שירות

שירות

הלכתי לעשות כפתורים מצופים אצל יוסי ברחוב השומר 4. הזמנתי 16. חזרתי אחרי שעה וקיבלתי 14 כפתורים די טובים, ושניים פגומים. ביקשתי ממנו להחליף אותם. הוא ביקש עליהם תשלום נוסף. כלומר - לא החלפה, אלא קניה. סרבתי. אמרתי לו שאין סיבה שאשלם על מוצר פגום. הוא אמר שהוא מפסיד את הכסף על הכפתורים האלה. הצעתי לו לעשות עבודה טובה כבר בנסיון הראשון. הוא הציע שלא אקנה אצלו יותר כפתורים מצופים. הבטחתי שלא אקנה אצלו כפתורים מצופים או כל דבר אחר, וגם שאספר בפורום. קיבלתי שני כפתורים נוספים די טובים ומבט גועלי. את ההבטחה השניה אני מקיימת עכשיו.

lirola

New member
איזה באסה. אני ממש לא אוהבת לקנות

אצלו. מעבר לזה שהחנות דחוקה ומעצבנת, המוצרים שם יקרים בעשרות אחוזים בהשוואה לחנויות אחרות והתחושה שהם עושים טובה למישהו. אני קונה רק אם אני באיזור וממש ממש אין לי זמן ללכת לחנות אחרת, ותמיד מבטיחה שזו הפעם האחרונה. מקווה לקיים.

אילרי

New member
../images/Emo2.gifיוסי מסידקית יוסי? - אני מתפלאת

אני חושבת ש - 1. בדרך כלל הוא אדיב, או לפחות לא מחמיץ פנים. הבן שלו שעובד איתו בחנות - נותן שירות מעולה.. 2. בדרך כלל המחירים שם יותר נמוכים מחנויות סידקית אחרות באזור הנחלה ולהתרשמות וההיכרות שלי איתו, מאוד לא מתאים לו להתעקש על שני כפתורים... כנראה שהיה לו ממש חם היום
נכון ששום דבר לא מצדיק יחס שכזה וטוב שאת מעלה את זה בפורום.. אני אוהבת לקנות שם. לדעתי יש לו מבחר של דברים רבים וכמו שכתבתי - המחירים שלו נמוכים מחנויות אחרות ( אבנט למשל או החנות בנחלת בנימין 4) ולעצם הכפתורים - בנחלת בנימין 4 ישנה חנות קטנה שהוא מוכר צמר והוא עושה גם כפתורים וגם לחצניות, טבעות וכל מה שצריך. לא זול. הייתי שם היום והיה כבר סגור
שבת שלום
אילרי

יש שם שני יוסי סמוכים זה לזה. את דיברת על

הקרוב יותר לשוק, אני דיברתי על זה שלידו, במספר 4. בחנות הצרה והארוכה. אבדוק את ההוא בנחלת בנימין 4, למרות שנדמה לי שהוא במספר 6.

lirola

New member
אני דיברתי על אותו יוסי עליו את דיברת כמובן.

שש שבע

New member
פעם כששלחתי את בעלי לסדקית לעשות כפתורים

חזר עם כפתורים לא בגודל המתאים. לי נמאס, והחלטנו קנות את כל הפרודוקטים ליצור. הלך לברר, אמר לו מישהו "בשביל מה? זה יוצא יקר. ההשקעה גדולה. ואפילו אנחנו במפעל מוסרים לעשות" חזרה הביתה בלי. למחרת שלחתי אותו לעשות כפתורים 7 במספר, הלך לחנות אמרו לו "תבוא לקחת ב-5 , חזר הביתה הלך ב-5 הביא את הכפתורים , שוב לא בגודל המתאים (למרות שגזרתי עיגול ניר בגודל המדויק ) הלך חזרה לחנות...התוכח קצת, לקחו שוב לעשות "תחזור מחר" חזר מחר. כולה בשביל 7 כפתורים הלך ובא 4 פעמים... למחרת נסע לתל אביב קנה מלחציים ו-3 גדלים של שטנצים לכפתורים, וכפתורים גולמיים. עשינו חישוב שאחרי שאני אחסל קופסה אחת, בעצם אנחנו מחזירים את ההשקעה. החזרתי את ההשקעה די מהר, וקניתי שוב כפתורים גולמיים, הוספתי שטאנץ נוסף לגודל נוסף... וגם לו לא הייתי מחזירה את ההשקעה, עצם העובדה שאני לא תלויה באף אחד, שווה המון. ללחציים הוספתי שטאנץ לאיבקות שבו אני משתמשת המון בשמלות הכלה. וכן שטאנץ לתיקתקים... שונאת להיות לויה בבעלי מקצוע חיצוניים... אצלי מי שלא נותן שרות כראוי, יורד מהפרק...

בעסק כמו שלך בהחלט כדאי שיהיה לך את הציוד

שלך ושלא תהיי תלוייה באף אחד .

OATK

New member
אני התכוונתי ללכת לעשות ביום שלישי

נשמע קצת מלחיץ האמת שגם אני לא מת עליו יש שם מישו צעיר ועוד אישה והם דווקא ממש נחמדים הוא נראה כאילו הוא עושה טובה שהוא נמצא

למעלה