שירות שח"ל עזרה בבקשה

Li0R21

New member
שירות שח"ל עזרה בבקשה

שלום רציתי לברר בנוגע לשירות : מהסתכלות ראשונית אין ספק שהעניין כדאי לאבי בן ה 60 שנמצא ברמת סיכון (עקב סכרת , עישון של 40 שנה ובעיות נוספות), שיחת טלפון אחת שבה יוכל לדעת האם המצב קריטישיש לטפל בו או חסר משמעות שניתן לטיפול ע"י כדור או מנוחה היא באמת שקט נפשי. השאלה שלי היא האם הדברים נכונים כפי שמציג אותם הנציג שלהם? ובכלל הייתי רוצה לשמוע תגובות ממנויים או אנשים שמכירים אותם לגבי: *טיב השירות שלהם. *רמת תוצאות הבדיקות שלהם והמעבר שלהן בטלפון. *זמן תגובה שלהם. *רמת שביעות רצון כללית מהשירות. ואני מבקש לא להכנס לנושא ה"מד"א מספיק" מפני שמדובר פה על שירות טרום פינוי לבית החולים ועל זה אני מעוניין לקבל תגובות...

שירות שח"ל עזרה בבקשה

מספר רב של חולי לב מרגישים לא טוב בביתם ומגיעים לבית החולים לאחר שעות מתחילת התקף הלב. לכן עוד פרמטר זמין כמו החברות הללו יכול רק לעזור במקרים של חולה בסיכון גבוה

Li0R21

New member
אבל כשלא מדובר בחולה לב?

אלא באדם בקבוצת סיכון גבוהה (עקב סכרת ועישון של שנים)? בנוסף נאמר לי שכל זה לא שמיש מפני שבדיקת א.ק.ג של אדם יכולה להראות תקינה גם אם הוא "מיועד" לקבל התקף לב (בפעם הראשונה) בעוד שעה יש נכון בדבר? או שיש סימנים המורגשים בבדיקה שד"א מועברת דרך הטלפון. באמת תודה על ההתייחסות הפרטים מאוד חשובים לי

אבל כשלא מדובר בחולה לב?

נכון שאק"ג עלול לפספס התקף לב, אבל לרוב הוא לא מפספס ולכן חזור לתשובתי הקודמת

למעלה