שיקגו

actress

New member
למה שיודעים שיש המון אנשים שרוצים

לראות את המחזמר הזה לא יכולים להוריד במחיר אומנם זיו יכול להרשות לעצמו אבל עדיין המצב של היום בארץ לא מקנה לאנשים שגם רוצים ללכת לראות ולא יכולים להרשות לעצמם ואני לא מדברת עליי כי אני יכולה לקנות אבל חבל שזה 400 ועוד...

MAORMA11

New member
הפקה מאוד יקרה

"שיקאגו" זו הפקה מאוד יקרה, ואם הכרטיסים ימכרו בזול, הם פשוט יפסידו...

tribe spirit

New member
בעסה..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

מה חבל שהכנסה ממצועת של תלמידת תיכון שעושה במקרה הטוב ארבע פעמים בייביסיטר בחודש לא מספיקה

AyalaN

New member
לא..

זה מתחיל מנובמבר. ההצגות "האחרונות" יהיו באמצע ינואר.

Nir5L

New member
שמעתי ש...

שהייתי בחזרה הגנרלית של המחזמר GAGA FM (על פי שירי להקת קווין, של יוכלמן-אשר הפקות) אז שמעתי שיחה מעניינת על שיקגו.. היתה שם קרן רמי וישראל ארסנט שמשתתפים במחזמר בין היתר קרן אמרה שאם יתווספו לשיקגו הצגות זה מקסימום 10 הצגות. לא יותר

Barak14

New member
הייתה כתבה מדהימה בערוץ 2...

על שיקאגו וריטה בפרט. זה רק אני, או שהתרגום החדש לא הרבה יותר טוב מהישן?

The Juck

New member
../images/Emo19.gifכתבה מעולה

כמה שאני מכיר את ריטה שנים, כל פעם שאני רואה אותה בפעילות זה מרגש אותי מחדש

שגיא ק

New member
תיקון - שיקגו יציג עד סוף דצמבר

ולא עד אמצע ינואר כמו שנכתב כאן, אלא אם יתווספו הצגות- מה שלא נראה בינתיים שיקרה. מישהו יודע מתי הפרמיירה של שיקגו? (ואל תגידו ב- 8/11, כי זאת הבכורה אבל לא הפרמיירה)

לוּבּה

New member
כשאני התקשרתי ל"לאן"

אמרו לי שההצגה האחרונה היא ב15 בינואר. [במקרה ביומולדת שלי:]]. אבל היום ראיתי בעיתון מודע של שיקגו והיה כתוב ככה: הצגות בבית לסין 8-13 בנובמבר. הצגות במשכן 15-22 בנובמבר. קצת מוזר

Cat Woman5

New member
לא הבנתי מה מוזר...

הצגה אחרונה בבית לסין היא ב-15 או ב-14 לא זוכרת וב-16 (התאריך שאני הולכת) זה עובר לאופרה ושם זה מציג עד ה-22 או יותר. ונראה לי שאחרי כן זה חוזר לבית לסין לעוד כמה הצגות אבל לא בטוחה.

שגיא ק

New member
הם רשמו עד ה- 22 בנובמבר כי...

עד התאריך הזה אלה תאריכים שכבר אפשר לקנות אליהם כרטיסים. אחרי זה- עדיין לא פתחו למכירה. עכשיו קצת סדר: ההצגה מתחילה בבית ליסין, עושה שם 6 הצגות אח"כ עוברת למשכן לאומנויות הבמה , עושה שם 20 הצגות וחוזרת ל- 14 הצגות בבית ליסין.

AyalaN

New member
כן.. בבית לסין אמרו

שזה יחזור אליהם בדצמבר. ובאמת סליחה, אם אני טועה.

Eil

New member
אני הולכת ל"שיקאגו"!

למה זה מתוכנן לרוץ כל כך מעט זמן, ורק 40 הצגות? מלחיץ. בכל אופן, קיבלתי כרטיסים ליום ההולדת, ייפי יאיי!

Eil

New member
לא הזמנתי עדיין

אמא שלי עומדת להזמין עכשיו, ליומולדת שלי, אנחנו צריכות קודם לבדוק מתי אני יכולה.

למעלה