שיקום הפורום

sok777

New member
שיקום הפורום

זוכרים שהצענו רעיונות איך לשקם את הפורום? שתי הרעיונות היחידי שבאמת קיימנו [אחד בתהליכים] הם: *מפגש לפורום [אגב, יום רביעי, 13:00, עזריאלי. נפגשים ליד טאוור רקורדס. אתם מוזמנים]. *טורניר דירוג שירים. אני אשמח אם יהיו כאן מתנדבים [אם כן תגיבו כאן ואל תעשו בלי להגיד כלום] שירצו לקחת חלק בדברים הבאים: *שרשור תמונות של אואזיס- תמונות וניתוח שלהם/בדיחות עליהם
1-2 אנשים שיטלו חלק בזה ויעשו זאת כפינה קבועה- פעם בשבוע, פעמיים בשבוע, או יותר. *ניתוח שירים- לקחת אלבום ולנתח בו שיר-שיר. אם מישהו יודע מה הסיפור האמיתי שעומד מאחוריו או סתם תאוריות. משמעות המילים, מי כתב, על מי נכתב, האם יש משמעות נסתרת או רמזים וכו'. צריכים 1-3 אנשים שיעשו זאת בתוכנית קבועה.. למשל אלבום בשבוע-שבועיים.. שיר כל יום.. שיר כל יומיים או משהו במתכונת הזו. *עזרה בנגינה של שירי אואזיס- מישהו יש לו שאלה? מישהו רוצה שיר מסויים? איך עושים סולו מסויים? לא מצליח אקורד מסוים? כל שאלה על שירי אואזיס בנגינה. איש אחד שיעזור לכל מי שפותח שרשור לזה. [אני אעשה זאת.. אל תתביישו לפתוח שרשור
] *ניתוח/ביוגרפיה של חברי הלהקה- לקחת כל חבר להקה ולנתח אותו- שם מלא, תאריך לידה, מקום הוולדות, ילדות, מתי התחיל לנגן/לשיר, על מה הוא מנגן [תוף מרים זה גם כלי], מקום מגורים כיום, כמה שנים בלהקה, חבר קרוב בלהקה, לכתוב סיפורים עליו.. דברים מעניינים, ציטוטים שלו, תמונות שלו, דברים מצחיקים/עצובים שלו, שטויות ומריבות [לליאם בטח אין כלום], שגעונות, דברים אהובים, להקות אהובות ודברים נוספים שאתם חושבים עליהם. החלק הזה הוא הכי מורכב ויכולים ליטול בו חלק בין 1-10 אנשים. אפשר לעבוד בזוגות/שלשות על כל איש ולהביא את הניתוח המקצועי ביותר שאתם יכולים. זה יהיה לדעתי ממש יפה ומעניין. קדימה לעבודה! מי מתנדב למה? אני התנדבתי לעזור בנגינה ואני מסכים גם לקחת חלק [עם מישהו/מישהי] בהכנת ביוגרפיה עם מישהו על אחד מחברי הלהקה ולעבוד על זה שבוע-שבועיים ולפרסם. אגב, את שרשור התמונות אפשר לפתוח שרשור ולשרשר הרבה תמונות אבל המפעיל הראשי יכול לפתוח כמה שרשורים שהוא רוצה ולשים תמונה לדיון או לניתוח.. לניתוח שירים כדאי לפתוח שרשור של למשל "ניתוח דפ מאייבי" ואז שם לשים כל שיר בהודעה נפרדת ולנתח. שאלות נגינה זה הרבה שרשורים, שאלות. ביוגרפיה כדאי לפתוח שרשור לכל בן-אדם ולפרסם ואם שוכחים משהו לפרסם בהודעה נוספת בשרשור ואז גם באותו השרשור יוכלו הרבה אחרים להגיב על אותו בן-אדם או להוסיף דברים.. לשבח וכו'. בהצלחה לנו.

LetThereBeLove

New member
אני רוצה אני רוצה!!

ממממ ביוגרפיות וזה, על חברי הלהקה, זה סבבה

sok777

New member
ממ. פורום יקר, אני וכרמל נכין

ביוגרפיה על ליאם. מתחייבים!

imri2

New member
אני מוכן לכתוב ביוגרפיה על נואל

או על הלהקה

sok777

New member
אחד מהם שתבחר, רק תגיד מה בחרת

וכשאתה תפתח שרשור חדש, מושקע, גדול ומלא מידע מעניין. תודה
וכל הכבוד.

RoySupernova

New member
אני יעשה

מה שחסר שיעשו, הכול אפשר, התמונות קצת פחות בא לי האמתי. אולי אפשר לעשות בקשות פה של שירים ואולי אפילו וידיואים שאני יוכל להעלות לכאן לכאלה שאין להם..

sok777

New member
רעיון מעולה.. תעלה וידואים!

ואם אתה מוכן נשמח לביוגרפיה על גאם ארצ'ר/אנדי בל/זאק סטרסקי..

sok777

New member
קדימה, מי עוד תורם??

בינתיים זה ככה- אני וכרמל - ביוגרפיה על ליאם [בקרוב] עמרי - ביוגרפיה על נואל רועי- וידואים מי עוד רוצה לתרום? בהודעה הראשית של השרשור יש עוד הרבה דברים, מי רוצה מה? קדימה תתרמו קצת. זה עוזר. רועי, אתה יכול גם להכין ביוגרפיה על גם ארצ'ר? יאללה, תתחילו לקחת חלק בלהשאיר את הפורום חי! סער

למעלה