שירות מצוין בדוגית

Princes Vespa

New member
שירות מצוין בדוגית

חברה שלי החליטה לקנות מסיכה חדשה. הקודמת שלה היא בת שש ודולפת. לכן הלכנו לנו לאיזור הנמל לחפש לה מסיכה. נכנסנו לחנות אחת שלא אנקוב בשמה. המוכר היה כל כך חסר ידע והבנה שברחנו כל עוד נפשנו בנו. אחר כך נכנסנו לדוגית. מיד פנה אלינו בחור חביב - לצערי אני לא יודעת את שמו. סיפרנו לו מה הבעיה ואמרנו שהיא רוצה לקנות מסיכה חדשה. הוא לקח את המסיכה הישנה שלה , בדק אותה כמה שניות. מיד הוא אמר לה מאיפה הדליפה , פתח אותה , ניקה אותה והרכיב בחזרה, ובדק שהיא לא דולפת. חוץ מזה מוכר חביב אחר בחנות שמע אותי מתלוננת על הסנפירים שלי , ומיד שאל האם קניתי אותם בדוגית , כי הוא רצה להחליף לי אותם. לצערי לא קניתי אותם שם.. בפעם הבאה אדע לאן ללכת. בקיצור לא הוצאנו שקל וקיבלנו שירות מעולה. תודה רבה! Princess Vespa וחברתה.

אבי ע

New member
השירות בדוגית הוא באמת משהו ../images/Emo39.gif

וכבר צויין רבות בפורום. אבל בכלל השירות שיצא לי לקבל בכל חנויות הצלילה היה לרוב מצויין, והמקרה הראשון שציינת נראה לי ממש חריג.

Sushi

New member
אכן מצוין

לי גם יש רק מחמאות אליהם. מלבד העובדה שהם מטפלים במצלמת Sea & Sea שלי (שלצערי התגלה היום שהוצפה בצלילה האחרונה)ובשני מחשבי הצלילה Suunto שלנו שנקנו כמובן בחו"ל, בלי להגיד כלום ובלי לעשות פרצוף (כמו שקרה לי פעם עם יבואן אחר), הם גם לקחו מסיכה אופטית שלי ועשו כל מאמץ להחליף סיליקון ומעטפת כדי שיהיה לי זול, גם כאשר את המסיכה הזו לא מייצרים עוד.

למעלה