שירוש חדש.........

מוצארט

New member
!!!!!!

אני ביחד בדעה עם אדון (כיון שהוא לא רשם את שמו בכרטיס האישי) בקהאם! הפורום צריך להיות קליל ונחמד.

אליגטור

New member
מוצארט, אם כבר אז

אולי תוכל לעזור לי. נשאלתי באחד מהמיונים לצבא- מי כתב את חליל הקסם והיו האפשרויות: א. מוצארט. ב. שוברט. ג. צ´ייקובסקי. ד. בטהובן.

אליגטור

New member
כן, תקיף.

אוף אבל השגתי תשובה ואני מודה לך על כך ואחשוף את פרטיי כאן כמו כל השאר. דרך אגב, אפשר לומר שאני נכנס בהגדרה של זומבי. ואני לא רואה סתירה בין זומבים לבין בני אדם. נכון, בני עקיבא זה חברה. השאלה היא האם זוהי המטרה או השוליים. תני, 17.5, ראשל"צ.

beckham17

New member
סליחה על התקיפות, פשוט זה ממש מעצבן

בכל מקרה, אתה תני פרנק? ולא הבנתי את השאלה, מה שוליים? מה מטרה? תפרט קצת...

beckham17

New member
אני למדתי איתך במכינה גב"ש

ועברתי בכיתה י´ לכפר הרא"ה... אריאל טוכפלד.....

אליגטור

New member
אה... טוכפלד.

ניסיתי להעלות באוב שמות. אז מה איתך עכשיו? מכאן אני רואה שאתה מדריך בגבעתיים. וואי, לא ראיתי אותך הרבה זמן.

אליגטור

New member
איך אתה חושב שאני באינטרנט

ב-10 בבוקר? חולה. אני DTD= DAY TO DAY. יש לי צרות בלימודים, פספסתי יותר מידיי.

אליגטור

New member
אה... טוכפלד.

ניסיתי להעלות באוב שמות. אז מה איתך עכשיו? מכאן אני רואה שאתה מדריך בגבעתיים. וואי, לא ראיתי אותך הרבה זמן.

ח"ו.

לא אמרתי כזה דבר. מצטערת אבל אולי לך קל לדבר עם ניקים, אני מעדיפה לדבר עם אנשים, וכן, לדעת מי אתה יועיל לי ככה אני אדע למי אני מספרת דברים שעברו עליי. אתה כ"כ לא רוצה לשמוע? תפדל. פורום אמור לשמש כקהיליה, אנחנו אמורים להיהפך לחברים טובים עם כל מה שקשור לזה. ברור שהעניין הוא לשוחח על דברים ברומו של עולם, אבל לי אישית קל יותר להיות סובלנית כלפי אדם כשאני מודעת למי הוא, מה הגישה שלו, מאיפה הוא מגיע לדיעות שלו. זה הכל. לא רוצה לענות לי? אל תענה. לא הכרחתי אותך ולא אף אחד אחר. אל תעשה לי טובות, באמת שאני לא חושבת את עצמי לחברה מי יודע מה בפורום הזה, אבל ניסיתי לעזור להחיות אותו. וזה כזה מעצבן שאנשים שמים רגל ויד ואת כל הנשמה כנגד. אז תודה רבה על הוצאת החשק. ערב טוב.

אליגטור....

בס"ד כל אחד יחליט לעצמו אם הוא רוצה להשאר אלמוני או לא. אנחנו כל הזמן מנסים לצאת מן ה"ריבוע" ומנסים להכיר יותר ויותר אחד את השני כדי ליצור פורום יותר איכותי (הכל לצורך שיפור). אם אינך רוצה לפרט על עצמך זכותך!!! ואגב אם את רוצה דיונים ברומו של עולם את מוזמנת להעלות נושאים ואנחנו נגיב בשמחה... תודה על שיתוף הפעולה.

LadyTitania

New member
נו טוב...

הדסה, מפ"ת, בת 19 וחצי. משרתת כרגע בי-ם כמדריכה במכון גולד. וזהו

liaD15

New member
ואני...

ליעד שמש בן 15(עוד 4 חודשים בן 16) מעלי לומד ביתמ"ב זהו...

למעלה