שירה בציבור

L y c a n

New member
תום

את לא היחידה!
חחח

L y c a n

New member
מה אני אעשה..

באמת ובתמים, אני הולך לחנות, לקנות דיסק, כי הרדיו דיסק באוטו בעבודה קורה רק מקוריים! ואין להם את מה שאני רוצה.. אזז אני נאלץ להוריד, ולשמוע את זה באם פי.. את רואה? גם כשאני מנסה לעשות דברים טובים, לא נותנים לי!

נועם m

New member
לא יודעת איך זה עובד בבלגיה...

אבל פה כשאין את הדיסק שאתה רוצה, מזמינים לך אותו
בביקורך הבא בארץ הקודש, קפוץ לתו השמיני בנתב"ג...

L y c a n

New member
אני פוחד

שעד הביקור הבא אני כבר אשכח את זה.. חוץ מזה, 90 שקל לדיסק זה יקר!!

lb22

New member
אז בשביל זה...

נוסעים לחופשה באילת ומחדשים את מלאי הדיסקים שלך.... יש שם מבצעים של 3 כל אחד ב40 שקל... לפחות זה מה שהיה לפני כמה חודשים שם

נועם m

New member
לא!!

בשביל זה קונים בתו השמיני ולא בשום מקום אחר!! 30-60 שקל לדיסק זה משהו שלחלוטין אפשר לעמוד בו! אלה המחירים, דארלינג... אז יאללה לנתב"ג (או לירושלים
)

L y c a n

New member
תשמעי, לנחות בירושלים

זה יהיה קצת בעייתי
אבל מה, את ממליצה על החנות הירושלמית במיוחד?
30-60 זה עוד נסבל.. מה היחס ליורו עכשיו בכלל? מקווה שיורו התחזק!

נועם m

New member
אין לי מושג איך זה עובד עם יורו...

אבל אמרתי לך שיש גם סניף בנתב"ג. זה קרוב מספיק
ואני וכל מי שקצת יודע משהו לא ימליץ לך במיוחד, אלא יגרור אותך באזניים לשם! (לא יצאתי פנאטית בכלל
)

חחח ../images/Emo45.gif זה אחלה../images/Emo70.gif

ככה צריך! זה כייף. זה משהו שגם הוא לא "ישכח" כ"כ. כי זה לא משהו רגיל. אני בעד כל דבר לא רגיל וכייפי - עובדה שניכם נהנתם מזה
* עשית לי חשק לשמוע את השיר * הזכיר לי את מסיבת סיום בכיתה ו'. היה לנו קטע עם השיר הזה
גם אני שרה מידי פעם. וזה מצחיק לראות מישהו מזייף, גורם לחשוב "הלוואי שאני לא נשמעת ככה...." לי יש את הקטע הזה בריקוד. סתם אני יכולה להתחיל לרקוד כזה בצחוק בלי קשר. ואנשים מצטרפים

keren888

New member
אני חולת מוסיקה ושירה!!!

קראו לי מלא מכירים רק שאיני זוכרת... מקרא שכרגע עלה לי לראש זה פעם הייתי בקורס והתחלקנו ל2 קבוצות וכשהיינו צריכם לחזור לכיתה לשאר הכיתה אני וחברה היינו בטוחות שגם להן הסתיים השיעור ויאללה יוציאים להפסקה..אני והיא שרות בקול עםהמקרופון(היד בצורת אגרוף מול הפה)את השיר של קייליי קלארקסון..כמובן.. becouse of you ..אחלה שיר ד"א..בקיצור אנחנו שרות ואז פתאום המרצה צועק לי "קרן"..אני פתאום נכנסת לכיתה..(הייתי בהלם..)אז הוא אומר לי" קרן שתקי את צורחת"..חח שלא תבינו לא נכון לא שהוא רע.. הוא פשוט כבר הבין מי אני במהלך הקורס.. קצת שובבה אני..הוא היה נחמד וכמובן כל הכיתה התגלגלה מצחוק.. או קורא לכם שאתם עם אוזניות ואתם אומרים משהו שלידכם ואתם קצת צועקים כי אתם לא שומעים את עצמכם? והכי פאדיחה שזה קורא באוטובוס..?!? חחח את זה קרה לי מלא פעמים..חחח

למעלה