שירוש חדש.........

תחיה

New member
שירוש חדש.........

טוב אחרי התייעציות רבות הוחלט לפתוח שירוש על מי אני ומה אני? אז ככה אני בת 21.5 קוראים לי יערית אני גרה בשומרון. אני קומונרית במקום מגורי. עובדת אצל עורך דין ולומדת במקביל משפטים. ויאללה כולם להצטרף!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo9.gif

:) שמחה על השירשור טוף, אני גילת, ואני בת 18 ו.., בת שירות וזה העיסוק העיקרי שלי חוץ מלהיות פה ושם :) אני מאור עקיבא- אריאל טוען שאוכלים פה אשכנזים, נו שיהיה

אה, שכחתי

לכל מי שאי פעם תהה מה פירוש הכינוי שלי- הסברתי כבר במפגש, נו מילא חיפשתי ניק חדש, וראינו בדיוק נקמת היורמים. לקחתי את המילה הראשונה כפי ששמתם לב, וחיברתי אותה למלפפונים, ירוק זה הרי הצבע שלי זה הכל, לא כזה מסובך.

beckham17

New member
עוד פעם???

טוב, בכ"ז נכתוב... אני אריאל, בן עוד-חצי-חודש-18. אני מדריך של שבט אלעד גבעתיים, ולומד בכיתה י"ב בישיבת בנ"ע כפר הרואה... וגילת, אני לא טוען שאוכלים שם אשכנזים, אלא שכולם שם עצבנים (מה לעשות, 90% בערך הם מרוקאים...)

yair13m

New member
תלחצי אל שמי ואז תידעי ..!

למי יש כח עכשיו לכתוב גם ככה נתנו לי עונש לכתוב 600 פעם צריך להכין ש.ב במתמתיקה..! למי כח ואגב כלוםםםםםם חולה אלכם יאיR

ש י ר ה2

New member
מגבעתיים???על לישיבת כפר הרא"ה??

מילא היתה ישיבה טובה אבל כפר הרא"ה???

beckham17

New member
למה, איפה את לומדת???

ומאיפה לך שכפר הרא"ה מקום לא טוב?! מאיפה הביטחון הזה?!

ועכשיו תורי...

בס"ד אוקיי אז ככה: קוראים לי: ליאור יוחאי כהן אני גר בקריית שמונה תלמיד השמינית. בין היתר מנהל פורום בני עקיבא. אגב אני בן 17.5 ביי...

טוב אז ככה...

אני זהבית וגרה ביישוב קטן ונחמד בדרום... אני לומדת באולפנא מעולית... קטנטנה - גם בדרום... ואני בת 16 וטיפה ובשביעית..

../images/Emo9.gif

טוף, אז אולי נוסיף באמת תאריכי יומולדת? מה עוד לדעתכם כדאי להוסיף? קדימה אנשושים, מה עוד אתם רוצים לדעת על כולנו? שירשור אייסי יש, שירשור שונות- מי אני ומה אני, יש עכשיו נתחיל עם ימי הולדת ובזה כיסינו את העניין לא? ואני אפסיק להציק...:)

תחיה

New member
בהמשך לבקשתך........

אז אני אהיה הראשונה תאריך מומלדת שלי הוא: כ"ה בסיוון תשמ"א........... ועכשיו עוד כל אחד יוסיף מה הוא אוהב לעשות בשעות הפנאי....... אז אני אתחיל גם........ אני קומונרית כמו שאתם יודעים ואין הרבה זמן לכולם אבל כשיש אז: לנגן-מפוחית, לטייל בארץ- עשיתי את חוצה ישראל, לדבר בטלפון וזהו... אנשים להתחיל להגיב!!!!!!!!!!

יש!...

אוקיי, תחביבים? לטייל רגלית בעיקר, לקרוא המון, לשמוע מוזיקה- גם חסידית... לחזור לסניף אחרי שנת גלות :) והכי הכי, להיות פה כמה שצריך כדי להרגיש את הכיף של ערב אחד שכולם פה והפורום זז יש לי בעיה עם מה שביקשתי, אומנם אני רוצה שתשרשרו ימי הולדת, אבל אני לא אוהבת לציין את שלי אז תסלחו לי? לא אוהבת לחגוג אותו, זו בעיה

LordNor

New member
ומה איתי../images/Emo35.gif

אני בן 20 וקוראים לי רפי ואנוכי גר בחיפה
. אני חייל בשירות סדיר ומשרת באיזור המפרץ... ואין יותר מזה

s h e s e k

New member
כבר טיפשי לכתוב, אז אני לא!

אני פשוט לא אציג את עצמי ולא אכתוב שקוראים לי דקלה רייכמן, ממושב ליד אשדוד, אני בת 16 בכתה י"א ואוהבת כל מיני דברים שכתובים לי בכרטיס האישי ואני לא זוכרת מה הם. תבדקו בעצמכם. אני לא אכתוב את כל הדברים האלה כי: *זה כתוב בשרשור אחר. על כך אני מבקשת מחילה. *וחוץ מזה שגם ככה כתבתי את זה עכשיו. וזהו. בערך.

מוצארט

New member
ובשמחה רבה, גם אני אצטרף!

אני בן 18, קוראים לי יוסף, ואני גר בעיר האבות ובירת הנגב - באר-שבע. אני חייל סדיר בצבא (עד מתי מרץ 02?????), משרת בדרום. העיסוק העיקרי שלי הוא מוזיקה, ומוזיקה, קצת מחשבים, ועוד קצת מוזיקה. יש לי מומולדת ב-י"ד שבט. אז אם אתם שואלים, איך אני קשור לבנ"ע? הייתי מדריך כמעט שנתיים, ואני די חולה על הסניף שלי: "סניף חורב (ב"ש) יש מקום בלב!!" וזהו נראה לי...

שרוך

New member
O.K תורי

בס"ד הי לכם אנשים חזרתי אז ככה אני שרוך ( אתם תבינו אם אי פעם תפגשו אותי ) אני בן 15 + אני משבט L-עד יש לי כיפה ככה ואני גר אי שם בצפון אגב בשישי שבת אני יהיה בסמנריון בשלומי ( באכסניה של אנ"א) אז כל מי שגר מוזמן לבוא לבקר וזהו זה אני שרוך ויש לי חבר קטן ששמו ברוך שרוך

yair13m

New member
../images/Emo85.gifואני הקטן..!../images/Emo85.gif../images/Emo7.gif

אוקיי שמי
יאיר
והיה לי בר מצוה בפרשת מקץ לפני שבועיים. אני גר בחיפה. (בכרמל) שלא תחשבו בהדר או מקום אחר.
ואני מסניף כרמל...
ואני אוהב רק שני דברים אינטרנט ועוד אינטרנט ואגב ממי שביקשה התאריך כז´ בכסלו
(נר שלישי).

אליגטור

New member
אם אני

מוישל´ה שחי בירושלים, בן 13. אם אני יוחנן שגר בעפרה, בן 19. אם אני אסף שגר בכפר סבא, בן 16. אם אני אמיר שגר בנתניה, בן 22. אם אני אליאב שגר בנוב, בן 18. אם אני גדי שגר בבאר שבע, בן 14. אם אני ראובן שגר באשקלון, בן 15. מה זה ישנה לך?!?! הדעה שלי תראה בפניך פחות או יותר חשובה? פחות או יותר רלוונטית? האם תכבד/י אותי פחות? או שהמטרה של כל הדבר הזה- היא בעצם העניין הסתמי של בנ"ע. אתה גר בבלה-בלה? אתה מכיר את גולי? אה, אץה לומד בישבת מחסה לשפנים? אתה מכיר את רובי, ואת הרב שליימבאכער? מה התכלית של כל זה. מה. האם זה לא עדיף להשאר אלמוני ואובייקטיבי? או שמא מטרתנו האמיתית כאן היא "להכיר אנשים" ולא לערוך דיונים ולדבר על נושאים ברומו של עולם. אשמח לתשובה.

beckham17

New member
אוייייי.... אתה לוקח את הפורום הזה

יותר מדי קשה!!! פורום (כבר אמרתי את זה) הוא דבר קליל וכייפי... ולבנ"ע באים לקבל ערכים, וגם להכיר אנשים. אנחנו לא זומבים, אנחנו בני אדם, ובני אדם מפתחיעם חברה. לא נעים לך? תעבור לעולם אחר בו כל אחד הוא אינדבידואל ולא מכירים אף אחד אחר, או שתתבודד בבית מול המחשב (סליחה אם זה נשמע תקיף, פשוט רציתי להביא אסוציאציה...). בני אדם זה חברה. וגם בבנ"ע מותר להכיר חברים חדשים!!!

למעלה