שירז ממתינים לך כאן :)

שירז**

New member
לא שכחתי

יודעת למה אתה מחכה אבל אני די לחוצה בזמן השבוע ,לכן לא יכולה להתמקד ולשבת לכתוב על זה, זה מצריך ממני מחשבה רבה, וזמן, מקווה שאצליח עד סו``פש הזה לכתוב הכל, ניכנסתי עכשיו לכמה דקות רק להודיע! סרפד יש לך המון שאלות שלא אוכל לענות על כולם מקווה להתמקד בחלק מהם לפחות, אז תסלחו לי חברים חייבת לסיים,

e-magine

New member
שירז אם את מספיקה, בזמן הקרוב

תראי הוספתי כאן מאמר והוספתי לינק חדש לאתר שלי, אולי את מכירה את האתר הזה, לדעתי הדבר המקיף ביותר שיש על אינטרנט בעברית, עם התייחסות גם להתמכרות וגם לטיפול נפשי באינטרנט. זה אתר אקדמי אני לא בטוח שכל אחד ייהנה, אבל בטוח שזה ממש הרעלת מידע שם.

שירז**

New member
לא חדש לאנשי מקצוע

תתפלא שהייתי בהרצאה שלו לא חדש לי המאמר שלו , זה פורסם מזמן כבר , אגב זה אולי הכי מקיף בערבון מוגבל, יש עוד המון חומר שלא פורסם,,ואתה יודע בגלל מה, עברתי על הלינק הזה רק שזה לא חדש לי ,מממ אם היית יודע מי נכח במפגש שהייתי טוב לא אפרט מבטיחה מחר או היום בלילה, שאסיים את הישיבה , ואחרי זה מסיבת פרידה לכמה אנשי צוות , אתה לא מתאפק אה?...

e-magine

New member
שירז את משחקת באש

את רוצה שאקבל התקף לב? את יודעת הרי בן כמה אני... סתם סתם, אני צוחק, אני לא סקרן בכיוון הזה, אני אספר לכם פעם על כמה מפגשים וירטואליים, כלומר עם יהיה לי למי לספר כי לא נראה לי שפורום של 4 אנשים יצדיק את קיומו גם אם ה4 האלה נהנים. טוב אני הולך, לא רוצה לאחר לפסיכולוג שלי. הרי אני משלם...

סרפד

New member
מאחר שזה מיועד רק לשירז... :)

אדבר רק על מה שלדעתי חסר מאד באתר שלך והוא הסבר, לא ארוך נורא ואקדמי ביותר, אך כן מבהיר ואינפורמטיבי, תחת הכותרת ``מהי התמכרות לאינטרנט`` (עמוד נפרד עם קישור מן העמ` הראשי או משהו כזה). גם קישור אליו מן הפורום לא יזיק. יש בהחלט צורך בהבהרת מושגים ואפשר לחבר אליו גם התרגום לעברית של המבחן לאבחנה עצמית. גם לגבי מספר המשתתפים בפורום - אל תזלזל בפוטנציאל המשיכה של אתר אינפורמטיבי, אם הוא מגיע לקהלים הנכונים. אין הרבה ``קהלים נכונים`` בארץ כי מספר המשתמשים באינטרנט קטן ואחוז המכורים מתוכם קטן, אך בכל זאת.

e-magine

New member
זה לא רק לשירז

הרי זה פורום ולא דוא``ל. הפניתי את זה לשירז כדי שתראה שאני יכול להגיע למקורות מקצועיים גם אם הם לא צפים על פני המיים.

למעלה