שירות צבאי

ShobiShobi

New member
שירות צבאי

הבן שלי שהתגייס השנה, מספר כי הבן המכובד של מר מיקי אקרמן החליט שהשירות הצבאי שלו כנראה קשה מידי (ממה שהבנתי, בתור מעצב גראפי בקריה בת"א) ולכן החליט לצאת ולהשתמט מהשירות הצבאי אשמח לשמוע את תגובת המועמד לי אישית קצת מפריע לחשוב שאיש חינוך כה רם כמו מיקי לא מסוגל לחנך את בנו ולעקנות בו ערכים כמו אהבת המולדת ושירות צבאי

Master Stav

New member
תגובה אישית ואזהרה ../images/Emo190.gif

1. מאחר ואתה מתחבא מאחרוי כינוי ולא מופיע בשימך האמיתי כמו מרבית המשתמשים בכלי זה אני רואה בדבריך לא יותר מאשר הכפשה 2. תאריך הרישום שלך לתפוז הינו ספטמבר 2008 ....מה שאומר שנירשמת בכדי להכפיש 3. את הפוסט הספציפי הזה אני אשאיר ולו בכדי שאנשים יקאו לאיזו רמה מסוגלים לרדת אנשים 4. לגבי תוכן ההודעה .....שטויות זו מחמאה לדברי ההבל והבלע האלו . 5. אזהרה ......המשך דברים כאלו ללא זיהוי ו/או הוכחות מוצקות יביא למחיקה והרחקה מהפורום. 6. למען הסדר הטוב כל הכפשה שכזו תביא לאותם צעדים ולא משנה את מי מכפישים מבין המועמדים, אני בעד ביקורת ואפילו צינית השמצות , הכפשות, הוצאת דיבה וכל היוצא בכך לא יהיו פה .

ShobiShobi

New member
וכמובן שאתה מתחמק מתשובה

1. הסיבה שאני מתחבה מאחורי כינוי היא כי אני תושב צורן המכיר את מיקי מספר שנים. 2. זאת הפעם הראשונה בה הרגשתי צורך לכתוב בפורומים של תפוז וכן אז נרשמתי כדי לכתוב... 3. אני מסכים שיש למגר כל תופעה של השמצה, הכפשה והוצאת דיבה, אך ההודעה שכתבתי הינה אמיתי, ובאמת שהייתי רוצה לקבל את תגובתו של מיקי. אז כן כתבתי הודעה קצת צינית כי פשוט זמן קצר לפני כתיבתה עיינתי באתר של מיקי והדגש שהוא שם על חינוך עם הסיפור של בנו קצת הסעיר אותי... אגב קצת נימה אישית, אני מרגיש שכל הקמפיין של מיקי ומהות הפורום שלו היא לא לספק מצה אמיתי, היא פשוט להראות כמה המתמודדים האחרים רעים וכמה רע הם עשו. כך לדוגמה כל דיון שני מכיל תמונה על ליקוי ברחוב, אני מבטיח לך, שאם נלך לכל עיר או ישוב בארץ נבלה שם יום עם מצלמה, נמצא דברים לקויים אשר יש לתקן. אז במקום להשמיץ אחרים, אני מציע שתכתבו מה מיקי יעשה בנידון... ותחשבו על זה...

Master Stav

New member
כמי שמנהל את הפורום לא אני זה שמשיב

אני הגבתי ממקום של ניהול הפורום אבל אם דרשת איב לך על מה שאני רואה לנכון 1. אכן הג\דגש של המצע של מיקי הוא איכות חים וסביביה , ביטחון אישי ומרחבי ( ישובי ) וחינוך, חינוך לימודי וחינוך ערכי תנועת הנוער ואהבהת הארץ מתוך הדברים הידועים לי בנו שמרת ויסיים את שירותו בצורה מלאה והאפשרות לעזיבת השירות לא עלתה אפילו בצחוק כך שהיתי בודקת את מקורותי לו היתי אתה 2. הקמפין של מיקי אינו מנוהל כהשמצה ותבדיל בין הפורום לקמפין אם כי גם זה וגם זה אינם מתעסקים במתמודדים אלא בתוכן, האם אתה יכול להצביע על מי מהמטה לש מיקי ו/או על מקום בפוורם בו נעשה שימוש לבחירות ? 3. אוסיף ואומר ...אני איש של מיקי אקרמן ואלך אחריו לנושא הראשות באש ובמים מתוך אמונה אמיתית ביכולתו והכרות עם הישגיו הרבים ואם זאת והיה ולא יפרע את השטר אהיה הראשון להתמש בפורום הזה כמו בכלים אחרים המצויים בידי בכדי להצליף ולהצליף חזק ....וזו ההבטחה שלי בנדון 4. לפורום הוזמנו כול המתמודדים בלי יוצא מהכלל , אישית לחצתי יד למנדי ולקולממן ואף לברקאי והם כולם רצויים פה בפורום הזה הפורום מיועד עבור היישוב ולמענו וכולי תיקווה שאכן זה השימוש שיעשה בו גם עלידי .....ובכן גם עלידך . 5. ודבר אחרון ...מי מסתתר מאחורי כינוי כל שכן שהצטרף לתפוז והודעתו הראשונה היא כזו שלא יתפלא שחושדים בו שאינו שלוח של ...גולברי למשל .

kgarnett

New member
תגובה:

בין אם משרת ובין אם לא-סטאטוס שירותו הצבאי של בנו אינו ולו קמצוץ מעניינך. לעולם לא אבין את הבורות של אדם, שמנסה לשפוט איש ציבור לפי דרכי החיים של קרוביו. אם הרגלי החיים של משפחות המועמדים, הם הקריטריון שלך להענקת הקול- עדיף שתשמור/תשמרי אותו לעצמך.

ofersagi

New member
SHOBYSHOBY תתבייש

האם אתה יקירי עושה מילואים? זה שהבן שלך מתגייס זה לא נותן לך לגיטימציה להעביר ביקורת על אחרים. והיכן היית בסדיר? כי אתה נשמע לי קצת ג'ובניק והאם במלחמת לבנון השניה השתתפת או שמה צפית בפלזמה מהכורסא בבית? ובאשר להערתך הנבובה רק לידיעה, הבן של מיקי אקרמן שאגב היה חובל בצבא (כן הקורס השני הכי מוביל אחרי טיס) הוא חייל בצבא הגנה לישראל ומשרת את המדינה בנאמנות, הילד גדל לתוך סל ערכים שהייתי מאחל לך לקבל ולו רק מעט ממנו. בוא תשאיר את ההשמצות מאחור ואם יש לך דברים קצת יותר חכמים מאמרותיך הנבובות אתה מוזמן לכתוב בברכה עופר שגיא חייל מילואים שהשתתף במלחמת לבנון השניה.

ShobiShobi

New member
מצטער שאני ממשיך את הדיון אך אני חייב להגיב

שגיא היקר, תגובתך פשוט פגעה בי והוכיחה כמה בור אתה. כן במקרה שרתתי בצבא, ולמרות שהפרופיל הרפואי שלי לא איפשר לשרת בתפקיד קרבי בכל זאת הייתי נהג משאית ואמבלונס וכן אני עדין עושה מילואים וכן השתתפתי במלחמת לבנון השניה ואני זה שהביא לך אוכל לשדה הקרב (במידה והיית מאלה שקיבלו) אז אולי אתה מרגיש קצת יותר טוב כי אתה קרבי אש. אבל אני זה שהתנדבתי לנהוג בראש השיירות בלבנון. שובי

ShobiShobi

New member
אם אדם שרוצה לשנות ולחנך

לא מצליח לחנך את הקרוב לו מכל- בנו. כנראה שבשבילי זה מאוד חשוב ובהחלט נותן לי ראות על מיקי

Master Stav

New member
די מספיק לקשקש ....

קיבלת תשובה ואפילו מדוייקת ממני ובכל זאת אתץה ממשיך לקשקש על ערכים חינוך וכדומה הוחכת שאין אתה אלא מסית ומדיח שכול מטרתו לנסות ולהרוס .... לא פה ... וזו בהחלט אזהרה אחרונה !!!

למעלה