שירות...?!?!

Almost me

New member
שירות...?!?!

על איזה דברים הייתם מוכנים לוותר - לשלם לאחרים שהם יעשו עבורכם בכל הקשור לחינוך הילדים? הכוונה שלי כמובן לדברים גדולים כמו גמילה מחיתולים ודברים קטנים כמו הליכה לגן

חני ב

New member
שום דבר

לרגע רציתי לכתוב "שיבשלו עבורי ועבורם" אך זה ממש לא קשור לחינוך. ואני גם נגד אופר, שממלאות את הבתים היכן שאני גרה.

לו הייתי רוטשילד../images/Emo13.gif

היתי לוקחת לי עזרה לשעת האמבטיות. לא במקומי אלא בנוסף. זו עבודה מה זה מתישה כשמדובר בשלשה שעוד לא ממש עצמאיים בנושא. ואח´´כ אני כל כך מותשת שאין לי כוח להיות סבלנית בהשכבה וסיפור. וזה מרגיז אותי שאני כל כך חסרת סבלנות דווקא בשעה שהם צריכים לשכב לישון. אבל מה אני יכולה לעשות? אני פשוט קורסת אחרי שמונה! חוץ מזה, גם אם אני מורה הכי מוכשרת בעולם. תמיד אעדיף לשלם על שיעורים פרטיים אם ילדיי יזדקקו להם בהמשך. אמא שלי תמיד הייתה מתעקשת לעזור לי בעצמה ושנאתי כל דקה. אמא זה אמא ומורה זה מורה. כלומר, לא בא לך שאמא שלך תחשוב שאת לא מושלמת. היום אגב בתי צריכה הרבה עבודה בבית , מהשפה ועד למיומנויות גרפיות, ואני לקחתי מישהי ש"תלמד" איתה ואח´´כ הייתץה לנו בת שירות לאומי. גם בתי נהנתה מהסידור הזה.

חני ב

New member
נדיה ומשה

3 ילדים זה קשה (נכון לאה?
), אצלי אחד ממש עצמאי והשניה בדרך, לכן הקושי עם האמבטיה כלל לא קיים. להיפך, אני מאד נהנית לרחוץ אותה.

נעה גל

New member
פתרון חלקי. אולי

ספרי את הסיפור מתישהו אחה"צ ולא אחרי המקלחות שהם עייפים.

Almost me

New member
הייתי מוותרת על השכמה בבוקר

כמו שעון, לא משנה איזה יום, לא משנה כמה ישנתי בלילה, מתייצבים אצלנו במיטה על הבוקר - בקושי פתחנו עפעף וכבר צעקות, משחקים בכריות וכמובן "לונה פארק אמא ואבא". ביום לימודים אחרי שהעירו את כל הבית צריך לרדוף אחריהם שיזוזו לאמבטיה, לאכול, להסתנדל ולצאת מהבית. הייתי משלמת למישהי שתקום בבוקר במקומי, תלביש אותם, תאכיל אותם ותקח אותם ... (הייתי קמה לתת להם נשיקת בוקר טוב)

לאה_מ

New member
חשבתי בהתחלה לכתוב שהייתי מוכנה

לשלם למישהו שיחליף אותי כשאני עצבנית וחסרת סבלנות... בסוף החלטתי שלא. אני לא רוצה שיחליפו אותי. גם כשאני לא נחמדה.

נעה גל

New member
גם אני לא הייתי רוצה שיחליפו אותי

בדברים כאלה, בעיקר בגלל שאין לי בהם הרבה בעיות עם הילדים. ואני גם די אוהבת להעיר אותם בבוקר ולקלח אותם (נדיה, אפשר לקלח אותם יחד ולחסוך קצת זמן וכאב ראש). שוב, כנראה בגלל שהדברים האלה די חלקים אצלנו. מה שכן, הרבה פעמים אני רוצה שיהיה מישהו שיכין ארוחת צהרים במקומי. ושיחתוך גם פירות. ואם אפשר סלט טרי.

נעה גל

New member
אגב, אני עושה את זה (כשאפשר)

אם אני עצבנית אני מעבירה פיקוד באופן אוטומטי לדני. למה שהם יסבלו מהקריזות שלי?

למעלה