שירוש כלובים

The Reuty

New member
זה לא רק הרעיון של הכלוב

זה הנוחות בעיניין של הכלוב "טוב אז אני לא אטייל איתם, יש להם את הכלוב הוא מספיק גדול" זה מתכון להזנחה. לטעמי לפחות. חמוס צריך ריענון של מקום מידי פעם, לסקרן אותו במקומות חדשים הם יתפגרו מלהיות במקום אחד, כליום כל היום, לדעתי. וכמה כבר תבקרי אותם? באותה תדירות שאת מבקרת אותם עכשיו בחדר שלהם? ומה יהיה בחורף? בגשם? או בקיץ? בשיא החום והשרב? הבית לפחות מקורר בקיץ ומחומם בחורף מאשר הטמפרטורה שבחוץ. זו הסיבה לתדהמה שתבני להם כלוב שהם יהיו בו.

Sweet Fantasy

New member
את מכירה את הבית שלי ואת אופן

היציאה שלי לחצר שלנו, שאת כותבת את דברייך? מזג האויר בחדר של החמוס זהה למזג האויר בחצר שלנו, יש לנו חצר דיי מוצלת, ואם כבר אז הרבה יותר נעים להיות בחצר מאשר בחדר שלהם. הכלוב המדובר לא יהיה חיצוני כ"כ ולא יהיה חשוף לשמש חזקה, גשמים וכיו"ב. אל תשכחי עם מי את מדברת, אתה לא צריכה להסביר לי כמה לבלות עם החמוסים שלי, וכמה צריך, ומה אני אעשה בחורף\קיץ, כי תאמיני לי שאני חשבתי על זה הרבה לפנייך, ובטח שאני לא מאלה שיגידו "טוב הכלוב גדול, בלה בלה". + הכלוב שמתוכנן להבנות מותאם למזג האויר, ישמור על חום בחורף ועל קור בקיץ, אני מקווה שענת תוכל להשתתף ולתת לי את התכנון של הכלוב שחברה שלה בנתה שהוא כזה. יש לי בחצר כלוב של תוכים, והם אומנם פראיים אבל מקבלים לא פחות יחס מהחמוסים, אז תביני לבד (וזה "כולה" תוכים בכלוב, בלי לגעת בהם בכלל) ובקשר ליציאה, את צודקת, איפה טענתי שלא? פשוט איילת אמרה או חשבה, בגלל המושג כלוב, זה שהם יהיו כלואים שם כל הזמן\ שיצטרכו לצאת יותר משהם יוצאים היום. הם יצאו אותו דבר ויבלו איתי אותו דבר, וההפך לי אישית יהיה נוח יותר, החדר שלי בקמה למטה וקרוב לחצר והגישה אליו תהייה לי נוחה יותר, אני נורא אוהבת לשבת בחוץ, אגב עם הדיבורים על החצר נתתם לי כמה רעיונות לשיפור הכלוב והיציאות, אבל זה סוד

mikonww

New member
אני השמח לראות שרטוטים ברגע ש....

יהיה מוכן לראות אותם. אחלה רעיון ואני בטוח עם כל הכבוד שחשבת על הכול. אבל יש דבר אחד שאני בטוח שלא חשבת עליו, שקע חשמל למברשת שינים חשמלית ! או אולי רק לחמוסים של יש פטיש למברשות שיניים ?~!

Sweet Fantasy

New member
הרעיון יפה מאוד אבל ממש לא

הכלוב הזה הוא ליופי בלבד ולדעתי ממש לא מתאים לחמוס, הוא נורא שטוח ובקושי מספק מקום לחמוסים, הוא כמו תמונה על הקיר. הכלוב שאני רוצה יהיה ממש כמו חדר (מרפסת קטנה) הוא יהיה לגובה לאורך ולעומק

למעלה