שירז, שרון בת 28, ו-ל` :)

t@gel

New member
שירז, שרון בת 28, ו-ל` :)

קודם כל, ברוכות הבאות לפורום שלנו. אני מכירה את שרון היטב, אך לא את שירז ו-ל`... קראתי את מכתביכן ואני מאושרת לרואת כי הבנות כאן קיבלו אתכן בחיוך ואהבה. מצטערת שלא הייתי כאן, הייתי קצת בצרפת, מטעמי עבודה. אבל...אני כל-כך מאושרת לראות אתכן כאן... ישרז ו-ל` היקרות שלי, אני אפילו לא יכולה להתחיל ולדמיין את הסבל שעברתן ועודכן עוברות. להגיע למצב בו אתן חושבות על ניתוחים, עושות ניתוחים...אין לי מילים לומר פרט לכך שאיש לא יבין את הכאב שאתן עוברות, איש פרט לעצמכן בלבד. הלוואי והייתי יכולה לזעוק כנגד הרס המערכות הטיבעיות של הגוף...אבל אני לא יכולה, כי אז אני אהיה צבועה עם עצמי ואשקר לכולם שאני אחלה בריאה שבעולם. ואני ממש לא...בטח לא כשחזרתי לצומות שלי. אני חייבת להודות כי אין לי מושג לגבי ניתוחים מסוג זה. אני חושבת שאלך לקרוא עליהם קצת הערב...להבין... שרון יקרה שלי, את יודעת מה...אני מכירה אותך. מכירה אותך אישית. ראיתי ואתך במפגש (לא האחרון, כי אם זה שלפניו...), ואת כל-כך יפה שאני לא יכולה להבין מדוע את מזילה דמעות. את יאשה מדהימה. אני עוקבת בשקיקה אחרי כתביי בפורום 30, לא מזמן שאלתי את ליהי האם את לא עובדת...היא סיפרה לי על עיסוקך ונפעמתי לדעת שעם העבודה והבית, יש לך עוד זמן לשבת ולכתוב כל יום דברים מדהימים. הציערים הללו ברכב...הם לא יודעים מי היא שרון האמיתית. ואין להם מספיק תובנה להבחין בין טוב לרע. כמו שכתבתי, אני לא יכולה להתחיל להבין אפילו את הכאב שלכן. אבל כאב לי לקרוא את המילים. כאב לי לראות ששוב פוגעים ושוב אנו פוגעות בעצמנו. פשוט כאב...יותר מידי...או שאני ביום של דמעות היום.... בנות יקרות, ברוכות הבאות לפורום שלנו. הנוכחות שלכן כאן לא תסולא בפז. מבטיחה לכן כי כאן תזכו להמון יחס של אהבה והבנה. כאן תורלו לתת ולקבל...בקצב שלכן...ואתן יודעות מה...אתן חזקות!!! אני פשוט יודעת את זה... ל` יקרה שלי, אין אני מכירה אותך, אך אשמח להכיר. שירזי חמודה, ליהי סיפרה לי עליך, ערב נסיעתי...סיפרה שאת מדהימה... ושרוני...לך אני חייבת כל-כך הרבה, את היית אחת מבין החבורה הנפלאה שקלטה אותי בתפוז ועשתה כל מאמץ לשקם אותי...הביטי היכן אני כיום...לעולם לא אמצא את המילים להודות לך... האהבה ענקית }{ תגל, מנהלת הפורום

ל

New member
תודה רבה על קבלת הפנים

ערב טוב לך תגל ותודה רבה על קבלת הפנים הניפלאה. אני יכולה לספר לך על הניתוח שעשיתי: עשיתי ניתוח פלסטי למתיחת בטן. היות וירדתי מעל 40 ק``ג נהיתי רזה מאוד ובבטן נשאר רק עור גוף ללא שומן אבל עור רב וזה מה שהפריד אותי מהאושר - כך כמובן רק חשבתי לפני הניתוח!!!!!!! זה ניתוח שערך 6 שעות וכמובן שלקח לי לתכנן אותו בדיוק שבוע, ממש הג`וק נכנס לראשי,ניגשתי לשני מומחים ואז החלטתי באחד ומיד קבעתי תור, חשוב לציין שהניתוח נעשה באופן פרטי והוא עלה לי הרבה מאוד כסף וזה מה שתורם עכשיו לעוד כאב - נכון שכפרה על הכסף אבל בעצם לא יצא מזה כלום... אחרי הניתוח לא יכולתי לקום מהמיטה שבוע, ראיתי ממש צלליות שחורות בעינים כל היום, המשכתי בדיאטת צום שלי כדי לא להרוס חס וחלילה ומצבי הבריאותי הידרדר. אני מנסה לזכור את הדברים הטובים - שבוע שלם יום יום הייתי נכנסת לחנויות בגדים וקונה חצאיות מיני, חולצות בטן, כל מיני בגדים במידות כל כך קטנות שלא האמנתי אם זה מציאות או חלום......... כל מקום היו מחמיאים לי, אפילו אנשים לא הכירו אותי שזו אותה אחת שמנה שהייתה לא מזמן....... ו...........זהו!!!!!!! השמנתי בחזרה ועכשיו עוד יש לי צלקת ענקית כמו חגורה של צלקת לרוחב הבטן ממותן ימין לשמאל... את שאר הפרטים כבר קראת פחות או יותר עכשיו אני קצת מבואסת כי........ ה ע ב ו ד ה מטריד אותי לעבוד במצב שלי, כלומר אני לוקחת את הבעיות האישיות שלי לכל מקום, הם לא עוזבות אותי לרגע, לא נותנות לי מנוח - אני עובדת עם ציבור, אני ניפגשת עם מאות אנשים קבועים ליום ו... תארי לך כמה תגובות על ההשמנה שלי אני מקבלת ביום וזה שובר אותי, הורס אותי, נותן לי הרגשה עוד יותר חזקה של שנאה עצמית ו....... אני לא יודעת מה עובר עלי אבל מקווה באמת שיהיה בסדר!!!! לכולנו שיום יבוא ונמשיך להתכתב אבל רק על דברים משמחים שיקרו לנו א מ ן לילה טוב

כל כך מקווה בשבילך, ל....

מקווה בשביל כולנו... צריך לנסות ולזכור תמיד, שהשנאה העצמית הזו - מקורה בנו. בהרגשה הפנימית שלנו...ואם נציג כלפי חוץ, לפחות, יותר חוזק וקבלה עצמית,ופחות שנאה...אולי חלק מזה יעבור גם החוצה. שווה לנסות, לא? לילה טוב לך...חלומות נעימים. ושרק יהיה טוב...

למעלה