שירה ודניס LIVE ב-BlogTV

שירה ודניס LIVE ב-BlogTV

הערב בשעה 20:30 יתארח Live ב-BlogTV של תפוז אנשים הזוג המודח השני של "רוקדים עם כוכבים" - כוכבת השמינייה, שירה וילנסקי, ובן זוגה הרקדן, דניס בלוצ'רקובסקי. שרשרו שאלות כאן

שאלה מאוד חשובה!!!

כשרוצים להתחיל לרקוד אז אומרים שכל השרירים נתפסים זה נכון??? ולשירה שאלה איך היה לרקוד עם דניס הוא נראה ממש מקסים נכון? ושאלה אחרונה לדניס מה קרה לך האצבע של הזרת שיש לך שם כל הזמן תחבושת? נ.ב. שירה ודניס הייתם אחלה חבל שהעיפו אתכם!!!!

שאלההה!!

שירההההההההההה!!! קודם כל רציתי להגיד לך שאחותי מתה עליך הכי בעולםםם והיא ממש ממש מעריצה אותך היא בכתה אתמול שהדיחו אתכם מהתכניתת!! ואני יגיד לה עוד מעט שגם תיכתוןב שאלות....
שאלות: * שירה, ראית את העונה הקודמת של רוקדים עם כוכבים? אם כן איך דניס היה לפי דעתך? *דניס, היה קשה ללמד את שירה? היא הקשיבה לך תמיד או שלפעמים היא הייתה עושה בעיות? חחחחחחחחחח *ושאלה לשניכם- לקח לכם הרבה זמן להיתרגל אחד לשני או שממש מהר?

MeetLofe

New member
אני לא מבין את השאלות האלה

"הוא ממש מקסים נכון?" מה נראה לך שהיא תגיד?שלא?^%$^$^$

aMoRe1992

New member
../images/Emo141.gifשאלות../images/Emo140.gif

שירה אני מעריצה ממש גדולה שלך אפילו מעריצה מספר 1.אני ממש אוהבת אותך והתאכזבתי מאוד שיצאת מהתוכנית. לדעתי רקדת מעולה בשלושת התוכניות ויש לך עתיד בתור רקדנית
השאלות שלי הן: איך היה התחושה על מעבר מעולם המשחק לעולם הריקוד? האם תהיי בקשר עם דניס? והאם את מרגישה סיפוק מהתוכנית? בהצלחה לכל אורך דרכך
אוהבת אותך הכי הכי שאפשר
ממערציתך נעמה
נ.ב אני אשמח לקבל ד''ש

שאלות!

היי שירה אני חושבת שאת משחקת יפה וחבל שהעיפו אתכם מהתוכנית...
ודניס מה יש לך כול הזמן בזרת?......

tamariku

New member
שאלה לדניס

כשהסתכלת שוב על הריקוד, האם חשבת שאכן, השמלה הסתירה את עבודת הרגליים של שירה והטנגו פשוט "התמוסס" כמו שגבי אמרה?

לשירה וילנסקי

שירה עד עכשיו אחרי כל החזרות הקשות והאימונים כדי לרקוד כמו שצריך למה את יותר מתחברת לריקוד או למשחק?

tamariku

New member
עוד שאלה

1.איך נוצר חיבור בין זוג מיקצועי? 2. האם היחסים עם הבת זוג המיקצועית שלך הם יחסים מיקצועיים בלבד או שיש מעבר לזה חברות וכד' ועד כמה זה תורם או לא תורם לתוצאה הסופית של הריקוד? 3.במה שונה האימון לתחרות מיקצועית ובין האימון לתכנית?

שירהה

שירה אני מתה עליךך.. אני מעריצה מס 1 שלךך...!!! אני מעריצה של השמיניה.. אני ממש ממש בכיתי שעזבתם!! שאלותת:: * איך היה לרקוד בתוכנית? * לשירה:: איך זה לרקוד עם דניס? * כמה זמן אתם עובדים בערך על ריקוד אחד? * לדניס:: איך זה לרקוד עם שירה?
נשייקות.. נועה..!! פליזז מסרי לי ד"ש?!?!

Evil Doll

New member
דניס, אולי מיותר לציין...

אך אינני מחזיקה את עצמי מלהגיב: אתה פשוט.. חתיך על.

FrutillitA

New member
שירה....

-מי הולך להיות לדעתך בגמר? -ומה דעתך על לימור אטיאס?

שירה ודניס שלום!!

יש מצב שמחזירים לתוכנית זוג שכבר הודח? הייתם ממש זוג נהדר!! ושירה אל תפסיקי לרקוד!! וחוצמזה רציתי להגיד שלא צריך לקחת את זה קשה בכלל.. וזה רק ספורט וכיף.. :) שיהיה לכם יומנעים!!!!

ShIr LoVe RoNi

New member
שירה../images/Emo99.gif

חבל שיצאת, הייתה מדהימה
והשאלה: האם בעקבות 2 התכניות[
] שהיית בהן, פיתחת אהבה לריקוד?
שיר

../images/Emo8.gif שאלה לשירה

דבר ראשון אני נורא נורא אוהבת אותך ולדעתי את הכי מדהימה בעולם שאלות: 1.איך היה לעזוב את רוקדים עם כוכבים 2.האם תמשיכי בתחום הריקוד 3.איך היה לירקוד עם דניס

שאלה לדניס ולשירה../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

היי עם איזה זוג הייתם הכי מיודדים מהזוגות בתוכנית? מי לדעתכם ינצח? מי אתם רוצים שינצח? האם תישארו חברים טובים גם אחרי התוכנית רוקדים עם כוכבים?

orvieto

New member
לשירוש...

הייי... איך עכשיו יותר מזהים אותך בתור שירה מרוקדים עם כוכבים או בתור מיקה מהשמיניה???.... איזה מסגרת היית מעדיפה... ריקוד משחק או דוגמנות???.. איך הקשר שלך עם דניס???.... איך מגיבה המשפחה שלך על זה שאת רוקדת???.. איזה תגובות את מקבלת ברחוב???.... אם היו אומרים לך לבחור בין דניס לאבי במי היית בוחרת????...

orvieto

New member
עוד שאלה...

שהגעת לתוכנית איזה מקום ציפית א5ו חשבת שתיהיה???...

juli4ka

New member
שאלות לשירה ודניס

שלום דניס ושירה!!! דניס בעונה קודמת היתה בסדר מה קרה בעונה זאת? תגידו אתם זוג?

למעלה