שירון לליל הסדר

שירון לליל הסדר

ההגדה של פסח מלאה שירים, מחד גדיה ועד הלל. בתחילת הסדר, עוד נהנים לזמר אותם, אך עם ההתקדמות בהגדה, השירים מתחילים לצאת מהאוזניים ומהאף יחד עם המצה והמרור. בכלל, תמוה, איך משנה לשנה אנו שוכחים עד כמה זה היה גרוע, ואני מאשימה את המרור ששורף כמה תאי זכרון חיוניים, ובכדי לגרום לחג להיות קצת יותר אביבי, הבאתי שירון (גזור וזמור) לליל הסדר, נסו ותהנו (זו פקודה): שירון ליל הסדר =האוטו >*אלול< שלנו גדול ו*ירוק, האוטו שלנו נוסע *רחוק =זהו סיפור עצוב על *ילד, אח``כ *נעל, היום כבר *קיש =אל תהיה כ``כ *תמים בעולם *ילד =park *קורקי Down to =got a friend *יוב got to do is call...*יוב Winter, spring, summer or fall all =אתה יוצא כשזה כבר חושך, *לבוש בשחור(ים) =*קטנטונת, אל תסבי לי פנים =קוראים לי *איציק, אני חושב שהעולם יפה =מת אב ומ*ת^עלול ומת חומם =כשהיינו ילדים... דברנו אז *בשמת ה-ב` =יותר טוב כלום *מ(יק)י-מעט =באינטרנט *אהלי בודד =*ילדה קטנה י*חידה ותמה =ציפור קטנה מעל הרציף, *ציק ציק מעל הרציף =אז למה לך לצעוק ולמה לכעוס, אני רוצה לשבור את ה*קרוס =אני שומע שוב ברגעי ה*קלווה =סוף עונת ה*תפוזים עם *ניצה =*בייט עם גינה =כבר שנים אני חושב שאין כמו *אימייל =זה אותו המבט זה אותו החיוך השיניים נראות כמו *תח`שיט =שו*ל(ח)ימונית כיוון בת-ימה לחפש חג שמייח תכלת

היי היי

רציתי לתת מכות על ראשך בצ`ט אבל לא היית שם אז תקבל אותם כאן... נראה לי שאני מגיעה לראשך...חה חה חה נ.ב. מי נסה בכלל?

התמ-ים

New member
זה הכל בשבילך ...

עוד כמה שירים שנכתבו על חברי הצ`אט והפורום... הו, דון קישוט, אל תהיה כל כך תמים, בעולם, ילד, אין מקום לסתם חולמים ... אמרת שהחיוך שלו, מזכיר לך את האביב, ואם את בצרה, אז הוא תמיד מקשיב ולמה רק איתי, רוצה לריב, כי הוא הרי אחד שזבובי יעליב ... אחותי הקטנה היא כמעט בת שנה, קיבלתי אותה מהצ`אט מתנה, אחותי הקטנה כל היום ישנה, אני מדבר אבל היא לא עונה ... קוראים לה ליביקקקק ... ואין ירח שם כסב, ולא ניצנוץ ולא כוכב, וגם אני אינני שם פתאום פתאום הכל ירוק כהה, עכשיו איני רואה יותר, עכשיו איני רואה וחבר לי, רק לרגע, הוא נחמד נורא ... לא תדע מה ת`עלול, רגע זה לעשות עלול ... בכוורת גרה גברת, מתוקה ובישנית, היא מלכה ויש לה כתר, וקוראים לה דושבנית

הלו הלו הלו!!!

מה זה אל תהיה כל כך תמים??? אתה מסית ת`חברים כאן לעזוב את הישיבה? :) עה``ח, החרדל``ש - יו``ר האגודה למלחמה בשפיות

ת^עלול

New member
שלום לאורח החדש...

ברכות ואיחולים לרגל כניסת המשתמש החדש ``האגודה למלחמה בשפיות``. אין ספק כי בכניסתך לקהילת תפוז תמצא חברים ושותפים רבים שיושיטו לך יד בעזרה במלחמתך העיקשת וחסרת הפשרות בשפיות.

התמ-ים

New member
זה הופנה לדון קישוטים למינהם ...

ולחולמים, שבמקרה שלהם, עדיף שיעזבו את הישיבה וילכו למקום שאפשר להילחם בטוחנות רוח וניתן לחלום בו ... :) לא יצא מצחיק, אז מה?

התמ-ים

New member
במקור זה כוורת ...

אבל זה בטח מה ששמעת ברדיו כשלקחו אותך טרמפים ... אריק איינשטיין? ממתי אני שומע אריק איינשטיין? :))))))

טרמפיסט

New member
מעניין לעניין באותו עניין

דווקא לא. אריק איינשטיין זה באמת מוסיקה טובה, ואפילו לא צריך להזכיר את ``הילד בתפוז`` שהוא גם שלו. יש לי תיאוריה שאומרת שככל שמוסיקה היא ישנה יותר, ככה היא יותר טובה. אני מאמין שפינקי (הידועה כתכלת) תסכים איתי. שלכם, ההוא שעוד פעם לא עצרו לו.

התמ-ים

New member
גם אני מסכים ...

ולשיר הילד בתפוז, קוראים - ``קילפתי תפוז``, בדיסק ``הייתי פעם ילד`` ... אפילו ציטטתי אותו פעם ...

התמ-ים

New member
עוד כמה שירים כאלה ..

<אני מקווה שאתם מכירים> השמש מראה סימנים של העלמות, ואני מדקלם לעצמי איזה שטות, חיים זורמים, אבל אני נשפך, ורק דבר אחד אני מוכרח ... קוראים לי Kיציק, אני חושב שהעולם יפה .. קוראים לי Kיציק, חושב שהעולם הוא צ`אט ... אצבעות שוקולד מלטפות את פני ... את מקסימה את כל כך מיוחדת, לצידך החיים כמו מסע ... הילד בן 30 , יש לו חום גבוה, הוא יושב לו במשרד אל מול הצ`אט כן, הוא בן 30 , יש לו חום גבוה, הוא חוזר בחדר אל נעוריו ...

שיר לתכלת...

תכלת שמיים, סלע אדום, רגב, אדמת טרשים... תכול המטפחת, קורטוב של נחת, והתגשם החלום.. קסם על ים כנרת, בשמי התכלת, ירח שט...

למעלה