענוג במיוחד). אבל, כידוע יש כמה סוגים של סקס, יש סקס עדין, של יין לאונרד כהן, וג´אז, ויש כזה שהוא חזק חושני ומתרפץ, לזה עדיף רוק קלאסי יישן וטוב, יש לג´ימי הנדרקיס כמה שירים שבנויים לזה במיוחד: Are You Experienced, Foxey Lady, Purple Haze, The Wind Cries Mary, Voodoo chile ובמובן wild thing גם ללד זפלין יש המון דברים מתאימים החל מסטיירוואי האלמותי של ילדותנו שמתאים עצמו היטב להתנשמויות כבדות במושב האחורי של האוטו של האבא (שצריך להחזיר נקי בבוקר), דרך since i´ve been loveing you ועד whole lot´a love שמתאים להתנשמיות כבדות במיוחד. בכלל, בלוז רוק הוא נפלא לצורך העניין, כל תקליט של cream משלב נפלא את הצליל הכבד, הקצב המהיר והאווירה הסקסית. גם לשירים מסויימים של ג´פרסון אירפליין יש את זה, וכמובן גם ל doors, כמי שעולמו הרוחני הסתכם פחות או יותר בלשהכיב כמה שיותר מעריצות, הצטיין מוריסון היקר ביצרת שירי סקס מופלאים, אפלים מלאי קצב חושניות וקסם.

TheFly

New member
זה תלוי

יצירת אווירה ? לתקליט היו שני צדדים - זוכר
זכורה לי פעם ששהיתי באווירה נפיצה אותה יצרו הג´י אנד אר עם Appetite for destriction כך שתלוי מה המצברוח ואיזו אווירה רוצים ליצור. ג´אז תמיד הולך טוב כמו שציינת והדגשת את נושא המקצבים והאלתורים , אם כי אני מעדיף את פט מת´יני בעיקר בגלל הטיפות שנוטפות לאורך קטעים שלמים אצלו ומשרים אווירה של חורף גם כשהגוף מגיע לרתיחה. בכלל אפשר גם לשמוע פסקולים של סרטים ויש רבים וטובים , החביב עליי ביותר הוא הקיסר האחרון בייחוד בנקודה בה PU YI / ג´ון לון מבקיע את החומה הסינית ועוזב את העיר האסורה. כדאי לבחור פסקולים בהם המוסיקה מתמשכת - הפיתוי האחרון של ישו , הקיסר האחרון , הכחול הגדול ועוד... של פסקולי להיטים כמו ארמגדון שבו המעבר בין השירים חד עלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים.

יש בזה משהוא

אז יש יתרון ל MP3 אחרי הכל... אני לא יודע, אני זוכר שהייתי לי חברה מזמן, שהיה לה פטפון כפול כזה שהחליף צדדים בעצמו, מאוד מומלץ. פת´ מתני בהחלט מתאים(איך לא חשבתי על זה) עוד המלצות בכיוון הזה: אנטוניו קרלוס ז´אובים, צ´רלי פרקר וגם הבואנה ויסטה סוצ´יאל קלוב (בעיקר בקיץ). יש פס קול לסרט של וים ונדרס, עם איזו להקה פורטוגזית (איפה הזיכרון שלי שצריך אותו) שפשוט עושה את זה. בד"כ אני לא אוהב פסי קול ואוספים, כך שאין לי כאלה, אבל זה נשמע רעיון טוב...

TheFly

New member
הנה הזכרון שלך ../images/Emo13.gif

Madredeus שם הלהקה Ainda שם הסרט. ואיך אפשר לדון בג´אז מבלי להזכיר את קיט גארת ואת...... אות ..... נו טוב זה כבר לפורום אחר

למעלה