שירותים של מלון

red flower

New member
שירותים של מלון

פנטזיה..שהתגשמה..שבכלל לא ידעתי שזאת פנטזיה שלי ...אני תוהה כמה זנותית אני.... זה מאוד לא באופי שלי אבל זה קרה ואני מנסה להבין בדיוק איך ומה ולמה..מאוד ספונטני.... אחרי שבוע שבו אנחנו מתחרמנים בכל מקום, כשהדגש על מקומות ציבוריים... לא יכולנו להתאפק יותר. שלוש לפנות בוקר. אנחנו בטיול עם הרבה אנשים ומחפשים מקום להיות בו לבד . בסוף מחליטים להיפגש בשירותים של המלון...הכל מלא שיש ומראות ואנחנו תוהים איזה תא יהיה הכי מרווח, מסתכלים של השירותים של הנכים ונכנסים.... מתחילים לגעת, הבגדים יורדים..הידיים מלטפות את האברים ואנחנו ערומים שעונים על הקיר..פתאום העיניים רואות מראה על הקיר ושנינו מחייכים..רק האגן שלנו נראה. הזין שלו צמוד לבטן שלי, והערווה שלי מתחככת ברגליו....זה מחרמן כל כך...הוא מתיישב על השירותים ואני עליו..רק מתחככת...הוא לא יכול להתאפק יותר...מבקש ממני לחכות..לובש את הג'ינס ועולה לחדר...מסביר לשותפים שלו לחדר תירוצים מוזרים למה הוא בא והולך כל הזמן...הוא חוזר עם קונדום....ומהר מתפשט להראות לי שכל הטיול לא הפך אותו לפחות קשה...(או אותי לפחות רטובה)ומתיישב על השירותים שוב..... אני מתיישבת עליו והאגן שלו מתחיל לזוז מהר....הוא כל כך גדול אני מרגישה אותו בתוכי ממלא אותי לגמרי...הגוף שלנו זז בצורה הרמונית והוא לא מתעייף..ממשיך לזמן שנראה כמו נצח...אנחנו יורדים לרצפה...השיש החלק קר כנגד גבי..הגודל של המקום משכיח מאיתנו שאנחנו בתוך שירותים.... השילוב של החום של הזין שלו בין הרגליים שלי והקור של הרצפה מעביר בי זרמים של התרגשות.... הוא גומר ואני מתחילה ללטף את עצמי.... עדיין מרוגשת אבל בנקודת כמעט אורגזמה שלא נעלמת...מתפתלת מהנאה על הרצפה האצבעות שלי מחליקות על הדגדגן הוא לוחש לי "את כל כך סקסית אל תפסיקי....זה יפיפה" אני מרגישה את העיניים השחורות הגדולות שלו עליי ופותחת את עייני ורואה שהזין שלו עומד שוב....והוא מביט בי בהנאה ומלטף את עצמו. הוא מוקסם. מאחת עד עשר...כמה זנותית אני?

bugbuster

New member
ממ.. פרח אדום... ../images/Emo141.gif

עודדדדדדדדדדדד

red flower

New member
ביקשת...:)

אוקי...אם כבר ביקשת.... אז לפני אותו ערב במלון, היה יום שלם של טיולים בחיק הטבע...:) כל הקבוצה נכנסה לסרטון טבע, שיכול להיות שהיה מעניין אותי מאוד מאוד..אלמלא אני והוא חמקנו לנו אחורה...כולם ישבו על ספסלים ואנחנו התיישבנו על הרצפה..מישהו עמד מטר מאיתנו, מה שהפך את זה לעוד יותר מדליק בהתחלה הידיים רק ליטפו את הרגל...אחר כך נגעו אחת בשנייה..בסוף היד שלו החליקה אל המפשעה שלי..דרך הג'ינס שלי יכולתי להרגיש את האצבעות הארוכות שלו מחליקות עליי נעות במקצב מושלם ועדין (אחר כך בלילה ראיתי בדיוק כמה עדין הוא ;) )...היד שלי מלטפת את הרגל שלו..קצת מהססת..ובסוף מחליקה לתוך המכנסיים..המבט המופתע שלו כובש אותי...מרגישה אותו קשה..האיבר שלו נפוח ובולט..אני רוצה כל כך לגעת בו, לראות אותו ערום ולהעריץ את כל גופו מכף רגל ועד ראש... ללקק ולהסניף את כל הריחות המדהימים שלו....אבל בחושך אנחנו מסתפקים בנגיעות חטופות..אני שומעת אותו עומר לי בלחישה "מה שאני אעשה לך הלילה...." (והוא קיים... ) אחרי שהאורות נדלקו מישהי שנכנסה לסרטון אחרינו שאלה אותי "איך היה הסרט" "מעניין" אמרתי מחויכת וניסיתי להיזכר איפה אני.... נכנסנו לאתר משתדלים ללכת אחרי כולם...שולחים ידיים ונשיקות חטופות..הלב דופק מהתרגשות..שאף אחד לא יראה...זה הרי סודי. הסקס הסודי שלי.....אני כל כך רטובה שאני מפחדת שכולם יראו..מנסה להתעמק בנוף המדהים אבל קצת קשה כשהיד שלו נשלחת לי בין הרגליים ...אני רועדת מהתרגשות מהנוף וממנו, ומרגישה באקסטאזה של אדרנלין מטורף...

bugbuster

New member
../images/Emo3.gifאני מחפש

גם בכתיבה הראשונה בשרותים, וכך בזו כאן, מה? איפוא? מי? מחפש ולא מוצא את הזונה, את הסולם לדירוג מאחד עד עשר, ומה'לשות, לא מוצא!

למעלה