שירות שקיבלתי מ- SEPA

בנצי1

New member
שירות שקיבלתי מ- SEPA

אני רוצה לספר לכם על השירות שקיבלתי בספה שלחתי חליפה שלושה חלקים לונג ג´ון ג´קט גופיה עם כובע בלונג ג´ון היה חור במפשעה בג´קט היה חור כתוצאה מהתחממות כנ"ל לגבי הגופיה לקחו לי בספה במפעל (אורלי-מנהלת יצור) 280 ש"ח על התיקון לקח להם שבועיים לתקן לי את החליפה ועוד שחטו אותי במחיר יותר אני לא רוצה לקבל מהם שירות וגם לא לקנות מהם מוצרים זה שיש להם בלעדיות בשוק זה לא אומר שצריך לזיין אותי מקווה שגם אתם לא תרכשו אצליהם ציוד עם שירות כזה גרוע בנצי

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לספא יש בלעדיות בשוק ? במה בדיוק ?

ידוע לי על עוד כמה וכמה יצרני ציוד זהה/דומה המשווקים בארץ, במה בדיוק יש להם בלעדיות ? כמו כן אתה מדבר על שלושה פריטי ציוד שנשלחו לתיקון, לא פרטת מה מהות התיקון, תפירה, הדבקת טלאי, או תיקון אחר כך שקשה לשפוט אם המחיר מופרז או לא. אני אישית די נהנתי מהחליפות של ספא וכן גם רבים מחברי, מציע שתשאיר לנו את שיקול הדעת אם לקנות או לא לקנות מהם. נ.ב. זה ממש עולה לי בבריאות שלא להגיב לקורלציה המתבקשת בין החור במפשעה לבין מה שאתה טוען שלא צריך לעשות לך, מאחר והמעמד מחייב ואני מנומס ידוע אז לא אגיב. ו ב ב ח י " נ

קותי

New member
כן, וגם בעילום שם ודוא"ל חסוי

באמת לא נשמע מי יודע מה. ושיח´ קבל ח"ח על התגובה המהירה לפרסומת של שירן9.

אבי ע

New member
ספא: שרות מעולה ../images/Emo39.gif

בכל הודעות הפורום מיום היווסדו ועד היום היו רק שבחים לספא, ולא בכדי. שרות מעולה, אחריות מעל ומעבר, לוחות זמנים זריזים ומוצר טוב. החלפת מוצר משומש אחרי כמה צלילות ללא שום תשלום במוצר נוח יותר, תיקוני טלאים במחיר מגוחך, ועוד ועוד. מהיכרות עם ספא בכלל ושירן בפרט, אין לי ספק שכל פרטי הודעת תגובתו נכונים. מקוצר זמן כרגע לא אפרט יותר, אבל השילוב של הודעה כה חריגה, בעילום שם ודואל, ממשתתף חדש ומנבל פיו, ומסתבר שגם תוך עיוות העובדות, זה פשוט מסריח. אני ממשיך להמליץ על ספא בתור הפתרון העדיף לטעמי, למרות שבלי ספק גם למארס וגם לסקובפרו יש מוצרים מצויינים ושרות טוב. {מצד שני, המשתתף המנבל-את-פיו עשה בלי ספק שרות כה מוצלח לספא, שכל אוהדיה הרבים הגיבו ובודאי עוד יגיבו, שכבר אפשר להתחיל לדמיין קונספירציות... סתאאאם}

שירות

לבנצי היקר !!!! צר לי לשמוע ביקורת כזאת קוטלת על סאפה במקרא ביקרתי אצלם לפני כשבועיים ולשמחתי קיבלתי שירות טוב ואפילו הייתי אומר טוב מאוד רכשתי אצלם בעבר חליפה ולא מזמן תיקנו לי אותה ולא היה יקר בכלל כמו כן הזמנתי אצלם גופיה עם כובע לא היה במלאי עקב מחסור בבד והפתיחו לי שתוך שבועיים היא תהיה מוכנה ואכן לאחר שבועיים קיבלתי טלפון לבוא ולקבל את הגופיה אז לדעתי השירות הוא טוב מאוד . וגם אם לא קיבלתה שיות טוב למה לנבל את הפה ולקלל בפורום מספיק להעביר ביקורת אני חושב . בהצלחה בביקור הבא

בנצי אני עדיין תינוק

אבל שאלתי את אבא שלי שהולך הרבה לזונות והוא אמר 3 תיקונים וזיון ב 280 שקלים זה מחיר טוב רק זיון בל ברוך זה 370 ש"ח

חי בר

New member
אני לא מכיר את SEPA בכלל, מעולם

לא השתמשתי בחליפות שלהם, אבל אביא דוגמא לתיקון ציוד של MARES בדוגית: הפעם הראשונה שהשארתי אצלהם שתי חליפות לתיקון (שני חלקים כ"א) הייתה לפני כשמונה שנים. היה לשתיהן פרימה של תפרים ועוד כמה קרעים באזור הכתפיות של הלונג-ג´ון. אחת הוצאתי כעבור שבוע. השנייה לא היתה מוכנה ובכלל שכחתי ממנה למשך שנה וחצי...בסוף הלכתי אליהם, הם מצאו אותה תוך כמה דקות וקיבלתי אותה במקום. ללא שום תשלום. הפעם השנייה היתה לפני כמה חודשים. שוב אותן בעיות, רק עם יותר קרעים. על אחד הלונג-ג´ונים היה ממש קרע לכל אורכו. בכלל, דמיינו חליפה בת כ-13 שנים שצללו איתה לא מעט... כעבור שבוע קיבלתי את שתיהן חזרה, משופצות מעל ומעבר למצופה. ממש חידשו בהן אזורים שלמים. ללא שום תשלום. היחס בדוגית היה מעולה, לא באו אלי בטענות, לא שאלו איזה כריש עבר על החליפות. פשוט תיקנו והחזירו. לזה אני קורא "אחריות לכל החיים". זהו. תסיק מסקנות לבד. אני, דרך אגב, עברתי לחליפת SCUBAPRO ואין מה להשוות לחליפה של MARES (מבחינת הנוחות לפחות). עוד לא יצא לי לתקן איתה (בסה"כ עברה מאז רק איזה 20-30 צלילות). והעיקר, תצלול הרבה ותהנה.

אני אגיב ועוד איך אגיב!!!

כאן שירן מ... נחשו מאיפה. אדון בנצי היקר , עקב העובדה שאנחנו בפורום אגיד בעדינות רבה ובמאמץ לא קטן של התאפקות ש......... טוב , שלא דייקת בעובדות. 1- מהשניה שנכנסת למפעל של SEPA עבר יום 1!! ואני חוזר יום אחד!! עד לרגע שקיבלת את החליפה מתוקנת באיכות מעולה וכמובן שיש לך אחריות לכל החיים על התיקון. 2- קיבלת הצעת מחיר ,לא היית חייב לקבל אותה , וכנראה שהתפלק לך במקלדת כי שילמת 230 !!!!ש"ח ולא 280 . אז מה היה לנו שם : 3 תיקונים בערך של 230 ש"ח תוך יום אחד ואחריות על התיקונים לכל החיים , ובכל זאת מישהוא כאן כועס ואני שואל את עצמי למה ? האם מסתתר בעל אינטרס כלשהוא מאחורי בנצי? אדון בנצי היקר אנחנו נותני שירות והלקוח בעדיפות עליונה אצלינו נשמח להמשיך ולשרתך בכל עת שתחפוץ ולכבד אותך באיכות התפירה המעולה שלנו ובחיוך ,ואם תרצה גם הסברים ועצות חינם , כחלק מהשירות. שלך ובשבילך בכל עת שירן ולק -SEPA

אילוניק

New member
בנצי בדיוק לפני

יומיים קניתי חליפה חדשה בימבה טבע אצל שירן שזו החנות של ספא וקיבלתי שרות מעולה ויחס חם ולאור הבדיקות שלי גם מחיר הוגן מתפלא על דבריך ויש בנמל גם את שבא ים שתופרים ומתקנים חליפות כך שהבלעדיות שאתה מדבר עליה לא קיימת אילוניק היפה I.H.B

The komoRnik

New member
ובאותו עניין...

ליפני כ חודש לאחר שיחה טלפונית אם ספא הגעתי לתל אביב בסביבות הצהריים ומסרתי חליפה לתיקון (קרע בסוף "שרוול" רגל ולהדבקת מגיני בירכיים) וביקשתי יפה אם אפשר ליהיות חצוף ולישאוף לקבל חזרה את החליפה לסוף יום המוחורת מאחר ואני חיפה והגעתי במיוחד לשם התיקון וסידרתי לעצמי סידורי לינה לצורך העניין ונענתי שלא מאמינים שתהיה בעיה... , ומיסתבר שאפילו לא עמדו במילתם... החליפה יתה כבר מוחנה ליפי הזמן (איזה אנשים... בלי כבוד... ,מבטיחים ב 17:00 וב 15:00 זה מוכן , שילמתי 170 ש"ח כולל צעצוע קטן למישקפת מש סביר לחלוטין והחליפה כמו חדשה
, ובהיזדמנות זו אני בוחר גם להודות לעובדי ימבטבע שהפנו אותי אם כל הפרטים המדויקים של ספא בניגוד לחנויות אחרות שלא היה להם זמן לזה ולא ידעו איפה ספא נימצאים וכ"ו... אומנם צולל אם MARES אבל מרוצה מהשרות של...
))

סילבסטר

New member
בנצי היקר

אתה האשמת בדברים קשים לפני בדיוק יומיים קניתי לא חליפה אחת 3 חליפות !!! איפה ?? בספא אצל עמית למה שם ?? כי שני חברים שלי קיבלו שירות מדהים שם ! אין פרסומת יותר טובה אם 10 אנשים אומרים לך שאתה שיכור לך הבית לישון והמבין יבין

למעלה