שירותי בנות בהופעה

שירותי בנות בהופעה

כה זה סופי! יום שבת(מחר) 8/1 במועדון CURE באיזור התעשיה הישן בראשל"צ בשעה 22:00 אנחנו מופיעם כניסה 10 ש"ח כולם מוזמנים רח פרשקובסקי4 (זה בין כל מיני מוסכים) לפרטים מייל/מסנג'ר [email protected] איסיקיו 169550736

איזה מגניב זה

איזה מגניב זה לעשות כאילו שני אנשים שונים לחלוטין ולא קשורים אחד לשני, מדברים על הלהקה הכי, אבל הכי, קשורה בעולם, "שירותי בנות". פשוט זה גורם לעניין ולסקרנות ברמה שאתה לא מאמין. בקיצור, תחסוך לעצמך את התהליך המייגע של "החלפת שם" ו"הכנסת סיסמא" ופשוט תכתוב את מה שאתה רוצה וזהו.

איילוש

אני בן אדם אחר, והניו יורק רפיח זה מישהו אחר.. אותי אתה מכיר..טוב טוב מהטכני..תיזכר קצת :)

Shai9388

New member
זה שני אנשים שונים

היה לי הכבוד לפגוש את הלהקה בחזרות שלהם ואני מכיר אותם אז אני יכול להגיד לך 100 אחוז שזה שני אנשים שונים

rachel u

New member
פסיפלור מתוק!

היי מאמי- זו רייצ'ל- אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ומספיק באמת עם העוקצנות, ציניות וסקיזם שלך! לא מתאים לך......

אני כנראה

לא אזכה ללכת להופעה של הלהקה המדהימה הזאת שאני כל כך מכיר (ציניות) אז מישהו מוכן ללכת לשם עם רשמקול בשבילי? כי זה כל כך חשוב לי!!! (שוב פעם, ציניות!)

Babajista13

New member
טוב, כמו שכתוב בתנ"ך

" ויהיא בוקר יום ראשון;ויראה ה' אלוהי חשראל את מושה עצוב מאוד;ויתקרב ה' אל מושה וישאל למה הינך עצוב?; ויאמר מושה כי הולץ המקום הזה, וירע לו מאוד; ויאמר ה' אל מושה, לך ביום שבת אם שקיעת השמש אל מעדון ה CURE ותראה את להקת שירותי בנות; ויעשה מושה כדבר ה' וילך אם שקיעת השמש אל המקום אשר ציווה ה' ללכת, ויראה את המופע ויאמר כי טוב הוא... דברים, פרק יט' פסוקים כב' והלאה "

dogli3

New member
פרוש פרוש, אין לך את זה בתנ"ך..

תיקונים נחמדים: ויהיא=ויהי בתנ"ך כותבים וירא ולא "ויראה". משה ולא "מושה" "אם שקיעת.."= עם שקיעת בלה בלה בלה. לתשומת לבך. ובקשר למיקום- לדעתי, היית צריך להמציא מיקום. מה שהוא בסגנון הולצי.

Babajista13

New member
אוי לי..

אתם רק מראים כל פעם מחדש עד כמה שוחרים מיסכנים, זאת לא בושה לא לדעת איך כותבים בתנ"ך, בכל מקרה תודה על התיקונים

למעלה