שיקגו לאן?

Executioner

New member
אני חושב שהסגל של הבולס לא טוב התקפית כמו שחושבים

גאסול, רוז (הנוכחי) ובאטלר שווים היום 20 נק' כל אחד, השאר לא סקוררים ותלויים ביום. נואה יכול לסיים עם 4-10 נק', דאנליבי ומירוטיץ' הם חם/קר, גיבסון תלוי בעיקר באלו שיוצרים לו, היינריך וברוקס לא יתפוצצו וסנל הוא @_:
&nbsp
זה לא קבוצה עם יותר מידי כלים התקפיים, אני מסכים שתיבודו לא מאמן התקפה מחונן אבל הציפייה שקבוצה עם התקפה צולעת תגיע רחוק זה טיפה מוגזם. יכול להיות שמאמן אחר היה מוציא מהקבוצה הזו קצת יותר בצד אחד של המגרש, סביר להניח שזה יקוזז מהצד ההגנתי אלא אם כן יגיע אחד מהמאמנים הטובים בליגה במקומו.
&nbsp
בכל מקרה צריך לרענן בשיקאגו גם את הסגל, הם צריכים עוד חתיכה לפאזל. שרוז יהיה בריא ושנואה יחזור ליכולת של שנה שעברה ולא זו של השנה.

mrpink3

New member
לאיזו עוד קבוצה יש שלושה שחקנים של 20 נק' למשחק?

מלבד קליבלנד ואולי אוקלהומה עכשיו עם קאנטר..

Executioner

New member
כל קבוצה במערב ורוב הקבוצות במזרח

אפילו ההתקפה החלשה של ממפיס כוללת שלושה שחקנים שיכולים לקלוע 20 נק' למשחק (וזה בלי לספור את ג'ף גרין כי הוא כבר לא שם).

מי זה לעזאזל Fred Hoiberg?

מארק סטיין מדווח שהוא המועמד המוביל לרשת את תיבודו במידה והצדדים ייפרדו

GIOVANINI

New member
הדאנלבי של לפני 15 שנה אחי

היה 7-8 משחקים לא פוגע, משחק אחד מעולה מה3. אבל אז ברנד ורון מרסר היו הכוכבים שלנו

DRORIKO8

New member
בפליאוף הריספקט שלי לדיויד הולך וגדל

לנצח את שיקגו בלי לאב, עם חצי קיירי, להצליח להוציא מדלבודה 150 אחוז זה חתיכת הישג. גם זה שהוא הביא את מוזגוב לקבוצה וגם שילב אותו מהר בתרגילים זה שיחוק מבחינתו.

יש את ההנחה הרווחת שזה קודם כל קבוצה של לברון,ואי אפשר להתכחש לכך,אבל גם הבולס היתה קודם כל ג'ורדן, הגדולה של מאמן זה לדעת איך להתנהל מול הכוכבים ודיויד צולח את זה מצויין,למרות כל הנשמות הטובות שמנסות לסכסך בינו לבין לברון. גם יפה שדיויד למרות שהגיע ל-נבא בתור נובאדי עדיין מצליח לגרום ללברון לתת לו כבוד,ובין היתר גם גורם לו לעשות הגנה.

למעלה