שירה

DORIY1

New member
שירה

... وما كنت ممن يدخل العشق قلبه........... و لكن من يبصر جفونك يعشق .

איזה שיחה , פנטומימה../images/Emo23.gif אהבה-

על אהבה\ למי אתה מביט בעיניים? ומה אתה לא לכוד ברשת האהבה? לא מאמינה לך. ח. ח.

איך נוצרה האהבה- מיוחד לפנטומיה

מתוך ``המשתה`` לאפלטון. לפני הרבה שנים, היו שני המינים - זכר ונקבה, כלואים בגוף אחד. היה זה גוף עגול ככדור ולו- ארבע ידיים, ארבע רגליים ושני ראשים. כדורים אלו נעו במהירות מדהימה, כוחם היה עצום ושאיפתם למרוד באלים ולהכניע אותם היתה גדולה. ואז מצא האל זאוס פתרון- נחצה אותם לשניים, וכך יאבד להם כוחם ולאלים יהיו נתינים רבים יותר וקורבנות רבים יותר... וכך הפך היצור הדו- מיני המאיים לגבר ואשה חסרי אונים. מאז ועד היום כמהים שני החצאים לשוב ולהיתאחד, לשוב ולהיות - לאחד.- ולכמיהה זו לשוב ולהיתאחד אנו קוראים -א ה ב ה.

ומשהו ממקורותינו בעניין זה:

על כן יעזב איש את אביו ואת אמו ודבק באשתו והיו לבשר אחד (בראשית ב', 24). תודה לך, שדה.

לבאחד

New member
דורי1 - שירה- תרגום

وما كنتُ مِمَنْ يدخلُ العشقُ قلبَه ولكن مَنْ يبصر جفونَك يعشق לא הייתי מאלה שהאהבה חודרת לליבם , אולם מי שיביט בעפעפייך - יתאהב וַמַא כֻּנְתֻ מִמַּנְ יַדְחֻ'לֻ (א)לְעִשְקֻ קַלְבַּהֻ וַלַכִּנִּ מַנְ יַבְּצֻרְ גֻ'פ'וּנַכִּ יַעְשַקְ

DORIY1

New member
תרגום

תודה למתרגמים . אומרים אהבה יש בעולם והיא תנצח .

פואד1946

New member
מר דורי היקר התוכל להבא לכתוב באותי

מר דורי היקר האם זה אפשרי לכתוב את הטקסט בערבית באותיות גדולות יותר.למשל בגודל 14 או 16 אני מתחיל ללמוד עכשיו ערבית והיתי שמח לו יכולתי לאבחן את האותיות המקשרות שמרכיבות את המלה כי אימרותיך הם 10, 10, ואני מנסה לקרוא אותם. אבל בגלל גודל הואתיות אין אני מצליח תודה מראש ודש ממרחקים פואד.

פואד, אתה יכול להגדיל לבד

ברוב דפדפני האינטרנט, למעלה בסרגל הכלים, יש אופציה להגדלת האות, כשאתה מנסה לקרוא והכתב קטן לך אתה יכול להגדיל עד "גדול ביותר", יש בדרך כלל חמישה גדלים מ"קטן ביותר" עד "גדול ביותר"

פואד1946

New member
צופה, תודה על ההבהרה אבל ....

כשאני לוחץ על "ערבית" כדי לכתוב בערבית מאותיות נכתבות קטנות וגם המקלדת האותיות קטנות ואין כל אפשרות להגדיל לדוגמה גודל האותיות שנכתבות כאן עם המקלדת. جخ فواد תודה על ההסבר פואד

DORIY1

New member
גודל האותיות

אני תמיד רואה אצלי את האותיות מוגדלות וכך הוגדרו על ידי מראש . כמובן המקלדת נותנת אותיות קטנות , אך ניתן להגדילן בקלות כפי שהסבירו לך קודמיי

לא קשור למקלדת

גודל ה"פונט" לא קשור למקלדת. הדפדפן כאן (מה שאני משתמש)הוא אקספלורר, בהנחה שגם אתה עובד עם אקספלורר אז שים לב, בחלק העליון של המסך יש שורה שמופיעה תמיד עם מילים בודדות: קובץ עריכה תצוגה ... אתמ מקיש על "תצוגה", נפתח חלון עם 11 פריטים , אתה בוחר את "גודל טקסט", נפתח חלון המאפשר 5 מצבים, מ"קטן ביותר" ועד "גדול ביותר אתה בוחר את הצתאים לך ביותר. אם מופיע על "הגדול ביותר" ובכל זאת קטן מידי עבורך, הדבר היחיד העולה לי בראש הוא מסך גדול יותר או יש מעין ציפוי פלסטיק למסך שמדמה מסך גדול יותר, בעבר מכרו ציפויים כאלה לטלויזיות כדי לתת תחושה שרואים במסך גדול. בהצלחה.

למעלה