שירותים

שירותים

אילן הייטנר, ציטוט: "כל פעם כשהיא חזרה מהשירותים, היא הביאה אתה סיפור חדש, או תיקון כלשהו, הערה, למה שדיברנו קודם, וזה הזכיר לי מחשבה ישנה שהאדם חושב הכי טוב כשהוא בשירותים, וככל שהוא נמצא שם יותר זמן, הרי זה משובח.... כי איפה עוד אתה יכול לשבת לבד, בסבבה, בלי אף גירוי חיצוני ובלי שאף אחד יפריע לך, ולחשוב?" אז אצלי זה אחרת. בשירותים שלי אי אפשר להיות לבד (גם בגלל שהחלון שבור, אבל לא רק) לפני שלושה ימים מצאתי אורגיה של נמלים (עם או בלי כנפיים, הכל הולך) וממש הרגע רצחתי (ותצחקו אבל נשבר לי הלב) עכביש דשא ענק, שעיר ודוחה באופן מיוחד (השלישי בשבועיים) הם לא פוגעים באנשים, אבל אני לא מסוגלת להעיף אותם החוצה כי הם קופצים (אני כולי מתגרדת בעע) ורצים ממש מהר.. אי אפשר לדרוך עליהם כי הם בגודל של הנעל שלי (כולל הרגל) וכך האופציה האחרונה היא להרעיל אותם עם איזה ספריי קוטל שהוא שנמצא בהישג יד באותו רגע. ...מסכת הייסורים לא נגמרת- העכביש האומלל גוסס לאיטו, אני רוצה לבכות ו/או לברוח, אבל אי אפשר, כי מטבע היותי אישה אני חייבת להיות בטוחה שלא שרד את מתקפת הטרור ועבר לגור מתחת למיטה, אז הוא מתפתל וגם אני... ואין מה לדבר על הדברה, יש כל כך הרבה שדות מסביב לבית- ששום דבר לא יעזור. אה, וחתולה כבר יש, והיא אחלה ציידת, אבל יש לה רק עין אחת ולדעתי העכבישים יודעים את זה, אז הם כנראה נכנסים מהצד השני של הראש שלה. רעות, מתמסטלת מקוטל חרקים בניחוח פרחים (אי אפשר לפתוח חלונות כי אין רשת ויש יתושים)

לדעתי

את צריכה לדרוש מבעל הבית שיבצע הדברה. אם הוא יצליח להתחמק מזה תעשי את זה על חשבונך, כי נראה שזה הפיתרון היחיד. תצטרכי כמובן להתארח עם החתולה במשך מספר ימים אצל חברים/משפחה.

אז תספרי גם לכלבים שלי LOL

לא בטוחה שימצא חן בעיניהם.. הבית שלי מוקף מכל כיוון בחצרות וגינות. הדברה בחצר שלי בלבד לא תעזור. האמת שבגלל הילדים
אני פוחדת אפילו מריסוס פשוט עם ספריי- בתוך הבית החרקים מובלים לשירותים, שם נהרגים על לא עוול בכפם ואני סוגרת את הדלת (דירת חדר- אין לי עוד דלתות) ובחצר אני פוחדת לרסס שח"ו הם לא ידרכו (או במקרה של גיל הבוקסרית- יחפרו) על הריסוס וילקקו את הרגליים או משהו. לפעמים כשיש נמלים ענקיות (צריך לבדוק אם יש אנטנות סלולריות באיזור, כשחושבים על זה כי היצורים פה גדולים מידי) שחומקות פנימה אני מרססת לפני הדלת מכיוון החוץ בלילה לפני שהולכים לישון, ומקווה שהריסוס מתייבש עד הבוקר. מצד שני, אם הוא יבש הוא עדיין פעיל??

אילו לא באמת כלבים, נכון?

הם נראים כמו בובות, גם יפים ונקיים מדי וגם כאלו ממושמעים...

הפיתרון - דיזיקטול

אני גרה בבית עם הרבה מרחבים מסביב, וכל כמה חודשים ההורים מפזרים דיזיקטול מסביב לבית (מבחוץ!). זה גם הורג וגם מרחיק מזיקים פוטנציאלים. זה ממש עובד טוב, מומלץ. רק שימי לב להוראות השימוש, כי החומר רעיל באופן מיוחד.

ואגב,

זה לא פוגע בחיות בית כמו חתולים וכלבים. עובדה שכל כמה חודשים אנחנו מפזרים דיזיקטול מסביב לבית, והחתולים שמסתובבים גם בגינה וגם בבית לא הורעלו.

למעלה