שירהשבוע;king of intimidation

Jagged chaos

New member
שירהשבוע;king of intimidation../images/Emo36.gif

שם-king of intimidation אלבום-Unreleased שנה: 1996 עובדות: #1- שיר שאלאניס ב-Jagged little pill tour ב-96. #2- אלאניס היתה חייבת להכניס להופעות יותר מ-13 שירי האלבום, לכן ביצעה עוד שלושה שירים חדשים שלא הופיעו באלבום - can't not, king of intimidation ו-no pressure over cappuccino. #3- למעשה 6 שירים נכתבו ב-1996 להופעות, בנוסף לשלושה שלמעלה נכתבו ובוצעו death of cinderella, after a year like this one, weekends. #4- מיקומו של king of intimidation היה אחרי mary jane ולפני forgiven. #5- ב-1997 אלאניס ביצעה את king of intimidation באקוסטי. #6- את השיר פותח קול קריינות גברי. ב-2002 היא השתמשה בטריק הזה גם בפתיחה של sympathetic character ואחרי כל ביצוע של כל חלק מ-purgatorying #7- ב-1999 אלאניס שרה על מלך הכאב. #8- וגם על הנסיכים השכיחים והנסיכות שמחפשות. #9- וב-that i would be good היא משלימה את המשפחה הזאת
עם מלכה. #10- בראיון לא מזמן אלאניס אמרה "שמעתי מהרבה גברים שהנשים שלהם מבקשות מהם להתייחס אליהן רע ומגעיל
.. זה גורם לי פחות רצון לרצוח אותם
" - סגירת מעגל עם הרעיון של השיר...
#11-"all hail the kind of intimidation" - hail זה ברד\גשם. #12- אבל all hail הופך את זה לפתגם שמשמעותו משהו בסגנון של "כל הכבוד!", "קדימה!" #13-
ולמי שזה נותן קונוטציה ל- hail Hitler! אז הוא לא לבד...
#14- בפעם השניה שאלאניס השתמשה ב-all hail בשיריה היתה ב-heart of the house - "all hail the goddess!" #15- "my dad loves your Christian behaviour" אבא של אלאניס הוא קתולי. #16- בפעם הראשונה שאלאניס נגעה בשובניזם שיש בנצורת היתה ב-forgiven #17-" For you we chew our nails if we had any left"- ב-1996 אלאניס היתה גוססת ציפורניים. #18- וב-after a year like this one היא נוגעת באותו רעיון של "כבר לא ישארו לי ציפרוניים לגסוס מרוב לחץ" השאלותתתת -
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? KING OF INTIMIDATION מילים - אלאניס מוריסט לחן - לא ידוע, כנראה שאלאניס וגלן או אלאניס והלהקה. המילים אינן רשמיות
(Spoken words taken from an old recording: "The women of the family seem to feel that they owe it to the men of the family to look relaxed, rested, and attractive at dinnertime.") For you they live in a quiet monastery For you they wear whatever you want them to as long as it is short They count to ten when you tell them how to drive And when they're afraid they let you speak for them All hail the king of intimidation my dad loves your Christian behavior For you we'll wax; we skin, chicken our legs For you we chew our nails if we had any but fake ones to do it We contradict him temporarily And it was somethin' about how you talk down to me All hail the king of intimidation my dad loves your Christian behavior The role of compromises for the family you now want some There's only so much we can do to make you rest assured I am single I am weary You're just jealous You're just confused You're just hungry You're in sin now You're not happy You are pettie\like kidding All hail the king of intimidation my dad loves your Christian behavior He knows not of what he has wrongly done So forgive his ignorant behavior You are tortured You are captured You are busted We were silent You were tested You did better You are lonely Was it worth it? La,la,la,la

DreamS_HunteR

New member
סיכום מעניין..ורק משהו..../images/Emo121.gif

גוססת ציפורניים? אין דבר כזה
זה כוססת ציפורניים

Jagged chaos

New member
../images/Emo122.gif

נו...הג' ליד הכ' .... חחח
סתאאם...זאת טעות שתמיד חוזרת על עצמה אצלי
זה כמו שלפעמים אני קולט שכתבתי "את" ככה - "עד"

Jagged chaos

New member
ניתוח; king of intimidation

אז בגדול, השיר הוא על היחס הכפייתי של גברים אל נשים במערכות יחסים כלשהן. כל הרעיון של המחאה בשובניזם התחיל עם הזעם ב-forgiven ונגמר פחות או יותר במן הבנה שגברים כאלה הם בסה"כ spineless. בשיר הזה יש גם מחאה סמויה גם על הנשים שמסכימות לחיות בסגנון חיים כזה. זה הולך ככה- (נראה שהנשים במשפחה הזאת מרגישות שהן מחויבות לגברים שבמשפחה להראות רגועים, נינוח ואטרקטיבים בזמן הארוחה) ואז את הבתים אומרות כביכול מה הנשים יעשו למען הגברים- ויש פה מן ביקורת אירונית בשביל להראות כמה הגברים הם בלי דעה מוצקת. בשבילך הן יחיו במנזר שקט מנזר - טוהר, דת, צניעות, שמרנות. כאילו - אם הגברים יגידו לנשים להיות צנועות ושיסתמו ת'פה. בשבילך הן ילבשו כל מה שתרצה כל עוד זה קצר ופה האירוניה - משפט ראשון זה "לחיות במנזר כמו נזירה" במשפט השני זה ללבוש כמה שיותר חשוף. הן יספרו עד 10 שתגיד להן איך לנהוג ושהן יפחדו הן יתנו לך לדבר בשמן יש לי הצעה שיכולה להיות מפגרת ומטומטמת
אז לגבי המשפט הראשון - יש את הסטריוטיפ שנשים לא יודעות לנהוג באוטו, ואז בא הגבר ו"מתקן" את האישה תוך כדי הסברים יומרניים ומתנשאים. על ההתנשאות הנשים יספרו עד 10 לפני שיגיבו - כי הרי "אסור" להן לענות לגברים... כל הכבוד למלך הכפייה
אבא שלי אוהב את ההתנהגות הנוצרית שלך
הציניות שולטת פה - "כל הכבוד" בכביכול. "כל הכבוד" לך שהפכת את האישה ל-spineless!
בקשר לשורה השניה - אולי זה רוצה להראות כאילו שזה בעצם החינוך הדתי שובינסטי הוא זה שדופק הכל, או אולי האחוות גברים שלהיות מאצ'ו (מה אני כותב כוסאמק
) מה שבטוח - העובדה שהאבא אוהב את ההתנהגות הנוצרית הזאת - מסמל החינוך שעובר בן כל אבא לילד שלו, הרעיון הזה יותר ברור ב-A Man.

O r a c l e

New member
לגבי הנהיגה

אני לא חושב שזה טיפשי בכלל- ככה בדיוק אני הבנתי את זה!

Jagged chaos

New member
ניתוח; king of intimidation II

For you we'll wax; we skin, chicken our legs לא יודע מה ה-chicken our legs אמור להגיד. הרעיון במשפט - שהנשים יעשו שעווה וכל מה שצריך להיות כואב בתהליך הזה שמורידים שערות לא מחישובים אישיים אסתטיים, אלה ה- For you - רק בגלל שהוא ביקש, ואם הוא מלך האיום, אז כנראה הוא גם לא ממש ביקש ווטאבר..
בשבילך אנחנו נכסוס את הציפורניים היו נשארו לנו אבל אנחנו נעשה כאילו יש לנו בשביל לכסוס תרגום עילג, באנגלית הכל נשמע יותר טוב.. הרעיון - אם המלך ירצה משהו שאין לאישה - היא תעשה כאילו יש לה בשביל לרצות אותו.. נאיבית דפוקה
We contradict him temporarily And it was somethin' about how you talk down to me לא הבנתי ת'רעיון... הפרוש זה משהו כמו "אנחנו נפריך אותו באופן זמני וזה היה משהו לגבי איך שאתה 'יורד' עליי" . talk down - לרדת, להעליב, לקלל תפקיד ההתפשרויות למשפחה שאתה רוצה ממנה חלק יש מעט מאוד שאנחנו יכולות לעשות בשביל לגרום לך לנוח בשקט אוקה, מהמשפט הזה הכל מתבהר שיש פה רעיון על חתונה (לא של אלאניס..). כי בפזמון היא אומרת ש"אבא שלה אוהב את הגבר הזה" ועכשיו היא אומרת שהגבר רוצה "חלק מהמשפחה הזאת". אבל בשביל להתחתן איתה הוא צריך להתפשר על האופי האלים\קשוח\שוביניסט שלו. במקרה שזאת התפשרות גבוהה מידי אז לא נותר להם (למשפחה) הרבה דברים עוד לעשות..כי הוא לא יקבל את הנערה. ועכשיו - בגלל שהוא דחה את הצעת ההתפשרות והעדיף להיות מניאק זה ההשלכה- אני רווקה (כי הקשר הופסק בגלל זה) אני עייפה (מהמערכת יחסים, מההצעות, מהיחס..עייפות מנטלית) אתה סתם קנאי (ואולי זה מה שגורם לו להיות מלך הכפייה) אתה סתם מבולבל (כי אולי ההחלטה שלו היתה בגלל השפעה חיצונית ומשחק אגו ובראשמי הוא לא שלם איתה) אתה סתם רעב (הוא לא הגיע ל"שובע" בגלל שהמערכת נגמרה) אתה ... (יש יותר מידי גרסאות למה שאלאניס אומרת, יש אומרים שהיא אומרת - you'll be seen out, יש - you're in sin now - שהוא בתוך החטא, ויש - you're insane now 0 אתה חסר שפיות עכשיו). אתה לא מאושר אתה אפס
(אתה לוזר
, שוב, יש כמה גרסאות ללירקה הזאת, ראיתי גם you are kidding שלא יושב לי טוב, וראיתי you are peity - אתה הדוק בדתיות). הוא לא יודע במה הוא שגה אז סלחו לו על ההתנהגות הדחויה שלך ועכשיו מה הוא
אתה סובל (אפילו יותר,הוא tortured - מעונה) אתה לכוד אתה נשברת אנחנו שתקנו אתה התנסת פעלת טוב יותר אתה בודד וכל זה רק בגלל שהוא היה מלך הכפייה והתייחס ב"התנהגות שמרנית דחויה" לכל הנשים שלו, ועל זה אלאניס אומרת - זה היה שווה את זה
תוך כדי כתיבה, מלך הכפייה הזכיר לי את sympathetic character, לעוד מישהו?.?

Rוית

New member
בקשר לchicken our legs

לי תמיד זה מדמה מעין מריטת נוצות אצל תרנגולות - אז שאותו הדבר הן יעשו לרגליהם (על עיקרון ה"נעשה ווקס"). ימרטו עד שיגיעו לעור.. ודווקא לי השיר הזכיר ערבוב של ספיינלס וסיסטר בליסטר דווקא.. הקטע הזה של לרצות את הגבר ולהתפשר בנושא הפמניסטיות.. קשה לי להסביר את עצמי, מה גם שאני צריכה ללכת, אבל בכל מקרה, אהבתי את הניתוח, עבודה טובה

Jagged chaos

New member
../images/Emo122.gif הצפתי סחוטו ../images/Emo122.gif

יותר מידי Jagged Chaos
רק בגלל שלא ייצא להיות הרבה פה בסופשבוע
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? he knows not of what he has wrongly done
ושהיא צועקת - you are pettie וכל הקהל צועק איתה
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) רוק-פופ סבבה לגמרי, אחד השירים הטובים שמבוצעים בלייב, באסה שהיא שרה את השיר עם גיטרה מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] שם באמצע ... זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- גארבג' זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: ג'ניס ג'ופלין
יהיה מגניב לשמוע אותה צורחת את זה.. מעניין אם מישהו פעם הצליח להעלות את ג'ניס ג'ופלין בסיאנס...
שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? לא יושב לי טוב באוזן לשמוע אינג אופ אינטימידיישן האם השיר מתאים לאופי הדיסק? ל-Jagged - כן ל-Supposed - לא רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- או שממש סבבה ובא להשתולל
או שבעצבים
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? היית עושה גרסת סטודיו... במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? משהו בסגנון knocking on heavens door של גאנז אנד רוזס, הרבה קהל, אנרגיות.. והופעות באור..אני אוהב את זה. רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? רעיון לשבוע הבא...?

a 90s Noah

New member
אין כזה דבר יותר מדי ג'אגד כאוס ../images/Emo3.gif

אני קורא כל הודעה בפינה שלך...תמיד אפשר ללמוד משהו
אגב אני לא מכיר את השיר הזה...אף פעם לא שמעתיו

O r a c l e

New member
King Of Intimidation

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? You are tortured You are captured You are busted We were silent You were tested You did better You are lonely Was it worth it? La,la,la,la קטע מצויין! כולו! מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) מצויין! אין לי שום דבר אחר להוסיף... מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] יחסית גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- ג'סיקה סימפסון- the horror!!! אם אתם מעדיפים- the whore!!!
זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: מישהו שמע על ה Donnas? מתאים להן... גם בגלל הקטע הפמיניסטי שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? מתאים ביותר! האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
שאלה בעייתית.. אבל בעיקרון הוא מתאים ל-JLP. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אין רגעים מיוחדים- אני אוהב לשמוע אותו כל הזמן. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? נדה, נות'ינג, זילץ', סקוואט! במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? היה יכול להיות נחמד לראות את אלאניס בתור עקרת בית מושלמת (שמלה ורודה, שיער מרלין מונרו, סינר) שבמהלך הקליפ הופכת לרוקרית עצבנית במכנסי עור שמתפרעת כמו שרק אלאניס יודעת! רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? ד"ש ונשיקות לסקובי דו! [אל תדאגו אני לא על סמים
)

תודה על הפירוש המרתק כרגיל! ../images/Emo13.gif

חבל שהיא לא בחרה להכניס את השיר ל JLP. הוא שיר ממש טוב.

למעלה