שיקום בע``מ

black soul

New member
שיקום בע``מ

יש המון סוגים של בני-אדם, יש כאלה ויש כאלה לכל אחד יש את דרך החיים שלו, והדרך שבה הולך וכך בונה את החיים. אז.. יש לי שאלה... רק באופן כללי רציתי לדעת איזה מן סוג בני-אדם אתם? סטייליסטים? פריקים? חרדים? ערסים? או סתם ``רגילים``? זה יכול להיות מאוד מעניין בצורה כלשהי... black soul נ.ב. אני רואה את עצמי קצת בכיוון של הפריקית....

מתח

New member
המממם

ככל הנראה, אני פריק. אבל ליתר דיוק, אני פריק פסיפיסט דיכאוניסט כבודיסט לעיתים אופטימיסט (כמו הסירה) ומוזיקיסט.

איזה שטויות זה...כל הסטריאוטיפים שלך אפילו יותר גרועים מהגדרת בני אדם!

ואחר כך את גם מתפלאה שהעולם שלנו נחרב במיחנה רגשית?? גרוע מאוד.. פריק זה בנאדם עם בעיות נפשיות קשות שמצריכות אותול קחת תרופות...וגם לבנאדם כזהלא קוראים פריק! זה רק שכינוי שהוא קיבל בחברה עצם היותו מוזר ושונה. חבל, חבל מאוד.. אני יכולה לשים לכם תכונות אופי שלי, אבל זה עדיין לא יתן לי הגדרה ממשית בתור בת אדם. תראי, כשתלכי לצבא- תהפכי לחיילת. זה לא הבנאדם שתהיי, זה רק תואר.. לא הבנתי מה הקטע של עם הצבא..לא חשוב.. אני פסימית, לעיתים פאטאלית- במיוחד במצבנו אנו. אני נרקיסיטית, וגם פצפיסטית. זה הכל?

Sprite

New member
הגדרות...

למה להגדיר את עצמך? למה פשוט לא לחיות... ולפי מה זה נקבע המוזיקה שאני שומעת?? אני אוהבת את כל סוגי האנשים וחבל שאני יכולה לפספס מישהו רק בגלל שאני ערסית והוא פריק....(סתם דוגמה..) רונה

black soul

New member
צודקת במידה מסויימת...

אבל אני מרגישה שהגעתי לאיזה גיל שאני חייבת להגדיר את עצמי בצורה כלשהי אם אני ארגיש שאני חסרת הגדרה זה יוריד ממני קצת מהפרופיל (ולא הצבאי) אולי זה בגלל שאני חלשה - אולי אולי זה בגלל הגיל - שיהיה... black soul

מתח

New member
אה, אבל יש טעות בהיגיון שלך!

אין כזה דבר ערסית - רק פרחה. אוקי, אז אני סתם משועמם לפני שאני יוצא לשתות את הלילה..

Sprite

New member
לדעתי...

יש כזה דבר ערסית זה רמה יותר גרוע מפרחה....

Black Star

New member
וואלה,

באמת שאין לי מושג איך להגדיר את עצמי, או את רוב החברים שלי. אנחנו לא שומדבר מכל אלה. הרוב... מבחינת חברים, יש לי חברים פריקים (אבל רק עד גבול מסוים, כי אני שונאת את הקטע הצבוע הזה, ותסלחו לי, זה צבוע) וסטייליסטים- צפונים. אני הכי לא אוהבת פרחות וערסים. אבל יש לי דווקא כמה חברות שיכולות להיות מוגדרות כפרחות, והן חמודות. אז מי יודע... בכלל, מי צריך הגדרות?

המממ...

אני ממש שונאת קטע של הכללות וסטיגמות אבל... אם כבר חיים לפי זה אז אני חושבת שאני היפית. ככה כולם קוראים לי, מזמן שכחו שאפשר לקרוא לי ``מיכל``, ``גרוסברג``, או אפילו ``מפגרת``, פשוט קוראים לי היפית. the happy hippie, yippie משהו בסגנון ואין לי בעיה עם זה דיי קיבלתי את זה שאני נראית כמו היפית... נשמעת כמו היפית... ועושה דברים היפיים. אפילו דרה נגנב מזה שנכנסנו אתמול לתומר והדבר הראשון שנמשכתי אליו זה היה חולצה היפית בטירוף, הוא הבטיח לי אותה ליומולדת :)

למעלה