שירות אחסון Free-host

MaD-d0g

New member
שירות אחסון Free-host

אח שלי ביקש ממני שאני אבדוק, אז חשבתי לשאול אותכם
פעם היה אתר בשם free-host שהיה ניתן לבנות שם אתרים ולאחסן קבצים. מה שמיוחד באתר הזה היא האפשרות לקבל סטטיסטיקה על כמות הצפיות בדפים או בתמונות. היה אפשר לראות כמה צפיות היו באותו יום ספציפי וסה"כ. זה היה בגרף ונוח להבנה.. מישהו מכיר את האתר ויודע לאן הוא עבר
או שמישהו מכיר אתר דומה
תודה

Deviation

New member
לא זכור לי

אבל זו לא בעיה לתכנת דבר כזה, נראה לי שאפילו פעם עשיתי משהו דומה לזה ויש לי את הקוד עדיין.

MaD-d0g

New member
איך זה אפשרי ../images/Emo35.gif

הכוונה שהססטיסטיקה היא לא רק לקבצי ה ASP, אלא בעיקר לתמונות

MaD-d0g

New member
לא אפשרי

את התמונה למשל הוא רוצה לשים בחתימה בפורומים שאמפשרים, וככה לראות כמה פתחו את ההודעה.. (סתם דוגמא) וקבצי לוג זה כבר בשרת.. ולא סתם

genotip

New member
נצ"ש - חסות

אתם מכירים אולי חברה בארץ שנותנת חסויות לאתרים (מחפש חסות רצינית של ג'יגה שתיים לפחות...)

ilsites

New member
תלוי אם החברה הזאת יכולה להרוויח

משהו מזה כמובן..
ראיתי את אגייט, sweethome ו-SRV נותנים חסות.

havlaz

New member
ב7 דולר מקבלים גיגה וחצי אכסון

בHOSTD
(אני עדין לא מבין איך הם הגדילו את החבילות כל כך, משהו מסריח..)

ilsites

New member
כן.. והשרתים שלהם התחילו ליפול

מאז לפחות פעם ביום לאיזה 20 דקות. אגב.. הם הגדילו את זה גם למשתמשים הקיימים וזה יפה מצידם

Salem

New member
לדעתי

זה סתם הקצאה דינאמית אף אחד לא משתשמש בנפחים האלה... אז הם לא מקצים אותם

Trranger

New member
שטח איחסון עולה לחברות כלום כמעט

השיקול היחידי בלא לתת הרבה מקום הוא שימושים פיראטיים ואתרי ענק... הרי כמה עולה הארדיסק של 160 ג'יגה? מקסימום 800 שקל בארץ.. הרבה פחות ובחו"ל ואם קונים בכמויות... זתומרת הכי הרבה דולר לג'יגה... זה גרושים בשבילם.... שרתים יכולים לעבוד גם עם 6 הארדיסקים במקביל בלי לאבד יותר מדי מהביצועים... אז למה לא לתת מקום
זה בטוח מושך לקוחות

havlaz

New member
אז מדוע כולם לא לא עושים ככה?

בגלל ששטח זה ממש לא המקום. זה גם תעבורה, ותעבורה זה לא בדיוק דבר זול... החבילה הראשונה היא של 1500 מגה, מישהו ישתמש בזה? בכלל לא. אבל צר לי, HOSTD מפסידים כסף. היה לי חבילה עד עכשיו של 200 מגה, ובדיוק השבוע תכננתי להגדיל, מה שאומר תוספת כסף שהם לא יקבלו
זה מסוג הדברים שאתה רואה וקצת קשה לך להאמין שב7 דולר אתה מקבל גיגה וחצי ו30 גיגה תעבורה.. אומר "בטח עובדים עלי"..

Trranger

New member
צודק

לא שמתי לב שהם גם הגדילו תעבורה הסיבה שלא כולם עושים ככה היא בדיוק מהסיבה שאתה נשארת בחבילה של ה200. אם הם היו משאירים את התעבורה זהה זה יכל לעבוד לא רע. הרי הרבה אנשים קונים את איחסון עם הרבה מקום בשביל אתרים קטנים יחסית עם פשוט הרבה נפח(תמונות, סרטונים, אפליקציות להורדה) בנאדם שהיה קונה היה מגיע למצב שאין לו מספיק תעבורה והוא היה נאלץ לשדרג.

ilsites

New member
אבל..

קראתי באתר שלהם שאם התעבורה של התמונות ו/או הקול ו/או הסרטים תעבור אחזור מסויים מהתעבורה הכללית של האתר הם יכולים לסגור את החשבון או משהו בסגנון. ומה בדיוק שוקל אצלך הרבה על השרת? העמודים? לא.. מה ששוקל הרבה זה הקבצים הנ"ל. אולי גם קבצי zip, exe וכו' אבל הסעיף מתיחס גם לזה.

למעלה