שירה בציבור

מיטללל

New member
שירה בציבור

תקשיבו מה קרה לי הבוקר יצאתי לדרכי ושרתי להנאתי שירים (|ספויילר| אני עושה את זה בדרך כלל בבקרים) בכל מקרה, לא זוכרת אם שם השיר, אבל שרתי את: "אינך יכולה ככה סתם ללכת, אינך יכולה לעזוב אותי, אינך יכולה כי עכשיו שלכת, יש גשם בחוץ ואת נשארת איתי..." ואז פתאום, למרבה הפדיחה, מישהו, שלא שמתי לב אליו, שהיה מאחוריי,אומר לי: "וואו את שרה יפה". בדרך כלל, הייתי חושבת: איזה פדיחה, מחייכת ומשתתקת אבל לא, אמרתי תודה, ואמרתי: יאללה תצרף אליי ושרנו יחדיו עד התחנה.. ובדיוק שהגענו האוטובוס שלי בא... (שזה לעולם לא קורה. תמיד אני מחכה המון זמן. הוא הביא לי מזל. הייתם פעם בסיטאוציות שכאלה? זה הוביל למשהו?...

Paranoid Eyes

New member
לא יודעת אם זה אותו דבר

אבל קרה כשהיינו פעם עושים ערבים על חוף הים..והיינו נתקלים בחבר'ה עם גיטרות, היינו מצטרפים אליהם.

Piren

New member
כל הכבוד!

זו דרך להראות אינטגרציה וקיום משותף עם אחינו המוסלמים!

נועם m

New member
../images/Emo12.gif

הגיטרות הן חלק מהאקט? נורא קשה לנקות את הצוואר אחר כך...

Matador Brother

New member
אכן קרה

יצא לי להיקלע לכמה מצבים מוזרים כאלו, מצבים שבסופם אמרתי לעצמי, וואי איזה נדיר מה שקרה.. אבל - :\ עוד לא קרה לי שעשיתי משו כדי שזה ימשך, אפילו כשרציתי . הם פשוט היו מצבים מוזרים טובים כאלו שאתה לא מצפה להם, ואתה זורם. ובסוף כל אחד הולך לדרכו עם חיוך והרגשה טובה, ולא יותר מיזה :\ that sucks

חןשסק

New member
../images/Emo2.gif

לא, לא קרה... אבל יוצא לי לזמזמם לעצמי פה ושם
אני חוטאת בשירה

danielo18

New member
מה ייצא משירה בציבור??

אני ריאלי. אני יודע שעדיף שתפול פה פצצה גרעינית מאשר שאני אשיר. חוצמזה, ברגע שאני אשיר - חיסלתי את הסיכוי שלי למצוא אשה בחיים...

ChilD SouL

New member
כן.

נסעתי איזה יום באוטובוס הביתה וממש נכנסתי לשיר והתחלתי לשיר. פתאום מישהו מהמושב האחורי "דופק" לי בכתף ועושה "לכי לכוכב נולד 5, יש לך כבר מעריץ 1". ו...אני ושירה זה כמו שמיים וארץ. קיצר, לפעמים יש לי קטעים שאני ממש נכנסת לשיר ומתחילה לשיר בקולי קולות - לרוב אני תמיד מודעת לדברים האלה.

lb22

New member
זה קורה לי כמעט..

כל יומיים שאני בחדר כושר רק אני שם לב לזה אחרי שאיזה מישהו או מישהי או אחד המדריכים מעיר לי.... יש לי בנגן שלי את הדיסקים של כוכב נולד 4 (זה מעביר את ההליכה על ההליכון בצורה מאוד מהירה .... מוזר אבל מהיר ובכל זאת זה 6 ק"מ לעשות בקצת פחות משעה) בקיצור את חלק מהשירים אני כבר מכיר בעל פה אז אני פשוט שר אותם ואז אנשים שלידי מעירים לי שאני יהיה יותר חלש.... זה משעשע ומצחיק וד"א לא להעיר לגבי הכוכב נולד אני פשוט לא מוריד שירים מהאינטרנט ....

נועם m

New member
../images/Emo45.gif

סחטיין שאתה קונה דיסקים במקום להוריד אותם, אבל למה לעזאזל כוכב נולד?
אולי אם תשיר משהו אחר לא יעירו לך

lb22

New member
אז זהו שאת הדיסק הזה

מישהו בעבודה שלי קנה והוא צרב את זה לחבר'ה מהעבודה.... שמעי עם כל הג'יפה של כוכב נולד זה דיסק לא רע , דיסק של 3 שעות מעביר בכיף 6 ק"מ.... רק צריך ללמוד לא לשיר תוך כדי :)

למעלה