עצה עקרונית
אם את מרכיבה ביבליוגרפיה לצורך עבודה, אז אני לא מציעה לך להסתמך על התשובות בפורום הזה ובדומים לו. לא שאני מזלזלת (חס וחלילה!) אבל התשובות שתקבלי כאן תהיינה אקראית ומזדמנות - לפי מי שבמקרה הציץ כאן, וזה יכול להיות נהדר בתור תוספת (לפעמים תקבלי רעיונות מאד מקוריים) אבל זה לא המקום להתחיל בו רשימה ביבליוגרפית אלא המקום לשפר רשימה שכבר קיימת. אני מציעה לך לפנות לספריה מסודרת. בכל ספריה שמכבדת את עצמה יש היום מפתח נושאים ממוחשב, וכל ספרן/נית יעזרו לך להוציא פלט די מקיף של חומר לפי נושא מבוקש. קיימת גם "הספרנית הוירטואלית" של המרכזיה הפדגוגית בקיבוץ סאסא שנותנת שירותים של הכנת רשימה ביבליוגרפית לפי דרישה. ונדמה לי (אני לא בטוחה) שכרגע השירות עדיין ניתן בחינם. (קישור למטה). קיים עוד מקום מעולה לעזרה בהכנת ביבליוגרפיה והוא מכון סאלד, אבל אני לא בטוחה שהם עוסקים גם במקורות ספרותיים, כדאי לברר איתם. לא הצלחתי להביא לך קישור אליו, אז חפשי בעצמך - אני רק זוכרת שברשת הוא מופיע בכתיב "סאלד". ופטור בלא כלום אי אפשר אז הנה לך יצירה אחת להתחלה: "ששת הימים ושבעת השערים" - אגדה מודרנית שכתב יצחק נבון (זה שהיה נשיא וכתב גם את הבוסתן הספרדי) . זו חוברת דקיקה (22 עמודים) ואפשר להשיגה כמעט בכל ספריה. אם יש לך בעיה להשיג אותה פני אלי למייל הישיר ואשלח לך דפים מצולמים.
[email protected] שיהיה בהצלחה.