שירוש המלצות

dor307

New member
שירוש המלצות../images/Emo91.gif

מחקתי את כל השירים שלי מהמחשב אני אני צריך המלצות לשירים. הנה שלי: Dirtie Blonde - Walk Over Me המילים די מטומטמות (אבל עם משמעות P-: ) די נשמע כמו משהו שאליאנס היתה שרה בשנות ה90 (רק מילים אחרות) אבל מתאים לשנת 06 נחמד ביותר.
Frank Popp Ensemble - Hip Teens Don't Wear Blue Jeans שיר מגניב ברמות!!!! אינדי-פופ בסגנון הסיקטיז!!!(בהנחה ש THE GO! TAEM הם אינדי) אני מכור לשיר הזה!

DesertRose7

New member
למה שתעשה דבר שכזה?!

Ashley Parker Angel - Let U Go פליט להקת בנים די כושלת מנסה להיות קשוח. קצת עובד לו
כרגע מקום 1 בTRL Hoobastank - If I Were You קאמבק קטן. ואני מניחה שיהיה להם קשה להשתוות לTHE REASON אבל תמיד אפשר לנסות
Red Hot Chili Peppers - Dani California אני מניחה שאין אחד פה שלא יצא לו לשמוע ולראות קליפ מגניב ושיר מעולה (פשוט שלא תשכח אותם) Hard Fi - Better Do Better היציאה החדשה ואני לא יודעת מה איתכם. לי פשוט לא נמאס מהם! My Vitriol - Always Your Way התמכרתי. לא הרבה מכירים אותם. איזה להקה בריטית שנעלמה לה מתישהו לא ידועת אם אתה תמות עלזה.. אבל אולי יש מישהו פה שכן
Kubb - Wicked Soul אולי אתה מכיר.. אפילו ראיתי את הקליפ איזה פעם וחצי בVH1 אחלה שיר The Feeling – Sewn די חורשים עליו בהיטס בזמן האחרון שיר כל כך.. מרגייייע.. Siobhan Donaghy - 'Don't Give It Up' כן כן.. שוב פעם זאתי Marion Raven - For you I'll Die Nick Lachey - Whats Left Of Me אין לי עוד(אני לא במחשב שלי)

dor307

New member
../images/Emo51.gif

את אשלי פרקר שמעתי חמש שניות ולא אהבתי (והולך לו גם בהורדות) לא אוהב את הוטבסאנק RHCP מספיק חורשים בכל מקרה אם את אומרת אני סומך עלייך ולא מנסה את הויטרל האלו הארד-פי נמאס לי כבר מהם קיוב ודה פילנג אני מכיר (הם חלק מהלו שירדו לי מהמחשב) את שיבון ניסתי להוריד את השולשה שירים שדלפו לה ורק אחד הצלחתי אז אין לי מאיפה להשיג את השיר... אני ניק לאשי אני לא אוהב ואת מירון רייבן אני אבדוק. חחחחחחחחחחחחחחחח תודה בכל מקרה(לפחות מישהו עוזר)

DesertRose7

New member
../images/Emo122.gif

אנחנו כנראה מאוד שונים בטעם (לא שזה חדש) תנסה גם את YELLOWCARD - TWO WEEKS FROM TWENTY קניתי אתמול את האלבום והתמכרתי לזה

DesertRose7

New member
איך שכחתי מזה..

Matt Wills - Up All Night יש לזה הרבה פוטנציאל להצליח בגדול!! לפחות בבריטניה..

למעלה