שירותי אורחים

yalyal

New member
שירותי אורחים

בית בבנייה.
האם כדאי לבטל את שירותי האורחים? להשאיר את החדרון ולעשות מחסנון או לבטל החדרון ולעשות נישה לארון?
או שלא כדאי?
זוג צעיר, שני ילדים קטנים, מגיעים אורחים לבית אבל לא בתדירות של מס' פעמים בשבוע...

עדיה26

New member
בדר״כ אני בעד

לבטל את שירותי האורחים. אבל במקרה הזה אני הייתי משאירה מכמה סיבות:
1. דירת 5 חדרים ולא נראה לי מספיק רק שירותים 1 לכל הדירה אפילו שיש בינתיים רק 2 ילדים
2. יש הפרדה בין החדרים והמקלחת לבין הסלון והייתי מעדיפה שאורחים ישתמשו בשירותים הסמוכים לסלון
3. מבחינת אחסון לא חסרים לכם חדרים כך שלא הייתי מקדישה את השירותים האלו לאחסון

murfy

New member
בדירה יש 2 חדרי שירותים בנוסף לשירותי אורחים

וגם לא כ"כ מסכימה לגבי מקומות אחסון. אני לא רואה כאן יותר מדי אחסון למשפחה. נראה לי אני הייתי מבטלת, אבל זו אני.

אם תחליטי לבטל,(אני בעד) אז הייתי שוקלת לעשות

ארון אחסון שיכנס בתוך הנישה שתוצר ברגע שקירות השירותים יוסרו
זה יראה הרבה יותר אסטטי

janjana

New member
שימי לב

לכך שהקיר המפריד בין שירותי האורחים לפינת האוכל נראה עבה בציור ויכול להיות שהוא עמוד תומך או חלקו עמוד תומך שבכלל לא תוכלי להוריד. צריך להסתכל בתכנית בניה ולא בציור השיווקי.

גלמיש1

New member
זאת תכנית מכר , וככזאת אי אפשר להסיק

ממנה יותר מדי.
בהחלט בעד ביטול השרותים בכל מקרה, כי המיקום שלהם נוראי בעיני.
הם לא רק מיד מאחורי דלת הכניסה וזה אומר שכנף הדלת חוסמת את הכניסה לשרותים (מי שיוצא/נכנס לשירותים עלול לחטוף דלת בפנים/בגב) הם גם באמצע החלל הציבורי וחשופים לעין כל.
לטעמי 2 אסלות בדירה זה מספיק בהחלט.
אם הקירות ניתנים להריסה אפשר לנצל את הנישה לטובת פינת עבודה או משחקים.

מרי פופ

New member
מעולה, אז תורידו

לי מאוד מפירע המגרעת הקטנה עם הכאילו ארון שדחפו בתכנית מאחורי השירותים... צריך לסדר את כל החלק הזה של הבית וזה יעשה רק טוב מבחינת המרחב והאחסון.

ריזל2

New member
שרותי אורחים

היתי מסובבת את השרותיים לקיר של פינת האוכל(אם זה אפשרי) גודל של השרותים צריך להיות 80-75X160 אז נשאר מרחב גדול יותר בכניסה לאיחסון

yalyal

New member
השאלה היא לא מיקום

האסלה בתוך החדרון, אלא אם יש צורך בשירותים במיקום זה או עדיף לנצל האזור למשהו אחר?

מרי פופ

New member
המיקום לא מוצלח לא משנה לאן יסתובב

ובדירת 5 חדרים גם אין בו ממש צורך, מצד שני פתיחת הפינה הזו וניצול המגרעת לארון תהיה מוצלחת מכל הבחינות, כפי שכבר נכתב למעלה.

ריזל2

New member
שרותי אורחים

לא הייתי מותרת על שרותי אורחים אבל בצורה הזאת הם תופסים חלל גדול מידי

למעלה