שירות לקוחות HP

Eco3

New member
הנה הדרייברים לכל הסדרה DV65XX

אתה לא יחיד שנתקל בבעיה הזאת, הסדרה הזאת מאוד פופולרית בחו"ל (למרות שבפורום משום מה היא לא זוכה להערכה רבה). במקום להתעצבן, כל מה שהייתה צריך לעשות זה להריץ חיפוש בגוגל. הנה מדריך מפורט שמסביר איך מתקינים XP על כל המחשבים מהסדרה DV6500: http://www.nogodforme.com/HPDV6500T.htm HP רשמית לא תומכת בהתקנת XP על מחשבים חדשים, כנראה שהיא לא רוצה לקלקל את היחסים שלה עם מיקרוסופט (או שפשוט הם חוסכים על בדיקות תאימות), זה כשר כי לא הגיוני לצפות ממנה לספק תמיכה לכל מערכת הפעלה בעולם - אם הייתה רוצה להתקין Windows 3.11, גם הייתה דורש מהם דרייברים? אבל מסריח מכיוון שויסטה היא לא בדיוק מה הבטיחו לנו ב-5 שנים אחרונות והרבה אנשים מעדיפים להשתמש בנתיים ב-XP. גם העובדה שהציעו לך לעשות קומבינה ולהתקין XP באופן חצי רשמי ותמורת תשלום נוסף היא לא בדיוק מפתיעה כי בארץ מי מטפל בשירות הוא זכיין חיצוני שעושה מסתבר קופה מהצד .....

Y. Welis

New member
אתר מצויין. אתר טוב נוסף הזכרתי בהודעה שלי

כאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1372&msgid=105702934 במקרה שלי - קומפאק פרסאריו C500, הסתבר לי שלא רק שהדרייברים ל-XP שבעמוד הדגם לא היו מספיקים, אלא שחלקם היו *לא מתאימים* בכלל! זו באמת כבר רשלנות רצינית מצד HP. צריך לציין את זה מעכשיו כגורם נוסף בשיקולי הקניה - מי שירצה לשנמך, שיבחר חברה שתומכת בכך.

whoosh

New member
דבר ראשון תודה רבה על העזרה !

דבר שני, עדיין לא התעמקתי בקריאה של המדריך מפאת חוסר זמן, ורציתי לדעת האם זה מדריך שמתאים להתקנת XP גם כשאין ויסטה מותקנת על המחשב?

bar666xp

New member
אגב אילו דרייברים לא מצאת?

באתר HP מצאתי את ה... אהא קח לינק {בתיקווה שיעבוד}. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3545181&lang=en שאר הרכיבים בו אאל"ט ניתמכים בXP SP2 ו/או הורד מאתרי היצרן {ציפ-סט מאינטל, כ.מסך מNVIDIA וכו'}. זה לא כזה סיפור גדול... וביכלל עד כמה שידוע לי תוריד את.. HP Software Update היא אמורה לעדכן לך את כל הדרייברים והתוכנות הנילוות של HP. ככתוב.. "This package provides the HP Software Update. HP Software Update is a proactive tool that automatically updates selective HP software and drivers. This tool comes pre-installed on certian notebooks, but if it is accidently removed or lost, HP Software Update can be re-installed by using this package." והמערכות הפעלה הניתמכות בכלי.. "Operating system(s): Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista Home Premium (64-bit), Microsoft Windows Vista Ultimate (32-bit), Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit), Microsoft Windows Vista Business (64-bit), Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit), Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit), Microsoft Windows Vista (64-bit), Microsoft Windows Vista Home Premium (32-bit), Microsoft Windows Vista Business (32-bit), Microsoft Windows Vista Home Basic (64-bit), Microsoft Windows XP Professional x64 Edition, Microsoft Windows XP Professional, Microsoft Windows XP Media Center, Microsoft Windows XP Home Edition, Microsoft Windows XP Tablet PC Edition" שורה תחתונה זה אמור לעבוד.

whoosh

New member
אני משער שהעדכון שלהם מצריך אינטרנט

והבעיה היא שאין לי אפילו את הדרייבר ל כרטיס רשת החוטי והאלחוטי... אז לגבי זה , קצת בעיה לא?

GuGuSH

New member
יש להם תמיכה בצ'אט. בטוח יעזרו לך שם.

כנס לאתר של HP, תפשפש שם קצת ואתה תמצא תמיכה בצ'אט. ז"א, לדברעם נציג HP בצ'אט. הם תמיד עוזרים לי. אם זה דרייברים, מחשב מתחמם, בירור פרטים על המחשב (אפילו שאלתי מה החוזק של הרמקולים שלי.) ובעצם, כל דבר. אני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהשירות של HP. דרך אגב, מאיך שאתה כותב ואיך שאתה מתאר את זה, לא נראה כ"כ כאילו אתה היית מאוד רגוע במשך כל השיחה. מה גם שאל תשכח שתכלס, הם לא חייבים לעזור לך. מן הראוי שכן, אבל הם לא חייבים. הם תומכים באיכסטה וזה הכל. חבל שכך.

למעלה