שירונים

gili111

New member
אלה אלה אלה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

../images/Emo45.gifאת פשוט גדולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif

הנה אני מעלה את השיר "אצלנו בחצר" שהדבקתי על מסגרת, שהעלו בפורום מורים... ד"א - יש לי המון מלים של שירים [לא בהכרח שירי ילדים...] שאני יכולה להעלות, אם יש ביקוש. אבל הם רק מלים בלי ציורים מושקעים וניקוד... אלה, מאיפה את לוקחת את כל הציורים?

אלהלה

New member
ציורים מהרשת../images/Emo20.gif

אני אוספת איורים ציורים וכל השאר מהיום שהתחברתי לרשת
בכל המנועים, בכל האתרים שביקרתי ומצאתי משהו נחמד... העתקתי אלי
ואת הניקוד אני מנקדת אחרי ההקלדה אם תרצי הסבר אני אצרף פה

אני יודעת לנקד - פשוט אין לי סבלנות

זה די מעצבן... אני גם לא כל כך זוכרת איך מנקדים נכון כל מלה, ואחרי שקיבלתי 100 בתורת הניקוד - אני לא יכולה לבייש את עצמי...
מה שכן - אם יש לך קישורים לאתרים שמלאים באיורים - זה יהיה ממש נחמד

אלהלה

New member
ניקוד ../images/Emo13.gif

זה באמת מעצבן ואני לא יודעת לנקד לבד כי שכחתי את כל החוקים
אז אני מנקדת משירים שיש בהם ניקוד וכן זה מעצבן אחרי ההקלדה חוזרים ומנקדים אות אות בנפרד
בעניין האתרים של האיורים אין לי כתובת ספציפית תרשמי בגוגל לא הישראלי free clipart free holidays clipart וכן הלאה ותלחצי במנוע על תמונות ככה תקבלי רק תמונות ולא אתרים

תודה ../images/Emo39.gif

ומשהו קטן ואחרון להיום
ההר הירוק תמיד - יורם טהר לב
פקחתי את עיני, היה אז חודש שבט, ראיתי מעלי ציפור קטנה אחת ותכלת השמים וענן יחיד וראיתי- את ההר הירוק תמיד. במשחקי ילדות קלי השכרון רדפתי פרפרים, החלקתי במדרון ועת חפשתי לי מסתור ללב תמים אז ברחתי- אל ההר, הירוק תמיד. ההר הירוק כל ימות השנה, אני עוד חולם ושואל לנשום רוחותיך כבראשונה, לשכב בצלך כרמל.

אלהלה

New member
כל הכבוד../images/Emo13.gif

ננסה להשתמש בזה ויש גם תוכנה שנקראת נקדן רק שהיא ממש יקרה

למעלה