שירותים

Gnomik

New member
שירותים

חיפשתי בשאלות ותשובות ולא מצאתי התייחסות לנושא השירותים... מהנסיון המצומצם שלי, מה שמוכרים בארץ כשירותים לחמוסים זה משולשי הפינה. משיטוטי ברשת ומנסיון של כשבוע וחצי, הרבה חמוסים אוהבים שירותים מרובעים וגדולים (כשאלה שכל הגוף נכנס לתוכם ולא רק 2 רגליים) למי שיש בעיה שהחמוס תמיד הולך בפינה, אבל לא בפינה עם השירותים אני מציע לקחת קרטון גדול/קופסאת פלסטיק ולהוריד 2 דפנות, להשאיר כמובן שפה בגובה 2 ס"מ ולתת לחמוס לנסות (כמובן עם חול וחתיכת קקי קטנה כמו תמיד). אני יכול להגיד שמאז שהתחלתי להשתמש בשירותים מרובעים בונזאי הוא חמוס מאולף לתפארת, ואני שמח הרבה יותר ... :)

ponzik

New member
עוד אפשרות

עוד אפשרות (שהאמת שלמדתי מ- Yoni6
) זה שימוש בתבניות חד פעמיות מסוג איכותי, זה גם נוח, גם זול ותמיד אפשר לזרוק את זה לפח אחרי כמה זמן. יש לנו בבית כמה כאלה מפוזרים ופונזי משתמש רק בהם. אוזי הוא חמוס מורד, הוא אוהב להכינס אליהם, לצאת ולעשות את צרכיו ליד. במקרה שלו נאלצנו פשוט לשים מסביב לארגזי החול חתיכת פלסטיק על הרצפה כדי שיהיה קל לנקות וזה לא ישאיר כתמים על המרצפות

Sweet Fantasy

New member
אין לזה התיחחסות אומנם

אבל בכל התשובות שהמנוסים יותר נותנים אנחנו ממליצים על ארגזי חול לחתולים ולא באלו שמגיעים עם הכלובים (המשולשים) הם מסתדרים איתם גם בלי הורדת הדפנות

WTR

New member
יש הסבר שלי על איך לחנך חמוס לעשות בארגז

הצורה של הארגז פחות רלוונטית. מהנסיון שלי, כל עוד הארגז מספיק מרווח, החמוס יעשה בו (לי יש 2 ארגזים משולשים מחו"ל שהם הרבה יותר מרווחים מהשירותים המשולשים שיש בארץ, ואין להן בעיה איתם)

למעלה