שירו של עמיר בניון

שירו של עמיר בניון

שמעתי השבוע כמה פעמים את שירו של בניון החדש (שיר של ג´ף לין). לדעתי ביצוע מזעזע לשיר נפלא של לין. מה זה השירה בערבית? וכל הבכי?.צריך להפסיק את הצביעות הזאת. לפיד צדק ב 100% .זה ממש טול כרם. ואפילו מחנה פליטים בלטה. שלא תבינו לא נכון - יש לו גם שירים יפים כמו "כשאת עצובה". לדעתי הוא קצת נסחף עם הערבית,וחבל. ערן

babayo

New member
חבל שאתה לא מבין כלום.....

ערן שלום! חבל שאתה לא מבין כלום במוסיקה ואתה רק תוקף קודם כל השיר של עמיר בניון מושר בעיברית ובמרוקאית ולא בערבית כפי שציינת וכמו שאתה יודע עמיר בניון ממוצא מרוקאי ואף אחד לא יוכל לקבוע לו באיזו שפה לשיר את שיריו כי מי שלא מתאים לו אז שלא ישמע. ולידיעתך שלמה ארצי הגדול בדיסק אהבתיהם גם כן בחר לשיר שיר שחציו בעברית וחציו במרוקאית (עלש) ואף אחד לא קצף עליו ותקף אותו על השיר השפה והסגנון. אז תתבייש לך לדבר כמו שאתה מדבר ואני חושב שאתה חייב התנצלות לחברי הפורום

לא מבין כלום????../images/Emo4.gif

שלום לך babayo למה אתה חושב שאני לא מבין כלום?. אתה ממונה מטעם הפורום על איכות המוסיקה או משהו דומה?. אני ציינתי שלטעמי השיר של גף לין הוא יפה. הביצוע של עמיר לא יפה. וציינתי שיש דווקא דברים יפים שלו. וחוץ מזה אני יודע שהוא ממוצא מרוקאי, ומרוקאית לידיעתך היא ערבית. ערבית היא שפה עשירה עם הרבה ניבים ומבטאים. מרוקאית היא אחת מהן. למה אני צריך לשמוע את כל הסילסולים והבכי בשיר? שיהיה לך שבת שלום ערן

cornelyus

New member
נכון מאד

ולא מדובר פה רק בעמיר בניון הרבה זמרים התחילו לזמר זמירות ערביות אמנם אני לא מסכים אתך שלעמיר בניון יש שירים יפים אבל טומי לפיד צודק מאד ובכלל אני לא מבין על מה עשו את כל הרעש

babayo

New member
עוד אחד שלא מבין

סליחה על הבורות, אבל ביידיש מותר לשיר???????? שעברי לידר שר את בתי קפה עם פתיחה של יפנית זה חוקי? לידיעתכם אנחנו במזרח התיכון וכל המדינות הסובבות אותנו מנגנות ומייצרות מוסיקה באותו סגנון והוא הסגנון הים תיכוני בין אם זה נוח או נעים לאוזן זו כבר סוגיה אחרת אבל לבוא לתקוף אומן בגלל שהוא שר בשפה נוספת פרט לעברית דיי לבושה במקום לפרגן לאומן שכותב, מלחין ושר ולא רק בשפה אחת פשוט לתקוף אותו איפה הגבול של החוצפה?????????

cornelyus

New member
מי תקף?

אתה בעצמך אומר שזאת המוסיקה ששומעים בארצות שסובבות אותנו, ואם תחשוב על זה, זה גם בדיוק מה שאמר טומי לפיד. אני לא אוהב את הסוג הזה של המוסיקה, בין השאר גם בגלל שהוא מזכיר לי מאד ערבית, וכשיש שיר בערבית אז בכלל. אבל אף אחד לא תקף שום זמר.

writer1

New member
אל תעשו כאן ויכוחים

זה מצחיק כי אני אישית בוחר נלהב של טומי לפיד אבל אם כל הכבוד ולא חשוב אם הוא צדק או לא... מה אתם נורמאלים? פה להתוכח על זה תמשיכו עם המוזיקה ויהיה טוב כל אחד שישמע מה שהוא אוהב וזהו!

פיסטוק16

New member
מה השטויות האלה שלך שאתה לא צריך

לשמוע בכי וסלסולים? לא רוצה? אף אחד לא אסר עליך לשמוע את השיר

music dude

New member
אנשים - רק לא לריב לי ...../images/Emo88.gif

כל מה שקרה בסיפור עם טומי לפיד ועמיר בניון הוא שטות אחת גדולה. לא צריך להתייחס לכל אחד שמדבר, גם אם הוא ח"כ בישראל, ואולי אפילו דווקא בגלל זה לא צריך. טומי לפיד ידוע כחוצה גבולות, ועמר בניון ידוע כזמר מוערך. בואו נשאיר את זה כך, ולא נריב ונתווכח על "מי צודק"... לדעתי האישית עמיר בניון אומן בחסד ביום חמישי שעבר שיצא הדיסק שלו רצתי לקנות, ומאז הוא מתנגן שוב ושוב.. אני - ממליץ!!!

למעלה