שירטוטי פרופילים

GOSFRABA

New member
שירטוטי פרופילים

אם מישהו מכיר אתר בו ניתן למצוא שירטוטי פרופילים שניתן להעביר ולעשות שימוש בהם בתוכונת שירטוט (בפרט SOILDWORKS) אשמח מאוד לעזרה.

GOSFRABA

New member
לא בדיוק... ../images/Emo8.gif

הפעם לכיף. בין לבין כשיש זמן בלילה יושב ומוסיף חלקים דרושים (למעט הכנף גמור ב90%) עד היום היה רגוע- ממחר יהיה הרבה פחות זמן פנוי. תירגולים והרבה. ולמרות זאת- החיים גם נמשכים, וזה הכיף שלי. אז אם לא מטיסים הרבה, לפחות אפשר לשבת לתכנן. הטיסן הזה מבוסס על הקוברה הקטנה שלי. מידות דומות עד זהות. אך תיועד למנוע גדול יותר. אם יהיה לי זמן לכך, אני מאמין שבחודשי הקיץ ירקום עוד וגידים. בינתיים יהיה על המחשב...

erazz

New member
"ה"אתר לפרופילים

http://www.ae.uiuc.edu/m-selig/ads/coord_database.html יש שם גם תוכנות לצפייה וטיפול בפרופילים. ע"מ לייבא לSW עלייך לייבא קודם לEXCELL. לשנות גודל למיתר המתאים ואח"כ לייבא בתור XYZ CURVE. אם השיטה לא מוכרת לך אנסה בערב לשבת ולתאר אותה.

Zero60

New member
תוכנת NACA לפרופילים של 4,5,6 ספרות

היתרון שאתה שולט בתכונות הפרופיל עד להיווצרו, מקבל את ה DESIGNATION שלו וכמובן סט של נקודות לכל תוכנת שרטוט. לאחר ההורדה שנה את הסיומת ל EXE תהנה.

A B N

New member
המלצה על תוכנה טובה - profili 2

עבדתי עם התוכנה הנ"ל מתי שהייתי צריך פרופילים לטופקאפ שבניתי. התוכנה מאפשרת לך לסדר אותם על כנף וירטואלית שאת הגודל שלה ואת מספר הפרופילים שבה אתה קובע, ואז להדפיס כל פרופיל עם הגודל המתאים לו.

matzri

New member
איזה פרופיל בחרת לטופ כאפ?

ועל סמך מה החלטת שזו הפרופיל?

A B N

New member
../images/Emo27.gif

אני לא זוכר את השם המדויק של הפרופיל, אבל אם אתה צריך לדעת את השם המדויק, אני יכול לחפש לך בחדר טיסנים שלי - הוא רשום שמה איפשהו.. החלטתי לקחת את אותו הפרופיל על סמך לקיחה של פרופיל מהטופקאפ שהיה לי (מקורי של מוריס הוביז), והשוואתו עם פרופילים דומים שהדפסתי על דף A4. את הפרופיל הכי דומה (אם לא אותו האחד ממש) בחרתי כפרופיל שממנו תעוצב הכנף.

Asterix

New member
מכל פורמט ניתן להעביר מידע ל"סוליד"

ואלו הקבצים : PDF, JPEG, FH8-10, ILUSTRATOR .... רק תגיד מאיזה קובץ אתה רוצה ... לפרטים נוספים, במסרים

למעלה