שירותי בריאות הנפש

nachumadler

New member
שירותי בריאות הנפש

שלום יש לי OCD+ADHD. עד עכשיו טופלתי בפרטי וכעת אין לי אפשרות לשלם. רציתי לשאול, איך פונים לשירותי בריאות הנפש הציבוריים, האם זה בתשלום, האם יש לי פרטיות, איך היחס שם ועוד נתונים שאולי לא חשבתי לשאול. תודה לכל מי שיעזור נחום

כל אחד יכול לפנות למרפאות הציבוריות

התשלום הוא רק עבור איבחונים למיטב ידיעתי, אבל ישנת בעית תורים בחלק מן המרפאות הציבוריות. מאחר ואני מכירה רק 2 כאלו באופן אישי, יכולה להמליץ על המרפאה בפ"ת, המטפלת ומאבחנת ילדים ומבוגרים, לעומת זאת ממליצה לא לגשת למרפאה בנתניה למשל- הם פשוט הבטיחו כבר לפני שנה לקבוע לנו תור לאבחון- אילו חיכיתי להם, הייתי מחכה כנראה לנצח. זאת למרות ניסיונות שלי לקדם ולתזכר. בעקרון, פנה למרפאה בקרבת מקום מגוריך, ולשאול לפרטים. בהצלחה ברוך הבא אלינו

shiraco

New member
שלום לך נחום.

לי קורים שירה ואני עבדתי כמדיכה שיקומית במיסגרות טיפוליות שונות ומכאן בה הניסיון. המיסגרות השונות הם: בריאות הנפש-בו השירות ניתן חינם.אם אין לשכה במקום מגורך תוכל למצוא לשכה בערים מרכזיות,הסמוכות למקום מגורך. לגבי קופת חולים-עד כמה שידוע לי רוב קופות החולים לוקחות תשלום סמלי של 100 שח לשעה,במידה ומצבך הכלכלי קשה ,יש היתחשבות ולכן כדי להיתעץ עם הקופה לפני שאתה מחליט. בהצלחה.

למעלה