שירות בארץ לטושיבה

shachar711

New member
שירות בארץ לטושיבה

מישהו יודע האם טושיבה נותנים שירות בארץ למחשב שנקנה בחו"ל. מה מומלץ יותר למחשבים באותה רמה של חומרה ותוכנה - טושיבה או דל? בתודה מראש לעונים

eliel11

New member
אני 99% בטוח שכן אבל תברר מול מפעיל שהוא

היבואן של טושיבה. אני אישית מעדיף טושיבה אבל זה בעיקר תלוי בדגם ובסדרה שלה הוא שייך. תן קישור ויהיה יותר קל לענות לך.

shachar711

New member
תודה על התשובה ומצ"ב קישורים למחשבים.

מצורף בזה קישורים לשני המחשבים. אני צריך אותם בעיקר לעבודה. לא תוכנות כבדות. קצת צפיה בסרטים לא מעבר לזה. http://www.circuitcity.com/ssm/Specifications-of-Toshiba-Satellite-15-4-Widescreen-Notebook-PC-A135-S4527/sem/rpsm/oid/176349/rpem/ccd/productDetailSpecification.do#tabs http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=04&kc=6W300&l=en&oc=bqdwkxj&s=bsd מה דעתך ? אני אשמח לשמוע. שאלה נוספת, אם על המחשב מותקן ויסטה, האם אפשר להוריד אותו להתקין XP, וכמובן גם להיפך, אם אני קונה מחשב שיש עליו XP כיום, האם בעתיד אוכל להתקין ויסטה.

eliel11

New member
אם אלא שתי האופציות אז

הדל לוקח בגדול ומה זה בגדול. כרטיס גרפי עצמאי ומעבד יותר טוב. העניין הוא שכרטיס גרפי עצמאי זה לעבודות גרפיקה בינוניות ומעלה. מתחת לזה אין טעם. אבל במחיר הזה... ממש אין כאן מה להתלבט. הבעיה היא השירות. אני 99% בטוח שלדל אין אחריות גם בארץ אלא אם אתה מוסיף סכום נכבד לתשלום וחוץ מזה לדל יש כמה נותני שירות בארץ ואז השאלה היא למי אתה פונה וכו. התקציב שלך הוא סביב ה600$ אני רואה ובמחיר הזה הדל נראה לי כמו אופציה מעולה אבל ברר על עניין האחריות כי זה מאד מאד חשוב עם נייד (רק בדיקב עולה 200 שקל ובניגוד לשולחני אי אפשר לעשות אותה בעצמך) תמיד תוכל להוריד את הויסטה. הבעיה תהיה למצוא דרייברים (על המחשב יהיו דרייברים לויסטה). לא בשמיים אבל קצת כאב ראש. לחזור לויסטה יהיה יותר פשוט. פשוט לשחזר מהמחיצה הנסתרת.

shachar711

New member
שאלות נוספות

קודם כל תודה רבה על התשובה המקצועית. האמת היא שאני מחפש אפילו בתקציב מעט נמוך יותר. אני ממש צריך מחשב לעבודה, כאשר הצרכים הם בעיקר מצגות וגרפיקה פשוטה, אבל מדי פעם בדרכים גם לראות סרט נחמד במחשב. הינה קישור למחשב נוסף ב- 450 דולר, מה דעתך? ומהם היתרונות של הדל מול המחשב הזה? האם שווה את ההפרש במחיר של 150 דולר? http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01069714&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3441671&lang=en 1. האם יש לקומפק שירות בארץ, האם במסגרת אחריות. 2. רק כדי להבהיר את תשובתך ממקודם, אם יש על המחשב ויסטה, אני יכול להוריד אותו. להתקין XP ודרייברים מתאימים, ובעתיד להוריד את ה-XP ולהתקין ויסטה מחדש. 3. אם המחשב לדוגמא הדל שאני עלול להזמין עם XP, בעתיד אוכל להוריד את ה- XP ולשים ויסטה במקום. הבנתי נכון? בתודה מראש על התשובה

eliel11

New member
טוב בוא נענה ../images/Emo13.gif

1-אין כבר קומפק בעולם. נקנו על ידי HP. יש לHP שירות בארץ הבעיה שהאחריות הבינלאומית שלהם עותה הרבה כסף. 2-תראה, דרייבר הוא מה שמאפשר לOS שלך לדבר כם החומרה שלך ולהבין מה היא. לכל מערכת הפעלה של MS צריך דרייברים משלה (לא 100% נכון אבל לא משנה) לכן כשמחליפים מערכת הפעלה צריך גם דרייברים מתאימים שיזהו את החומרה של המחשב. אז כן הבנת נכון. 3-אין שום בעיה טכנית אבל זה פשוט יעלה לך לא מעט כסף לקנות רשיון לויסטה. בקשר למחשב עצמו. היתרון של הדל הוא לא משמעותי בשבילך בכלל. כרטיס מסך טוב ממש לא יעזור לך כשאתה גולש למשל. תברר על נושא האחריות, תנסה להבין מי מציע אחריות בינלאומית שכוללת את הארץ ואם לא מציעים כמה עולה חבילת אחריות כזו. שבת שלום.

למעלה