שירה סתם תמונה שאולי את תוהבי
J Jelly Beans New member 12/8/02 #7 במקרה אולי לקחת את זה מ.. פורום רעיונות מטורפים??? כי זה היה שם אתמול.. בשרשור שאני פתחתי במשהו שקשור אליו.. זה משם??????????? ואם לא... מהיכן? ולמה? כל זאת בתוכנית הבאה של עובדה.. טה נה נה נה
במקרה אולי לקחת את זה מ.. פורום רעיונות מטורפים??? כי זה היה שם אתמול.. בשרשור שאני פתחתי במשהו שקשור אליו.. זה משם??????????? ואם לא... מהיכן? ולמה? כל זאת בתוכנית הבאה של עובדה.. טה נה נה נה
J Jelly Beans New member 12/8/02 #9 גנב! ../images/Emo60.gif ריקו הכין את האנימציה בשבילי טזה בגלל ששמתי את הדבר הזה שמוחק זיכרון ואחרי זה שמתי את האייקון אז הוא אמר.. מעניין איך זה אם המוחק זיכרון היה נכנס לו לפה.. אז הוא הכין את זה .. מבין? יופי!
גנב! ../images/Emo60.gif ריקו הכין את האנימציה בשבילי טזה בגלל ששמתי את הדבר הזה שמוחק זיכרון ואחרי זה שמתי את האייקון אז הוא אמר.. מעניין איך זה אם המוחק זיכרון היה נכנס לו לפה.. אז הוא הכין את זה .. מבין? יופי!
S swirrrly New member 12/8/02 #12 ../images/Emo6.gif יצא לי עכשיו הצחוק הכי דפוק שאי פעם שמעתם!! איזה משוגע זה!
K keren007 New member 12/8/02 #13 בעעע למה זה קורה לי?! כל פעם שאני מסתכלת על התמונה הזאת אני שוכחת כל מה שעשיתי לפני זה!
ר ריקו` New member 12/8/02 #15 היי!! ידעתי שהייתי צריך לשים קרדיט! אני הכנתי את האנימיישן הזה בעקבות שרשור מוזר שהתפתח ביני לבין Jelly Beans אוהבים?
היי!! ידעתי שהייתי צריך לשים קרדיט! אני הכנתי את האנימיישן הזה בעקבות שרשור מוזר שהתפתח ביני לבין Jelly Beans אוהבים?
N n k New member 13/8/02 #17 * ה ק פ צ ה * בשביל ששרשור המספרים הענקי שתוקע את מחשבינו ומאיט את אינטרנטינו יעבור לעמוד הבא...
פגעסוס Well-known member 13/8/02 #18 מומלץ לעשות זאת... רק אחרי 00:01. על מנת שלא יקפיצו את השרשור עצמו.