שירוש כלובים

m a o

New member
שירוש כלובים

מה דעתכם לפתוח שירוש של תמונות הכלובים/הפינות של החמוסים שלכם? סתם שנוכל לאסוף קצת רעיונות אחד מהשני...

WTR

New member
נשמע נחמד, אני תמיד בעד להשוויץ../images/Emo6.gif

אז למי שעדיין לא מכיר, זה הכלוב של החמוסים שלי. של ferplast כמובן, גודל XL. מותאם לשני חמוסים. בכלוב פתח עליון ופתח תחתון (צדדי). יחסית קל לניקוי. שמתי בו פינת ארגז חול מיוחד שקניתי מחו"ל (בעל דופן אחד נמוך), שק שינה מצמר סינטטי, מיטה קטנה עם חולצה ישנה. הקומה עצמה מרופדת במגבת גדולה שיהיה יותר חמים ונעים, ויש בה מס' צעצועים. בנוסף תליתי ערסל פתוח של ferplast מעל למיטה שלהם. בקומה השניה אוכל ושתיה. בקומה השלישית אוכל ושתיה, מנהרה צבעונית שמשמשת כעוד ערסל גדול ומרווח, וערסל אחד סגור. נדמה לי שזהו

כמה שאלות????

מה הגובה של הכלוב? מה הכותר של "הצינורות" אני פשוט ראיתי כאלה בחנויות אבל לא נראה לי שזה אותו גודל כי אלה שראיתי ממש קטנים ולא נראה שלי שבולי יצליח לעבור דרכם בעוד כחודש....

WTR

New member
לפי האתר של פרפלסט גובה הכלוב- 86.5

בקשר לקוטר הצינורות, אני לא יודעת. חבר של אמא שלי אמר לי שהוא משער שזה 4-4.5 אינץ'. בעיקרון זה מותאם לחמוסים, אז אלא אם כן החמוס שלך ממש ממש ממש ענק (כמו פאדג' או פרננדו) זה אמור להתאים.

מעייניT

New member
איין לי מה להשויץ

לא כלוב מדהים ויפה כמו של איילת אבל בכל מקרה

דווקא הוא מאוד יפה...

שלי עדיין באמצעי עיצובים שאני אסיים אני אשלח תמונה.... עכשיו חזרתי עם כלוב גדול יותר.... הזמנתי מדרגות וצינורות....

לא עצוב להם בכלוב?

הם גם משוחררים בבית בנוסף לכלוב או שהם נמצאים רק שם? כרגע לחמוסים שלי יש חדר גדול שבעקרון הוא יחידת הורים אבל אני מפחדת שאם אני אעבור לתל אביב אני אצטרך לשים אותם במרחב קטן יותר וזה ממש עושה לי רע כי הם כ"כ אוהבים להתרוצץ (בחצי שעה שהם ערים) ולשחק ולהסתתר בכל המקומות שבנינו להם. כי יש להם פינת משחקים עם דשא מלאכותי שהם מאוד אוהבים להתגרד בו ובנינו להם מבנים מקרטונים וצינו שמצאנו. אז השאלה היא בעצם אם לא קשה להם לחיות בתוך הכלוב?

WTR

New member
כל החמוסים כאן משוחררים מס' שעות

ביום מתוך הבנה של הצרכים שלהם. רובנו מחזיקים כלוב למטרות שינה וחינוך. מה לעשות, לא לכולנו יש חדר מיותר
האם תוכלו להעלות לפורום תמונות של החדר שלהם? נשמע מקסים!

WTR

New member
הו, תודה ../images/Emo9.gif

האמת נדמה לי שזה בדיוק אותו כלוב רק שהרכבנו אותו אחרת אחד מהשניה.

WTR

New member
אנשים נרדמו - אולי זה יעיר אותם ../images/Emo8.gif

יצא לפרפסלט כלוב חדש לחמוסים!!!!!!!!!!! אני רוצה אותו
תראו איזה ארמון!!!!
|מזילריר|

Sweet Fantasy

New member
וואו מדהים (אבל מיותר לי ../images/Emo3.gif)

ולא העליתי תמונה אצלי כי הם בחדר ולא בכלוב.

WTR

New member
אז תשוויצי בחדר!../images/Emo88.gif

אני רוצה את הכלוב הזה, בטח ייקח שנים עד שהוא יגיע לארץ
למרות שגם לי עוד כמה זמן לא יהיה צורך בו, כי הם יהיו משוחררים 24/7 בבית (כשאני אעבור לגור עם רעות
) אוף, יש לי עיניים כאלו גדולות

Sweet Fantasy

New member
אני חושבת שיש אופציה להזמין

אם יש חנות שעובדת איתם יש אפשרות להזמין מוצרים. ובקשר לחדר הוא לא כזה מהמם, מצד אחד בא לי לשפץ אותו לעשות מד]ים ותעלות וכאלה, מצד שני שקלנו לבנות כלוב ענקי, לא פחות מהגודל של החדר בחצר, ובתוכו יהיה הכל, כי רציני לפנות את המרפסת לאחיין שלי. אני אתייעץ על ההורים

WTR

New member
רגע, אבל אם הם יעברו לכלוב בחצר

את גם תשחררי אותם, נכון? אם הייתה לי אופציה, הייתי משקיעה חדר שלם בחמוסים. תעלות ומחילות בדיוק כמו שתיארת. נשמע חלומי

Sweet Fantasy

New member
אין מה לשחרר

הכלוב כמו שרשמתי יהיה בגודל של החדר ויכיל הרבה יותר אטרקציות, מה בעצם ההבדל מחדר גדול לכלוב גדול? או דבר רק שזה עם קירות וזה עם רשת ברזל, אין ממש הבדל, כל עוד מסופק כל מה שצריך. דיברתי עם אבא שלי על זה קודם הוא אמר שנשב ונכין שירטוט מדוייק של מה שאני רוצה, הוא ביקש +- תמונות מהאינטרנט אז אם יש לך\לכם להביא לי אני אמשח, כמובן שאני אחפש ויש לי משלי אבל עוד תמיד טוב.. וענת, למקרה שאת קוראת, תשיגי לי את השירטוט של הכלוב של החברה שלך!!!!

WTR

New member
ומה ההבדל בין כלוב גדול לגני חיות?

זה פשוט חיים שלמים מאחורי סורגים

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo12.gif אז אם אני אעשה במקום סורגים

לבנים זה יהיה יותר טוב? איזה שטויות איילת, המרחב הוא אותו מרחב, אז מזה משנה מה סוגר אותו? ההבדל בין גן חיות לכלוב בייתי הוא שאין אנשים שעוברים ומטרידים וזורקים לחיות אוכל, ובגדול אני לא נגד גני חיות, תלוי איזה, בהרבה גני חיות יש לחיות שטחי מחייה מרווחים נורא ומסופקות להן המון אטרקציות וכיו"ב. הכלוב המתוכנן יכיל הרבה יותר מהחדר שלהם כיום, אז תחשבי לבד מה יהיה להם יותר כיף, החדר שלהם כרגע מכיל רק אותם ואת הכלוב, אין שעשועים (לא מדברת על משחקים) בכלוב המתוכנן כל מ"מ ינוצל למדפים ותעלות ומחבואים, תאמיני לי שמשעמם לא יהיה.

WTR

New member
אז למה לקנות חמוס אם את מתכננת

שהם יבלו מאחורי סורגים? הם לא אמורים להיות גם איתך כמה שעות ביום, להנות מהחברה שלך? זה לא משנה מה סוגר אותו, זה משנה עצם העובדה שהם יחיו אך ורק, או כמעט ורק בכלוב! כלוב זה כלוב. לא משנה כמה הוא גדול. חיה לא צריכה לחיות את חייה בכלוב. ואת יודעת את זה!

Sweet Fantasy

New member
מי אמר שאני לא אהיה איתם?

ואיך הבנת את זה מכל מה שכתבתי? אמרתי שהם לא ממש ישחוררו אל מחוץ לכלוב, גם היום הם לא משוחררים, החדר שלהם מספיק גדול לריצות וכאלה, לפעמים הם יוצאים למסדרון שזה המקום הכי מאובטח להם בבית, אבל זה לא כזה מי יודע מה הבדל, עוד מטר לרוץ, יהיה להם גם את החצר לרוץ בגדול אם אני אאבטח אותה. ובקיצור, הכלוב המתוכנן (קראי לזה חדר, K?) יהיה ממש גדול, ולא מבייש חדר בבית של מישהו, כמו שהחמוסים משוחררים אצלך בחדר למשל, תחכי ותראי ותביני, את כרגע מבועתת מהמילה "כלוב" יותר מדיי.

למעלה