שירה מקורית

עוד שירים לפורום המקסים!!!

שלום לכולכם!!! והנה לאחר הפסקה של כמה ימים אני חוזר עם עוד שירים שנכתבו. אני מאוד מקווה שתהינו לקרוא אותם לפחות כמו שאני נהנתי לכתוב אותם. שלכם בן

שיר השבי

שיר שנכתב בעיקבות הכירות שלי עם אדם מקסים שהיה פעם בארץ לא נודעת, אך לשימחתי ולשמחת כולנו הוא חזר משם בריא אך לא שלם, כי משהו מנשמתו נשאר שם לעולם. בן

שיר גן העדן

שיר שנכתב לאחר הכירות שלי עם אדם מקסים בשם keep. קורי אני בטוח שישנם המעטים כאן בפורום הזה שמכירים אותו ואת בניהם. המשך יום טוב בן

השיר הזה מוקדש להודיה הפעוטה!!!

השיר הזה מוקדש להודיה הפעוטה הקטנה, שמאתמול היא תהיה ילדה לנצח. לפי התאריך ניתן לראות שהוא לא נכתב בעיקבות המקרה שלה, אך הוא נכתב בעיקבות הפיגוע שקרה לפני שבועיים ובו נהרגו מספר ילדים. לכן השיר הזה מוקדש להם, להודיה המקסימה, ולתקווה שעוד יהיו ימים יפים יותר במציאות הקשה של ימינו. נ.ב - קיבלתי את הבקשה שלך יפעת לגבי הכינוי ואכבד את בקשתך!!! שלכם בברכת המשך שבוע טוב ושקט בן

שיר "פיסגת הפחד"

שלום לכולכם אנשים יפים נקודה מעניינת מתוך הסתכלות קצת אחרת על המושג הזה שנקרא "הפחד". שלכם בן

אשא קולי

תודה לך יפעת היקרה על ההערה, כנראה רגע של חוסר בהירות. אז הנה השיר המתוקן. הערה חשובה - שלחתי אותו שוב מפני שהוא מוקדש לזכרה של הודיה, אחרת זה לא היה קורה. שלכם בן

שיר "קורבן הנפש של עצמי"

שיר אינטימי אך אני משתף בכיף. שיר המספר על תקופה קצת פחות טובה אך יש תקופות כאלה לכולנו !!! מנסיון החיים שלי אני אומר, שהגדולה שלנו כבני אדם ההולכים בדרך של התפתחות אישית היא, לספר על הנפילות והחולשות שלנו לא מתוך בושה, אלא מתוך עמדת כוח, כי רק בזכות אותם ימים כנראה שהיום אנחנו מי שאנחנו. יותר רגישים, יותר מרגישים, יותר מקשיבים ויותר יפים לאחרים, אך בעיקר לעצמנו. כי רק משם הצורך העז שלי לשתף. שלכם תמיד בן

שיר "סופרמרקט של חברים..."

שיר נחמד המספר על החיים שלנו "כמצרכים בסופרמרקט של חיים". תקראו ותהינו!!! שלכם תמיד בן
הערה חשובה - שוב אומר שלא יהיה אדם מאושר ממני אם תמצאי לנכון לשתף בחומר כל אדם אשר תמצאי לנכון לשתף אותו במה שנכתב. באם עצם הדבר יעשה בליבו טוב.

אולי תשמח לדעת שסיפורך

על כפר השמחה וכפר העצב, סופר היום באוהל המספרים של מעגל הטורקיז לילדי גן. היתה הצלחה כבירה.... הם ניחשו לבד את שמות הכפרים לפי מימיקה שעשיתי

שוב עשית אותי מאושר ושיר...

שלום לך יפעת היקרה !!! למדתי מנסיון החיים שלי, שאם אני רוצה לקבל משהו אל הלב שלי קודם כל אני צריך לתת לאחר משהו משם, ובנתיים אני רואה שזה ממש עובד. סיפור "הבאר" נכתב משם וניתן לך יפעת היקרה רק משם, והנה שוב כשאת עכשיו מספרת לי על הצלחתו של הסיפור באוהל מספרי הסיפורים, עשית אותי שוב מאושר. שמחתי לשמוע שילדי הגן אהבו אותו. שלך תמיד בן. הערה - השיר המצורף "המעט שנותר" הוא שיר שממש בימים אלה הולחן ע"י יהונתן הבן של פיוניר וזה נותן לי "תירוץ" ממש טוב לבוא לבקר בישוב כדי לשמוע מה יצא. בשבת אני אהיה בישוב ואשמח אם נוכל אפילו להפגש כדי לומר לך תודה באופן אישי.

אם כך, כשתבוא

יש לי פרוייקט בשבילך: כתיבת שירים לדיסק שאנחנו רוצים להוציא. (בעניין אחר: כמה שפחות פרטים כאן, טוב?)

למעלה