שירות איתותי מט"ח

shakedushb

New member
שירות איתותי מט"ח

האם מישהו יכול להמליץ על שירות איכותי שהוא התנסה בו אישית? אבקש בכל לשון של בקשה לא לקבל תגובות מבעלי אתרי איתותים, אלא מסוחרים שהתנסו בעצמם. לי אישית יש נסיון עגום עם שירותי איתותים.

amiro22

New member
הטיפשות חוגגת

תגיד לי בן אדם נראה לך שאם למישהו היה יכולת לספק איתותים שעושים הרבה פיפסים אז הוא היה מוכר לך אותן תמורת 50 או 100 דולר או כמה שהם לא לוקחים לחודש ?? אם היה למישהו את היכולת הזאת הוא פשוט היה סוחר לעצמו ומרוויח מאות אלפי דולרים מהמסחר עצמו הרי מספיק שבן אדם עושה בחודש 50-100 פיפסים אז הוא יכול להיות מליונר וזה שיש לך ניסיון עגום לא לימד אותך לקח ????

צב200

New member
החשבון שלך לא נכון

אם לאחד יש 10000$ והוא יכול לעשות בממוצע 5% בחודש ע"י מעט עיסקאות מוצלחות הוא יגיע במקסימום ל500$ חודש כי אם הוא חכם אז הוא לא מסכן יותר מ2 -5% מכספו והרווח בהתאם .(כמובן שאם הוא יקח איתות מוצלח של עצמו ויסכן את כל התיק סיכוייו לשרוד הם אפס )כך יוצא שאין באפשרותו להרויח על תיקו יותר מ500$ אך לספק את איתותיו הוא יכול אתן דוגמא מעצמי : אני ראיתי לפני שבועיים שהקנדי הולך להתחזק פתחתי עיסקה בגודל של 2% מהתיק ולא יותר הגם שהייתי בטוחה בעיסקה מאידך הודעתי לחברים שכדאי לעשות עיסקה זו שגם הם יוכלו להרויח מהעסק.כך עשיתי גם בנפילה של הפאונד יין ועוד אז נא לא לדמיין שמי שיודע לזהות מהלכים יכול להיות מליונר כי זה תלוי בגודל התיק שלו

את מבינה את המשמעות של 5% לחודש?!

נניח אפילו רק על 10,000$? 60% תשואה שנתית (יותר בריבית דריבית)...תעשי חשבון בתוך כמה שנים תהיי מיליארדרית עם תשואה כזו. לא הבנתי למה כל סוחרי הפורקס שמשחקים בהימורים עם סטיות תקן מהגבוהות בעולם, חוששים להשאיר את הקרן שלהם בחשבון ולהרוויח עליה בריבית דריבית. מי שבאמת עושה תשואה כזו גם ייקח בקלות הלוואה נאה ובכלל יגיע לקצבים מטורפים. רק חבל שאין כאלה אנשים במציאות.

צב200

New member
מי שעושה תשואה כזו

זה חיב להיות אחד זהיר שלא לוקח הלואה ! באותו אופן אתה יכול לומר על מנהל כל תיק שאתה כן סומך עליו הוא יכול לקחת הלואות ולהיות מליונר אבל מי שיודע ,יודע שהידע לא בטוח בכלל ולכן הוא תמיד ישאר זהיר וגם מי שרוצה להשתמש באיתותים וישקיע בכל התיק 2-5% לא יפסיד

matanbil

New member
זה לא נראה לי נכון

אתה צריך לקחת בחשבון שכל פעם מסכנים רק 5% מהקרן ולא את כולה ובניגוד לבורסה, במטבע חוץ אין עלייה עקבית במטבע מסוים (אולי בשקל דולר, גם לא בטוח), אז אי אפשר להשקיע כאן כמו שמשקיעים בבורסה

webguy

New member
נו ...

השוק הפורקס הוא עצום וענק ..!! יכולים לשחק מאות אנשים עם אותו שיטה וזה לא יזיז כלום ... הוא יכול לעבוד וגם להרוויח מחלוקת הידע .... השאלה היחידה כמה זמן השיטה תעבוד יעיל ...ומה התשואה לאורך זמן ..?

yuvi20

New member
אם יש לך נסיון עגום

אז למה אתה מחפש ???תבין שאין דבר כזה איתותים במתח וכל השרלטנים פה מחפשים פריארים...אל תתן להם לקחת לך את הכסף

yuvi20

New member
שמתם לב מה הוא כותב....

תכנסו לאודות.....תראו מה הוא כותב על עצמו,אדם שהפסיד כל כך הרבה כסף(לפחות הוא מודה)וכנראה נגמר הכסף אז הוא מנסה דרככם להחזיר את ההפסדים. 60$ לחודש.....אני לא מאמין שיש פריארים שישלמו

צב200

New member
כל מה שאתה כותב זה רק לפי מה שנראה לך

אף פעם לא בדקת דברים

thearbelman

New member
איתותים של FXCM

שלום מתן, תראה, אני אישית כבר כמה חודשים לקוח של FXCM ויש להם מערכת איתותים טובה והם גם מפרסמים באתר הפתוח שלהםסטטיסטיקה על מערכת האיתותים שלהם. אישית אני חושב שאסור להסתמך רק על איתותים,זה עוד אחלה משאב לגוון איתו את המסחר שלך. כנס ללינק הזה, מאמר שבועי של FXCM שמספק סטטיסטיקה על מערכת האיתותים, הם מפרסמים כזה כל שבוע (במערכת עצמה רואים את הביצועים בזמן אמת) http://www.fxcm.co.il/Forex+Strategy+Outlook:+US+Dollar+Action+Bodes+Well+for+Range+Systems/ טל

matanbil

New member
איפה האיתותים עצמם?

מעניין אותי שחברות חושפות את האיתותים עצמם מהעבר כדי שיוכלו לראות באמת שהם השיגו כך וכך פיפסים למרות שגם האסטרטגיה מעניינת

למעלה