שירותים

safafa

New member
שירותים

השאלה שלי קצת מגעילה אבל לאחר שקראתי על זה באינטרנט מעניין אותי לדעת האם נכונים הדברים. קראתי שהתנוחה בה אנו עושים את הצרכים שלנו באסלה מדי יום איננה בריאה למערכת העיכול שנו ואינה "טבעית". 1. האם הטענה הזו נכונה ומדוע ? אשמח להסבר. 2. אם הטענה הזו נכונה אז איזה תנוחה הכי מומלצת ל"התנקות מהרעלים" שלנו מדי יום בשירותים ? וסליחה על הנושא........

0 אור 0

New member
התנוחה המומלצת

לטענת הטוענים היא הכריעה - מפעיל יותר נכון את השרירים הפנימיים והחיצוניים (שירותי בול קליעה כמו במחנות של פעם) אבל אני לא חושבת שזה כזה קריטי

שירותים כללים

1. סביר להניח. אני לא רואה את האדם הקדמון, או את זה שהיה לפני המצאת האסלה, יושב על משהו, אלא, כנראה, כורע. 2. שאלה מצויינת. כריעה- זה אמנם לא מאוד נח, אבל עובד טוב. ובנוסף- לפעמים מספיק רק לשנות את המנח (לקמר או לקער את הגו). לא אמורה להיות בעיה עם ישיבה על אסלה, אבל אם יש, המנח הוא, כנראה, לא השינוי היחיד שצריך להעשות. ו...אין צורך להתנצל. כולנו עושים את זה, רובנו (אני מקווה, לפחות) אפילו פעם ביום ויותר. הכי טבעי שבעולם!

freearth10

New member
כשהבטן ריקה...

על השירותים שהשירותים מציעים - אני לא מוותרת, אבל לאחר שהשתחררתי ממה שהעיק על הבטן בגו כפוף משהו כשאני מחזיקה את הברכיים נושפת את כל האוויר ומתחילה לכווץ ולשחרר במהירות את שרירי הבטן עד שאני חייבת שוב לנשום. זה עושה עיסוי לאיברים הפנימיים ואפילו מחטב קצת במקומות הרצויים
.
מאיה

כריעה!

פעם שמעתי שישראלים מתים מהתקף לב בשירותים ובדואים לא, כנראה בגלל המאמץ בדואים מחרבנים בכריעה...אבל אל תיקח את זה כעובדה מוגמרת... אני חושב, מתוך נסיון אישי שכריע יותר בריאה ומוצאה יותר, אחותי היתה בהודו רק חודש והיא התרגלה לכריעה והיום בארץ היא מתיישבת בכריטה על שירותים רגילים
יום טוב שחר

למעלה